Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

golfista 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět a celkově příjemné výkony hlavních postav přinesly nadprůměrnou komedii postavenou na záměně rozhlasové moderátorky za modelku. Pro milovníky psů (můj případ) je tu povinnost hvězdičku přidat :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Golfista má naprostou pravdu, Hank (to je ten pes, kvůli kterému se to vlastně celé tak hezky semele) totiž opravdu nemá chybu :) Připravte si kapesníky, přátelé, protože když individuum jako já píše (za střízliva) v polovině filmu SMS (nemusí vás zajímat komu;)), ve které se dožaduje happy endu, sic se bude ze žalu muset opít, něco to o sentimentální síle filmu vypovídá... Janeane Garofalová totiž hraje tak krásně a tak smutně, že mi proti ní Uma Thurman opravdu přišla tak nějak ošklivější:) A málem bych zapomněl - music by Howard Shore. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jako silně romanticky naladěný jedinec od romantického filmu očekávám především to hlavní o čem celá romantika je, tedy sex. Z výše uvedeného důvodu musím bohužel konstatovat, že tento film není dostatečně romantický. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průměrnými herci. Nechci říkat, že je to naprosto nudné, ale není tu nic extrémně zábavného a kultovního. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie s lehkonohými hereckými výkony všech tří protagonistů. Recenze byly opravdu vlažné, ale na to nesmíte dát. Mile mě překvapila Uma Thurmanová, kterou jsem viděl poprvé v komediální roli. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Další z řady snímků, který na mě po nevlídných recenzích zapůsobil lehce podprůměrným dojmem. Opak je pravdou, Jako kočky a psi je příjemná romantická komedie s velmi trefně obsazeným Benem Chaplinem a Jennifer Garofalo. Co se pamatuju, tak asi nejlepší snímek Michaela Lehmanna (Hudson Hawk, Rockeři). ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Moc milá romantická komedie s okouzlujícím Benem Chaplinem a moc milou Janeane Garofalo. Jen Uma Thurman mi do role krásné blondýnky vůbec neseděla, v tomhle filmu vypadala hůř, než obvykle. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Uma Thurman je opravdu kus a hrát taky dovede. A na ní tenhle film stojí. Je to hodně? Je to málo? Něco mezi, ale zábava to je. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Opravdu podařený scénář a bezvadné herecké výkony.Navrch sladká a pitomoučká Uma Thurman a moje nejoblíbenější scéna "pojídání zákusků". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mile příjemná, naivně zašmodrchaná romantická komedie, na kterou si zřejmě druhý den na 94% nevzpomenete!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je jednoznačně pohodová příjemná a sympatická americká romantická komedie, která navíc obsahuje roztomilé zvířecí mazlíčky, a tím získává bezesporu na zajímavosti. A musím říci, že tato komedie mi přijde i docela originální, vždyť všechno začíná díky jednomu rozhlasovému pořadu a sympatickému pejskovi na bruslích, aby to pokračovalo záměnou a žhavým telefonickým rozhovorem až k dilematu hlavního hrdiny. Tenhle film ocení zajisté všichni diváci, kteří mají rádi romantické komedie, ale i všichni diváci, kteří mají rádi zvířata a obzvláště pak pejsky a kočičky. I když taková scénka se želvičkou taky není špatná. Ale jelikož já se považuji za pejskaře a pár pejsků už mýma rukama prošlo a jednoho v současnosti vlastním, tak je jasné, že prostě nemohu tenhle film nijak výrazněji pohanit, a tak jen napíšu, že se mi to líbilo, že to bylo pohodové a svým způsobem i originální a že filmu dost pomohly i herecké výkony hlavní trojice. O existenci Janeane Garofalo jsem dosud neměl ani ponětí, ale do tohoto filmu se hodila naprosto perfektně. Uma Thurman taktéž podala sympatický herecký výkon a Ben Chaplin trovněž zaujal. A pejsek Hank byl bez debat nejlepší postavou filmu. Takže u mě není co řešit, kvalitní romantická komedie si prostě zaslouží nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězdiček. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Spíše podrpůměrná romantická komedie, kterou táhne roztomilá Uma Thurman a pár povedených scének s domácími mazlíčky. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

V 90. letech vznikaly americké komedii s jistou stopou, kterou nemám prostě rád. Hloupý humor, teatrální scény a český dabing. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která má sice dobrý námět, ale jinak se nikterak neliší od milionů dalších zástupců tohoto žánru. Hlavní představitelka je sympatická a divák má jistě mnoho důvodů jí upřímně fandit, ale to je asi tak všechno. Po kýženém happyendu je divák spokojen, leč nezbývá tu (alespoň pro mě) nic, co by vybízelo k opakování. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Brian se zamiloval do hlasu sympatické rozhlasové moderátorky Abby, která ho okouzlila svým nadhledem natolik, že spolu brzy vyrážejí na rande. Mlsné Brianovo oko potěší, že Abby má sexy postavu, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že se jí mozkové závity nějak pomaleji roztáčejí. Uťápla Abby za sebe totiž na rande poslala lehce zabržděnou dlouhonožku Noelle a zřídila tak v Brianově hlavě solidní zmatek. Vytvoření ideální ženy (transplantace Abbyna mozku do Noelliny hlavy) nepřipadá v úvahu a proto si bude muset zmatený sympaťák mezi dvěma svými fanynkami vybrat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Jamie Foxx v jedné z prvích rolí a Uma Thurman tak jak jí neznáme, příjemný scénář i děj, herecké výkony -snad jen hlavní představitelé se ve filmu zatím neprosadili/// Dost pěkný film, u kterého jsem se dobře bavil a byl potěšen ustředním trojlístkem a vlastně i scénářem, který se mi zdá originální (aspoň jsem se 10 let od vydání filmu s ničím podobným nesetkal). A musím i uznat, že film nemá výraznějších kolísání, takže pohoda./// Celkem 62%/// ()

Reklama

Reklama