Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinári Kevin Bacon a Elizabeth Perkinsová sú nezmieriteľní súperi pracujúci v prestížnom baltimorskom denníku. Večnú názorovú rivalitu medzi konzervatívnym chlapom a liberálnou ženou využije šikovný televízny producent, ktorý ich obsadí do novej talkshow "Povedal, povedala". Čím užšie spolupracujú, tým väčšmi rastie ich vzájomná náklonnosť, čo onedlho vyústi do romantického ľúbostného vzťahu. Všetky udalosti, ktoré spolu prežijú, sa vo filme odohrajú vždy dvakrát, vyrozprávané z pohľadu toho druhého. Príbeh jednej veľkej lásky preto uvidíme z perspektív oboch zamilovaných. Ako vidí tú istú situáciu muž a ako ju vníma žena? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděla stařičký francouzský dvoufilm o krachu manželství podáváný jednou z ženina, podruhé z mužova pohledu. Ten dvoufilm fungoval, každý z dvojice popisoval jiné události jejich soužití a když popisovali stejné, tak se jejich výklad naprosto lišil. Ve filmu Řekl, řekla stejný princip nefunguje. Přestože je zjevně laděný v duchu retro, nemá šťávu a vtip starých filmů. Unaveně se táhne a dvojice popisuje klíčové momenty vztahu vpodstatě úplně stejně. Takže tu samou nudu vidí divák dvakrát. /2. 1. 2011/ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo napsáno, režijní snaha o konfrontaci dvou pohledů na stejné události se zcela minula účinkem, můžete tak mít potíže i se samotnou identifikací, že k něčemu takovému vůbec došlo. Ovšem i tak působí retrospektiva zajímavě, netradiční je i mladý Kevin Bacon coby záletný Dan Hanson. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tych filmov, ktore si clovek moze pozriet az vtedy, ked uz fakt niet co robit : ako sa hovori v tom vtipe : ked mas kde nemas  s kym /kazdy je zaneprazdneny/, ked mas s kym, nemas kde /vsade plno/ .. no a ked mas s kym aj kde, tak priviezli drevene brikety/uhlie. Toto je presne ten film, kedy treba oddychnut po spratani brikiet/uhlia   : 55 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Marylandu. (Terva)

Reklama

Reklama