Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu sledujeme osudy čtyř rodin z předměstí, které se musí vyrovnat s různými životními problémy a těžkostmi. Život Esther Goldové (Closeová) se točí jen okolo nemocného syna, Jim Train (Mulroney) prožívá zmatky, když ho v práci přeskočí a není povýšen, rodina Annette Jenningsové (Clarksonová) se plete do jejího rozvodu a Helen Christiansonová (Placeová) musí konečně něco udělat se svým životem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

sona123 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady filmů o tom, jak se všichni snažíme, seč můžeme, žít s tím, co máme, co nám zbylo, co nemůžeme ze sebe setřást. Milou třešničkou na dortu je mladičká Kristen Stewart, která zde ještě nemá hvězdné manýry a podivné tiky a hraje fajn. A jinak tu sází na jistotu, ale to vůbec nevadí a ještě že tak, těchto depresivně-optimistických filmů není nikdy dost. A tenhle kupodivu ani nepotkal patos či kýčovitost. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Byl v tom pěknej zmatek, nevěděl jsem kdo s kým. Ten, kdo nechce vědět děj, ať si tohle dál nečte. Chci totiž nastínit, jak moc zamotané to bylo: Matka, co chce v soutěži (při které jí pomáhá právník, kterýho přeskočili v práci s povýšením a tudíž ho všechno sere), vyhrát auto, se stará o syna, kterej je v komatu, kam se dostal při havárce, kdy se málem srazil se svou ségrou v autě, když jela dom po šukačcce se svým sousedem, jehož brácha je úchyl na panenky a matka málem zahne a její kámoška je jiná sousedka, co pařila s tím klukem v komatu a její dceru teď unese kluk, co byl v autě při havárce s ním a vyhanrazuje si ní svýho mrtvýho bráchu. A všichni sou to svoji sousedi a motá se do toho minulost a všechno. Slabej odvar Americké krásy. ()

Reklama

Balet 

všechny recenze uživatele

Poměrně složitá a překombinovaná propojenost osudů čtyř rodin mě občas rozesmála, ale na druhou stranu se režisérce podařilo rozprostřít do těch dvou hodin velké, ale přehledné množství postav. Obyčejně se u filmů ztrácím v přívalu osudů, ale tady je to udělané tak, že po dvaceti minutách jsem měl přesně jasno, kdo ke komu patří... Navíc sem jistým způsobem ty postavy chápal (jejich jednání a motivace) a trochu jsem se s většinou ztotožnil... ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rád filmy, kde jde o propletení osudů několika lidí, v tomhle případě rodin, protože ačkoliv mají ty filmy vždy něco společné, tak jsou svým způsobem zajímavé, nečekané a mě baví sledovat, jak si s tím řežisér hraje a jakým způsobem to nakonec všechno divákovi podá a vysvětlí. Životní jistoty je velmi povedený film s velmi příjemným, nenásilným a možná i nenápadným dějem, ale ten děj je skutečný, uvěřitelný a opravdu dobře se a to dívá. Bohužel bez jakéhokoliv zvratu, konec sice tlačí na emoce, ale netrefilo mě to tak, jak by bylo třeba. Rozmýšlel jsem jestli 3*, nebo 4*. Nakonec slabší 4*, ale ten kluk s tou barbínou mě tam fakt neseděl. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Príliš veľa tém na jeden film, slabšiu polovicu z nich vypustiť a bolo by to super. Máme tu matku starajúcu sa o syna v kóme, súťaž o auto, právnika s krízou identity, podivný únos dievčaťa o ktorom si únosca myslí, že je chlapec, oboznamovanie sa detí so sexualitou, chlapec zamilovaný do Bárbiny, porozvodové problémy... a ešte pár ďalších. Menej je niekedy viac. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Kristen Stewart v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama