Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Recenze (50)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a teď už jen čekám na to, až přijde film, ve kterém Steven "Vousatá podkova" Seagal v prvních dvaceti vteřinách zakopne o otevřený poklop od kanálu, spadne do stoky, nárazem si ze svých oranžových brýliček udělá kontaktní čočky, zkape na nějakou krysí nemoc... a přesto bude mít největší ksicht na plakátu :D Trochu mě irituje, když na nás jednotka SS čumí z každého filmového pousteru a pak si ve filmu ubohých 15 minut hraje na poloboha. Jeho výstup začíná připomínat nějakou spirituální bytost, Osvíceného, Nedotknutelného. Jinak je tohle odpudivá sračka, zbytečná, nudná z každého úhlu pohledu. Dál už fakt nemůžu, už nechci. Zbytek kariéry se bude Seagal plazit filmovýma hovnama, ale u toho už nebudu... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sám od sebe bych si tenhle film nikdy nepustil, ale hned z kraje mě zaujal Steven „masitej pupek“ Seagal, který se svým vysloveně vostrým knírkem vytvářel dojmy mačo borce, který se ničím nerozhodí a jen tak ho nikdo nesejme. Snad jen on sám, když si do ruky dá mačetu, protože to je to jediný, co mu v dnešní době asi ještě trošku jde. Jinak ve filmu je asi deset minut se vším všudy a hlavní roli má nějakej Rudi Messner. Trotl z trotlákova, ke kterýmu tvůrci nacpali nějakou krávu z kravince. Debilnější hovadinu jsem dlouho neviděl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší podvod tváriaci sa ako typická seagalovka, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy. Seagal sa objavuje len vo vedľajšej úlohe (prvý raz na scénu nastúpi v 20. minúte), navyše v relatívne zápornej a ako bonus tu má maximálne 18 sekúnd, ktoré sa s privretými očami dajú označiť za akčné. Inak je akcie dosť a je brutálna, ale ak budete čakať, že sa jej aktívne zúčastní Seagal, budete proste sklamaní. Príšerná 8-miliónová americko-švédsko-španielska záležitosť. Scenár je strašný, rovnako ten nevydarený klon JCVD a Vina Diesela v titulnej úlohe (a pritom taký fajn bol Johnny Messner v druhej Anakonde, škoda). Bizarná koncovka s dvojníkmi pobavila, vrátane obskúrnej potitulkovej scény. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se podívala z jednoho jedinýho důvodu, ktrej se dá vyjádřit dvouma slovama. Nebo dvěma slovy? Dvěmami slovymi to určitě nebude to vím jistě. Takže dvě slova - Johnny Messner !! Jooo já ho prostě žeru a i když vždy čumím ve filmech po holkách tak Johnny je krom Alíka asi jedinej týpek na zeměkouli kterýmu bych dala. Buddhožel na mé milostné dopisy nereaguje krom soudního zákazu k přiblížení se na méně než 100 metrů, takže z toho asi nic nebude a dál na něj můžu čumět max ve filmech. Musím uznat, že koleno na hlavě mu moc nesekne a k nechtěný parodii na Hitmana už chyběl jen čárkovej kód. Nicméně drsňák byl po celej film až do fightu se Seagalem, kde dostal ukázkově na píču jelikož SS je pán, kterej má snad ve smlouvě na každej svůj film, že musí být nejúžasnější bitkař čímž si kompenzuje, že ve skutečnosti umí hovno. I když v sumu by mohl válet protože jeho teřich začíná mít gigantický rozměry, který ani čínský volný hadry neskrejou. Sexy vzhledu vévodí mroží bradka a žlutý brejle plus 100 prostřihů na tři pohyby. Pokud se ale akce neúčastní Sáčko, dá se na to koukat aniž by se člověku chtělo vrhnout. Bloncka je celkem šukézní a na jednou mrknutí se tohle béčko dá strávit bez vážnějších zdravotních problémů. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě očekáváte v komentáři již tradiční posměšky na adresu Seagala, určitě se na ně těšíte a já vám je nedám! Učinil bych tak kdyby byl tohle film o Seagalovi, ale ne se Seagalem který tu má asi 10 minut. Jeho celá účast spočívá v tom, že se tu furt mluví o nějakém directorovi (Sádlo) pak se tedy director objeví na scéně, pronese pár mouder, nahodí typicky znuděný výraz a zmizí ze scény. Hlavní hrdina je Johnny Messner který teda podle mě moc charizma nepobral, ale na úlohu drsně se tvářícího zabijáka stačí. Bohužel jen do chvíle kdy se krátce před koncem střetne z velkým sádlem a v kratičký bitce si pochopitelně ani neškrtne, takže ten celkem slušnej respekt kterej si před tím po většinu filmu budoval touhle scénou kompletně spláchnou do hajzlu. Ve filmu se krátce mihne i veterán Vernon Wells rovněž jenom na chviličku v roli týpka velmi drsně vyslýchajícího Messnera. Zápletka moc smysl nedává jako pochopil jsem, že to má bejt jako, že v budoucnosti a že tady všichni chtějí z nějakého důvodu zabít directora, ale nikomu se to nepovede a tak se musí director zabít sám svým klonem, nebo to byl director který zabil klona? Mno jsem poněkud zmaten, ale co už. Jako říkal jsem si, že aspoň za nějakou tu akci a občasnou brutalitu tomu tu 1* dám, ale ten sebeparodickej konec to pohřbil. Takže ne, že by to nebylo i špatné tím zábavným způsobem, ale to nemění nic na tom, že se prostě Seagalosaurus upsal další sračce, kde se ovšem vyskytne jenom na skok a vůbec se ty jeho role začínají nějak zmenšovat asi už ho sere natáčet film i dva dny a tak to chce zmáknout za den. Paráda Stevo jenom tak dál! 5% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává v roce 2029 v Americe, které vládne vůdce Director (Steven Seagal). Zabiják Condor (Johnny Messner) je pověřen zlikvidováním cíle, ale ponechal naživu jednu svědkyni a Director ho chce vidět... V úvodních titulcích je Stevenovo jméno jako čtvrté, ale podle plakátů by se mohlo zdát, že je hlavní hvězdou. Seagal se ve filmu objeví na necelou čtvrthodinu a jde pouze o vedlejší roli. Steven svoji roli (za japonštinu a katanu palec nahoru) odehraje v jedné místnosti a v akci toho moc nepředvede. V závěrečných titulcích proto překvapí Esteban Cueto jako Director Stunt Double. Esteban Cueto má ještě kredit jako kaskadér. Ve scéně se zabijákem Titanem se objeví digitálně omlazený Seagal jako z "devadesátek". Steven Seagal byl také výkonným producentem. Vernon Wells v čestné roličce jako The Interrogator mučí Condora. Koordinátora kaskadérů a bojovou choreografii na filmu dělal Peter Malota. Malotu je možné vidět v komparzu jako chlapíka, který je zabit na záchodě. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| !!! KOMENTÁŘ OBSAHUJE MOŽNÉ MINI SPOILERY !!! Možná to nejsou spoilery, ale radši to sem píši. Bože, tak co má být zas tohle? Další Seagalovka? To snad už ne. Jak je zvykem, Steven v posledních filmech hraje jen menší role a na plakátku je klasicky hned vepředu. No, máme tu nového rejžu. Pan Tyfus Pára, co chytil tyfus v páře. Ježiš, co to kecám, už mi fakt jebe z toho. xD Příběh je tu naprosto nesmyslný, nezaujal mě, moc smysl nedával. Vizuál vypadal opravdu příšerně. Jednak lacině a jednak pěkně debilně. Práce s kamerou ve všech scénách – to bylo něco děsného. I takové ty divné zpomalovačky nebo usekané scény, které se snad objevovali v 90.letech u slabých béček, kterým jsem snad ty 2* dával. Takže k akci. Je to naprosto debilní. Máme tu pár menších soubojů, přestřelek a i jiných krvavějších vyvraždovaček. Ale absolutně to nestojí za pozornost. Dokonce je tu pár retardovaných scén, kdy tu týpek rozžhaveným paralyzérem protivníkovi způsobí to, že mu vybouchne hlava ! Fakt ty vole ! Při téhle scéně jsem se málem posral smíchy ! Seagal tu je na začátku, hned ho vidíme na mrakodrapech – první pousmání na tváři se u mě vykouzlilo. Poté ho vidíme osobně, nakecá pár moudrých keců a pak ho tu mám ve finále a to hned dvakrát! Dva Seagalové! xD Finální menší souboj tu pan S má, ale nezaujme. Poté mu jeden týpek (já ho za hlav.hrdinu nepovažoval) vrazí nůž do břicha a Seagal si v klidu sedne. A vypadá, jako kdyby v klidu přemýšlel. V tu ránu se tu zjeví druhý Seagal, něco mu poví a pak ho zapíchne mečem!!!! No ty krávo a na to skočí závěrečné titulky! To jsme to dopracovali! Normálně se začínám na jeho nové filmy těšit. I když to budou asi odpady. End of gun vypadá lépe, tak snad aspon tam bude lepší akce. Seagala jsem měl dost rád. I do roku 2009. Tento komentář jsem zvolil vulgárnější a posměšnější cestou, ale já si nemohl pomoct. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mám tu čest vidět televizní vysílání a kolikrát se nestačím divit, jaké filmy se vlastně vysílají a ještě jsou publikovány jako mega filmy. Strašné průjmy, kde si dospěláci hrají na vojáky. Segal je na stejné úrovni jako Norris. Je to prostě starej čurák. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No jo, je to jasný, našel sem si nový fetiš, který budu pravidelně opakovat u každého Silvestra co bude, ten fetiš je, dávat tyhle absurdní filmy, s Míšou Kuličkou také známým jako Steven Seagal, ten co kdysi nosil copánek. Míša Kulička, je zde viděn opravdu v hodně zvláštních situacích, Míša masíruje, Míša potkává svého dlouho ztraceného bratra, který je též Míša, Míša rozdává rozumy, Míša chytá céčkového herce za ruku a ve finále Míša letí v helikoptéře, Míša za celou dobu neprojeví žádnou mimiku, či pohyb v obličeji. Johnny Messner jako celkem to dává, ale na tyhle filmy jeho škoda, zbytek osazenstva je prostě strašný. Akce je tak též strašná, hlavně boj s Míšou, ale bitka na záchodě, jo ta celkem ujde. Ale co bylo, tedy jakž takž dobře zpracované, byla ta utopie, ta i v takovéhle hovadině, tak nějak dobře vyniká. Suma sumárům, do konce roku, je to chvilka, takže fakt nevím, co zdejší kulervanti mají proti tomuhle filmu, s českým dabingem je to pecka. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to film na videokazetě v 80.letech s jalovou zápletkou. Nesoudržné s hroznými hereckými výkony. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Johnny Messner byl sice spíš jak laciná kopie již mnohokrát viděného, ale rozhodně patřil coby nezastavitelný zabiják k tomu lepšímu, co nám tento podprůměrný kousek nabídl. ON a pak ještě celkem solidní Sasha Jackson, se kterou bych taky klidně skočil do sprchy…Jenomže největší slabinou tohohle kousku nebyla samotná tvůrčí myšlenka, ale lajdácké zpracování a tuna nelogických kopanců. Většina protivníků se chovala jako naprostí dementi i když měli v ruce samopaly a jejich protivníci nůž a pistoli, neuměli se trefit na půlmetru, atd…Prostě chujovina pro dvanáctileté…Jo a mimochodem se tam na pár minut objevil i Steven Seagal, jehož jméno už dávno není žádným reklamním lákadlem, páč všichni ví, že jako herec už stojí za hovno…ale tak alespoň si poplácal nahou asiatku po řiti a párkrát zamáchal rukama před kamerou ve spolupráci s mírumilovným střihem…30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Futuristický akčňák se Seagalem ve vedlejší roli diktátora. Jednoduché, prosté, levné, skoro televizní. Nedá se říct, že by to bylo úplně špatné, protože to přesně plní a vyhovuje svému zadání a záměru. Seagal trousí moudra, muchluje se s Japonkou, hlavní hrdina se tváří drsně, svádí vnitřní emotivní boj a muchluje se s oplácanou odbarvenou blondýnou. Mezitím jsou nějaké rvačky. V televizi na jedenáctou večer film tak akorát. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Co sa tyka zapletky, tak to Seagal dotiahol tak daleko v absurdnosti, ze sa uz neda poznat, ci to mysli vazne alebo si robi zo svojich fanusikov srandu. Seagal tu je hlavny zaporak, zly Director, ktory v dalekej buducnosti roku pana 2029 vladne svetu a Johnny Messner clovek, ktory patri k odporu cely film zabija jedneho manika za druhym, aby sa nakoniec dostal k Seagalovi. Samozrejme sa na konci dockame aj nejakych tych zvratov z ktorych by sa jeden pozvracal. Cele je to podane absurdne, nezazivne, dialogy WTF, triky jak z nejakej starej videohry. Uplne tragicke nie su len niektore bitky s Messnerom, ale tiez to nie je nic chvalyhodne. Seagal tu hra par minut na konci. Predtym sa sem tam mihne na sekundu dve. Ma tu bitku s Messnerom v ktorej je schopny Messner zase za nemehlo a Seagal za boha. Proste tragedia. Vtipne pôsobi jak Messner s malickym nozikom pichne Seagala do jeho velkeho bachoru a mysli si snad, ze ho zabil. Na to pride druhy Seagal a prveho dorazi. To viete davno strateny brat. Este sa tu v jednej scene objavi CGI chudy oholeny Seagal, ktory vyzera jak v jeho najlepsich rokoch. Neviem co to malo znamenat. Mozno test na dalsie Seagalovky v ktorych bude komplet CGI a nebude sa musiet obtazovat hranim vo svojich vlastnych filmoch a iba zinkasuje sek za prava na svoj xicht. Vysledok je tragedia a ruky prec od nej. 1/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak Seagal ve vedlejší roli, tohle má zapotřebí? Odpad tento film určitě není, akční scény nejsou nejhorší a celkově se za ty peníze podařilo udělat nad standartní vizuál. Jsou zde pokusy o nějaké zvraty, byť příliš překobinované, ale spíše to oceňuji u takového béčka. Sráží to určitě směsice hloupých dialogů, ale jsou horší průsery.....4/10 ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno jo, Seagala asi dno zumpy evidentne fascinuje + opat tu vypustil par mudrosti z pusy. No nic, Seagal definitivne komplet vyhasol a byvalu slavu uz neobnovi : 0 % ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak špatné, že i online vysílání se zasekávalo...Steven "sádlo" Seagal se všehovšudy objeví ve filmu na deset minut, takže jsem byl opravdu nasranej! Nedá se nic dělat, ale tímhle stylem už comeback neudělá! 0% ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavní roli této slátaniny není velký tlustý fousáč Steven, ale nájemný zabiják Johnny Messner ala Hitman holá hlava. Bohužel zatímco Hitman byl aspoň pořádný borec, náš hlavní hrdina až takový drsňák není a v mnoha scénách rozhodně cool nevypadá. Dialogy nejsou až tak šíleně debilní, bohužel děj je absolutní hovadina, protože spousta scén vůbec nedává smysl, hrdinové jednají hrozně hloupě a nesmyslně. A když už to sem tam vypadá vypadá slušně, velmi rychle tento pocit vyprchá nebo je totálně zabit další vypatlanou scénou. Je to celé strašně dlouhé a ukecané, akčně absolutně nezvládnuté, debilní a ubohé. Navíc ve filmu ani tolik akce není. I tak ale existují i horší filmy. Steven tu bohužel je na totálně vedlejší koleji, jen se sem tam mihne záběrem nebo má neskutečně debilní kecy. Na závěr si však svou jedinou bitku vychutná a paradoxně je to hodně hloupá scéna, protože hlavní hrdina nedokáže Stevenovi udělat ani to nejmenší bebíčko a Seagal s ním doslova vymlátí místnost. Celkově zcela tradiční céčko úrovně absolutní braku, které těží z malé účasti Seagala, a tak láká i těch pár fanoušků bývalého mistra. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Takže recenzia romantického filmu Hitman. Čo? Že to nebol film Hitman? Aha tak pardón. Film Mise Kondóm. Film Johhnyho Messnera...čo zas? Že to bol film Seagala? Ja som tam ale 90 minút videl Messnera. Čo som teda ja osobne uvítal, keďže ho žeriem od čias Kriminálky San Francisco (ano viem, to budem asi jediný fanúšik seriálu). Čo sa týka role Seagala bolo to veľmi minimalistické herectvo, pretože ho vo filme moc nebolo. A keď aj bolo, nič neurobil a vzápätí ho znova nebolo. A potom sa zase dlho čakalo kým ho znova bolo. A keď ho nebolo, tak aspoň visiaci plagát na budove v pozadí sme mali tú možnosť vidieť. Ináč nemuseli ho ani volať, myslím, že takéto role typu "presedím celý film v kancelárii" dobre zvláda posledné roky Willis. Keď si Messner ku koncu filmu nasadil Power Rangers oblek, aby išiel dať dole Štefana, jeho veličenstvo sa uráčilo postaviť zo sedačky od školenia masáže a naopak dal dole on Messnera (to nebudem označovať ako spoiler, každému je jasné ze Sígela vo filme dole nedajú, musí to mať ten chlap určite aj v kontrakte). Komentár píšem priebežne počas filmu. Rozhodne treba vidieť do konca. SPOILER: V tej (skoro) poslednej scéne Pišta asi nemal svoj deň (keď ho Messner predsa len dal dole). PS: odkiaľ sa na záver objavili tí samuraji? PS2: Tak Stephen Sejgl tam tú klauzulu vážne má. PS3: Vidím dobre je obézny?. Mám slabosť pre Messnera a do toho ešte vo filme s Veľmajstrom, ospravedlňujem sa, musím dať 4* (objektívne tak 2*). ()

Reklama

Reklama