Reklama

Reklama

Slizoun Pete

(seriál)
  • USA Sneaky Pete
Trailer
USA, (2015–2019), 24 h 36 min (Minutáž: 38–58 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Margo Martindale, Shane McRae, Libe Barer, Peter Gerety, Ethan Embry, Domenick Lombardozzi, Debra Monk, Michael Drayer (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Mauricius je propuštěn z věznice, jenže nemá žádné zázemí, a i proto se rozhodne přijmout identitu spoluvězně Petea. Peteova nic netušící rodina tak nabízí starému kriminálníkovi rodinné zázemí, které Mauricius nikdy neměl šanci poznat. Navíc se přichomýtne k práci lovce odměn, kde hlavní náplní je vracet lidi jako je on sám zpět za mříže.
Seriál od scénáristy Davida Shorea, tvůrce seriálů Dr. House nebo Směr Jih, přináší Amazon. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Slizoun Pete (2015) 

Sneaky Pete toho obsáhl hodně. Změnu identity a problémy s ní spojené, rodinné drama, geniální loupež i všudypřítomné podvody v podání snad všech zúčastněných. A všechno to dohromady fungovalo. Je fakt, že Mariusova proměna v Petea měla trošku rezervy a v porovnání třeba s Banshee vypadá dost nedotaženě, což se táhne celou sérií. Ale byla tu celá řada dalších pozitiv, která tenhle nedostatek po většinu času mazala či aspoň vyrovnávala. Sám Marius/Pete v podání dokonalého Ribisiho je typickým antihrdinou. Je to hajzl podrazák se vším všudy a jedna z jeho mála pozitivních vlastností je, že má strach o bráchu. Jenže proti němu stojí Cranston, který sice nesnáší podvody, ale jinak je to ten nejhorší bastard široko daleko. Až mě kolikrát bylo líto, že jsem neměl pořádně komu fandit. Nejlépe z toho vychází rodinka, do které se hlavní hrdina nakýbluje, ale ani její členové nemají tak úplně čisté svědomí, nehledě na stálé třenice uvnitř famílie. Každopádně jsem se bavil a i když se tu asi nenajde jediný aspekt, ve kterém by byl seriál perfektní, na druhou řadu se rád mrknu. 75% ()

Reklama

Reklama