Reklama

Reklama

Susedské prípady

(seriál)
Reality-TV / Drama
Slovensko, 2015, 40 min

Hrají:

Filip Tůma, Gabriela Škrabáková-Kreutz, Marcel Chlpík, Martin Zatovič, Jarmila Frličková Hittnerová, Ľubica Očková, Ladislav Konrád, Juraj Predmerský (více)

Obsahy(1)

Viete, vedľa koho vlastne žijete? (TV Markíza)

Recenze (23)

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, že takéto niečo sa bežne vysiela na najpopulárnejšej televízii u nás a ešte viac za to, že to niekto pravidelne pozerá. Vrcholný amaterizmus vo všetkých ohľadoch, z ktorého však bezkonkurenčne najviac kričia ochotnícke, neprirodzené a preafektované herecké výkony- tie sú naozaj vrcholom vo svojej kategórii, horšie už nájdete len málo kde. Zhmotnená katastrofa a jasný odpad. 0% ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to křižovatkami života které se mi moc líbily. Až začli vymýšlet další a další příběhy které nakonec klesly na úplné dno. A je naprostý nesmysl aby sousedé kteří si tak dlouho vjíždějí do vlasů a nenávidí se, stali ti největší kamarádi. Reálné by bylo kdyby se jenom nechali na pokoji protože by uznali že hádat se nemá cenu. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto vysiela bohatá komerčná súkromná televízia? Toto sa pravideľne objavuje na obrazovkách najsledovanješej slovenskej stanice? Takýto hnoj zaradila do svojej programovej štruktúry slávna TV Markíza? No ty môj kokot. Veď sa na to nedá pozerať. Človek sa musí hanbiť za tých neschopných ochotníckych somárov, čo tam predvádzajú nechutne afektované a maximálne amatérské herecké výkony. Je to fakt niečo otrasné. "Susedské prípady" - úbohý, primitívny odpad! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

"Obyčejné příběhy ze života" ( já viděl 13.díl, kde Broňa Poláčiková a Jana Kvantiková bojují o celebritu Jána Dobrika ale prohrajou obě a pak se usmíří ) v tv seriálu ve formě předstírané reality show. Žádné velké tv umění to není, asi by to zvládla parta studentů filmové školy s partou ochotníků, ale já tyhle útvary beru jen jako možnou startovní čáru pro začínající herce/neherce. Pro mne jako diváka to zaujme jen jako těžká nouzovka po dvanáctihodinové šichtě na šachtě. ()

Jard 

všechny recenze uživatele

Nadviazanie na seriál Susedské prípady, no teraz s problematikou susedských sporov. Opäť si myslím, že vysoké zastúpenie ochotníckych hercov s tendenciou afektovaného a neprofesionálneho výstupu s prímesou scenára na štýl reality show ničia celú štruktúru epizódy, či celého seriálu. [videné v TV - 10%] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody, ve které se dva domýšliví senioři snaží ucházet o mladou slečnu, oba hrají poker. A dle odlišně barevného rubu karet lze vidět, že karty byly složeny ze dvou různých balíčků. (Nick321)

Reklama

Reklama