Reklama

Reklama

Carrie 2: Zuřivost

  • Česko Carrie 2 (více)
Trailer

Vítejte na Vysoké škole Bates. Dnes se naučíme pravidlo číslo jedna: buďte vždy zadobře s Rachel Longovou. protože tahle dívka disponuje neovladatelnou smrtící silou! Rachel je další nezvladatelnou studentkou vysoké, která se zde chce za každou cenu udržet. Bohužel je přistižena při skandálním kanadském žertíku zinscenovaném skupinou sexem posedlých teenagerů, který skončí tragicky. Jeden z aktérů, který je policií povolán k výslechu, obviní Rachel z toho, že sama tento šílený žert vymyslela, aby ji veřejně ponížil. Avšak zahrávat si s Rachel je horší, než zahrávat si s ohněm. Je totiž pěkně rozzuřená a disponuje silou, která dokáže obrátit veselou party v šílený teror. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $17,762,705Tržby Celosvetovo $20,162,705║ Klasický problém pokračovaní - absolútne sa tom nikam neposúva, statický dej, proste nevýrazné na to aby to mohlo niečím novým zaujať . /20%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že byl nějakej horor? mě to teda jako horor moc nepřipadalo, celej film se nic neděj a pak sice přijdou slušný jatka, který mě docela zaujaly(bylo tam hodně zdařilejch nápadů na zabíjení), ale jinak nic, tomuhle bych teda horor neřikal, spíš taková vyvražďovačka s dost stupidním koncem. Nevim proč její schopnosti nebyly víc ukázaný v celým filmu tady jsou jenom občasný náznaky co umí, ale pořádně to rozjede až na tom konci, jinak je to pěkná nuda. Od Stephen Kinga bych čekal daleko lepší a nápaditější horor než je tohle ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...predstav si tobogán - hore je pôvodná 3 volty verzia a v bazéne sa topí jej kamufláž odvodenina, pre teens, ktorá vie akurát, že King znamená v preklade - kráľ ( a že Johny 3V, je Travolta ).Záverečný masaker z Hell 3ky napol hodnotenie , ktorým negujem okolitú skepsu. Carrie ma proste neurazila - lebo to nebol remake, no druhoplánované vstrebanie vitamínov z originálu. Apropo - Katt nie je Brian ! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Carrie 2 určitě není nijak extra natočený film. Skromně si však myslím, že je zbytečně příliš podhodnocen. Nějaká atmosféra jen minimální, herci i samotný děj průměrní. Vše tak v podstatě zůstává jen na Emily Bergl coby samotářské Rachel. Ačkoliv ta zřejmě nezažívá taková muka jako kdysi Carrie. Když se však parta jejich spolužáků rozhodne nalákat ji do pasti a veřejně ponížit, Rachel přepadne ničivá "zuřivost." Emily Bergl je mi zcela neznámá, ale myslím, že do role dobře zapadla. Další výraznou postavou je "návrat" Amy Irving, jako již dospělé Sue Snell, jež na škole, do níž Rachel chodí, vyučuje. Již brzy pozná, že jedna ze studentek není jen obyčejná dívka. Začne mít tušení, že by se mohla dostat do podobných "situací" jako tehdy Carrie. Mohla by být nebezpečná nejen sobě, ale i ostatním. Způsobila by tragédii. Dokáže jí pomoci, než bude pozdě? Překvapující pro mě byla spojitost mezi Rachel a Carrie, co se týče jejich destruktivních schopností. A poslední výraznou postavu zastála Mena Suvari, která však na scéně příliš dlouho nepobyla. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nudné a zbytočné pokračovanie. Toto je jeden z filmov, ktorý nikto nepotreboval, nikto nechcel, len niekto si myslel, že je to dobrý nápad. Nie je v tom nič originálne. Jediná zmena je to, že osoba, ktorá bude chcieť pomôcť Rachel (alebo Carrie 2) nebude dievča, ale chlapec. Inak, je to presne presne to isté, mínus všetko čo robilo originál dobrý. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

No jo jak je známo na CSFD - U hodně dobrých filmů je tady hodnocení dole. Carrie dvojka je náhodou hodně dobrá ;) Po dvaceti třech letech tu máme pokračování slavného filmu Carrie - S názvem Carrie 2: Zuřivost. Poprvé jsem to viděl na TV Nova a rovnou si to nahrál na video. Překvapily mě ve filmu hvězdy Prciček - Eddie Kaye Thomas a Mena Suvari. Film byl natočený ještě před Prcičkama. Pobavilo mě jak tady Eddieho Kaye Thomase namlouval Bohdan Tůma a řekl jeden citát o lásce od zpěváka Sex Pistols - Johnnyho Rottena :D Taky se mi líbilo že z prvního dílu je tady stejná postava Sue Snell (Amy Irving). Dvojka navazuje na jedničku - Takže děj ve filmu máme opět stejnej, máme tady postavu jménem Rachel (Emily Berg) a je to sestra Carrie. Další kreténi co se jí posmívaj a na konci filmu to zase odserou. No herecký výkon a podobu jakou měla Sissy Spacek, tu už nikdo nepřekoná a nenahradí, to je jasný, ale jenom kvůli tomu tenhle díl nebudu zatracovat a 39% si tenhle film rozhodně nezaslouží ;) Hlavní hrdinka to hraje dobře a její pomsta na závěr filmu je krásně brutální, k těm zmrdům co se jí posmívali jsem měl strašnej odpor, nesympatický kreténi, to byli úplný vypatlanci. Až na jednoho kluka co jí miloval, ten byl v pohodě - Jesse (Jason London). Hudba ušla, gore efekty taky docela dobrý. Atmosféru to taky nemá špatnou. Režisérka Katt Shea natočila slušný pokračování Carrie. Mě se to líbilo. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film, než popisuje distributor. Četl jsem Kingovu předlohu a zpracování 1 mě zklamalo. Od 2 jsem si nesliboval nic, ale vazbou na 1 příjemně překvapila. Potěšila role Sue (Amy Irving). Naznačení shakespearovského tématu sice zavánělo klišé, ale tvůrci nakonec zvládli natočit celkem koukatelný příběh. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevyčítal bych tomuhle dílku jeho přiživování se na "kultu" Carrie White, kdyby to přiživování se bylo zdařilé. Ale tahle jalová teenagerská vyvražďovačka mě příliš nezaujala. A nová "Carrie" (Rachel) se mi vůbec nelíbila, v její roli bych rád viděl typově úplně jinou herečku. Osazenstvo Racheliny střední školy bylo standardně deprimující - totálně vymaštění chlapci hrají football a totálně vymaštěná děvčata jim k tomu fandí. Ztrapněnou Rachel na večírku jsem vůbec nelitoval. Chtěla být jako ostatní? Tedy dobře jí tak. Scénáristická konstrukce příbuznosti Rachel a Carrie byla "malinko" křečovitá. Mena Suvari jako citově zranitelná outsiderka? No to tedy nevím... Asi jí mám příliš zafixovanou z její role v American Beauty, ale spíš si jí umím představit jako velitelku roztleskávaček. Líbila se mi Amy Irving. Nejzajímavější moment filmu pak byl samozřejmě vyvražďovací závěr. Sice jsem tedy nepochopil, co měl znamenat ten "stigmatický" ostnatý drát objevivší se na Rachelině těle, ale rozbité brýle v očičkách a koule na harpuně docela ušly. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé. Vlastně se jedná jen o televizní remake původní Carrie a jako takový trpí mnoha neduhy, ale vzhledem k poměrně dlouhé stopáži děj docela ubíhá a neznámá Emily Bergl celý film celkem v pohodě utáhne. Závěrečná vyvražďovací scéna byla v celku uspokojivá a uspokojivý byl i celkový dojem. 55% ()

balba 

všechny recenze uživatele

Pokračování , které se moc nepovedlo.Jediné co stojí za hodnocení je samotný závěr celého filmu.Film sám osobě je jinak nudný a nezáživný. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé jako v prvním dílu jen o 20 let novější.lepší triky ,ale to je asi tak celý ,tak že průměr. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné pokračování Carrie. I když film nezměnil ze své původní předlohy skoro nic, tak působí dojmem ponurého thrilleru. A v závěru filmu se zuřivost projeví naplno, kdy o akci rozhodně nouze nebude. 75% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Carrie mít nikdy druhý díl neměla a pokud už to muselo být, tak rozhodně ne takhle! Úplně zmršené. 30% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Takže aby bolo jasné (spoilery), Carrie mala sestričku – vlastne nemala, tá sa totiž narodila o pekných pár rokov potom, čo tá diabolská, nešťastná, nenávidená stvora zhorela v pekle (alebo, podľa TV verzie ubzikla kamsi na Floridu). Každopádne otec Ralph bol pekný prútnik a navyše s podivuhodne kontroverzným vkusom – po šialenej bigotnej katolíčke to skúsil s labilnou devou s nábehom na schizofréniu. A tak tu je sestra, ktorá po otcovi zdedila tútiež telekinetickú schopnosť. A prekvapivo, sestre sa udeje o 20 rokov temer to isté, proste vypatlaná americká mládež sa evidentne generáciami nijak nemení a stále je rovnako bezcharakterná, zákerná a pomstychtivá. Čo skorej zaujme, je relativizácia fyzickej krásy, alebo úbytok súdnosti, pretože Rachel a jej kamarátka vyzerajú ďaleko lepšie než údajné triedne hviezdy, nie síce vyslovene nepekné, ale napospol nevýrazné dievčiny (dokonca obrýlené, čo bolo aj v ďaleko tolerantnejšom prostredí vždy najlákavejším terčom výsmechu). ()

Reklama

Reklama