Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Tedy né že bych byl z téhle komedie bůhví jak urvanej - scénář mi přijde hodně špatný a ruku na srdce - takovéhle věci se v životě nedějou ( v reálu by nejspíš skončil Chaplin s Umou , po dr.Barnesové by ani neštěkli , aby se následně Uma vrátila ke svýmu bejvalýmu , kterej jí fackoval a z Bena se stal alkoholik ) - nicméně pes na bruslích ve scéně z fotoateliéru je k sežrání a za hvězdičku navíc stojí.

lzap

lzap (hodnocení, recenze)

Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a dávám za 5. Je to sladké a nicméně dobře natočené. Syn Chaplina stejně jako Garofalo podávají výborné výkony, hudba je také skvělá. Zákusková scéna stejně jako sex po telefonu ("I wish you were here --- Ok.") je nezapomenutelná. Navíc zbožňuji psy. 5. 5. 5.

Reklama

Reklama