Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvanáctiletá Riley je doma v San Franciscu se svými rodiči. V tom však na dveře zaklepou potíže – u jejich prahu se objeví chlapec. Dokážou se matčiny a otcovy emoce vyrovnat s tím, že jde Riley na své první rande? (HBO Europe)

Recenze (60)

Gemini 

všechny recenze uživatele

V "žánru" scének "otec je konfrontován s dceřiným možná ani ne klukem" sice asi už navždy budou vládnout Bad Boys 2, ale Pixar tady svůj svět "V Hlavě" dobonusovává (je to strašné slovo, ale "rozvíjí" nebo "obohacuje" by bylo dost přehnané) naprosto trefně. I když jsem si celkem jist, že pro věkovou skupinu dvanáctiletých to asi moc nebude... o něco mladší děti a hlavně rodiče si tu ale přijdou na své. Hlavně když tatík odhalí svou temnou minulost, muhehe. Ne, vážně, vnitřek máminy hlavy opět s přehledem vítězí;) Musíte ale samozřejmě počkat až do konce titulků:) 80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Samozřejmě to není dokonalé, ani na kraťas... ale pořád je to hodně šikovné těžení velmi povedeného nápadu. Hned bych bral pokračování. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vtipné, vtipné, ale chtělo by to také nějaké emoce pro diváka a ne jen pro Riley, její rodinu a jejího nápadníka. Díky úvodu Vzhůru do oblak přece víme, že Pixar dokáže dojímat i během pár minut. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trefný kraťas ze světa super animáku "V hlavě", který dokazuje, že tyhle vtipné postavičky uvnitř našich mozkoven mají neoddiskutovatelnou sílu na klidně několik celovečeráků bok po boku např. Příběhu hraček. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kraťásek plný emocí dobře nastíňuje chování jak dětí, tak dospělých v situaci, která jim zrovna není příliš příjemná. Tady je krásně ukázáno jak právě různé věkové kategorie přemýšlí. :D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl V hlavě, bude možná zmaten z těch koulí v hlavách jednotlivých hrdinů. Kdo viděl ví moc dobře kdo je kdo a k čemu :-). Mně tohle přijde mnohem geniálnější než celé V hlavě. Místo řítících se různých vzpomínek atd.. se mi tam totiž nejvíce líbily náhledy do hlav i mamce a tátovi. Tady je to jen o tom co se jim honí v hlavách, když pro Riley přijde hoch k ní domů... A nahlédneme i do hlavy samotného chlapce :-) Skvělé! * * * * * ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená jednohubka, která sice nedosahuje kvalit V hlavě, ale i přesto pobaví a zaujme svým nápadem. Nejlepšími částmi byly samozřejmě náhledy do jednotlivých hlav a chování emocí. ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film obstojí jen jako dovětek k celovečernímu filmu V hlavě – a i tehdy spíše jen oslabuje jeho vyznění. Křečovitou pointu očekávaného duelu sice zjemní chvilka manželské sympatie, přesto nemohu potlačit dojem, že jde jen o jednu z bezpočtu možných etud, jejichž humor spočívá jen v analogiích mezi jednáním a vnitřními procesy v režii příliš pravděpodobných postaviček. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Skvělý přídavek k Inside Out (2015), který klidně mohl být v závěrečných titulcích. Ve zkratce je tam vlastně všechno, co mě bavilo na celém filmu a je vidět, že Pixar tyhle krátkometrážní filmu umí taky. Respektive koukat opět na "Hlavu otce" a "Halvu matky" je prostě mnohem lepší než mnoho vtipu v původním filmu. Docela bych si přál dospělý animák, který by se zabýval tématikou pouze "hlav" dospělých. Myslím, že by to mohla být psina. (70 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

AC/DC vo filme, boli pre mňa vždy známkou toho, že tvorcovia svojim príbehom rozumejú, majú ich radi, a vedia ich okoreniť tou správnou hudbou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Perfektny kratas, ktory rozsiruje dej filmu Inside Out a zaroven ho kvalitatívne tromfuje. Skoda ze takymto stylom nebol natoceny aj Inside Out. 10/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, no niekde som to už videl, resp. ten hlavný motív z hláv. Svojim spôsobom taká klasika, keď si chlapec príde po dievča a jej otec nevie ako reagovať. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Lepší než film samotný? Určitě ne. Sympatický přídavek? Rozhodně. Spíš než nějaký bonus mi to přišlo jako jedna z vystřižených scén nebo scéna z možného pokračování. Což taky znamená, že bych si to klidně dokázal představit jako součást filmu a ne to muset lovit jakožto bonus na disku. Obsahově se to drží filmu jak co do animace, tak co do humoru. Měl bych akorát strach, že by podobné gagy mohly být ohrané, kdyby se rozetřely do délky celého filmu. Ty 4 minuty bohatě stačí, aby se člověk pobavil. Ne dosyta, berte to spíš jako takový drobný dezert k celovečernímu hlavnímu chodu. ()

Reklama

Reklama