Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Golfista má naprostou pravdu, Hank (to je ten pes, kvůli kterému se to vlastně celé tak hezky semele) totiž opravdu nemá chybu :) Připravte si kapesníky, přátelé, protože když individuum jako já píše (za střízliva) v polovině filmu SMS (nemusí vás zajímat komu;)), ve které se dožaduje happy endu, sic se bude ze žalu muset opít, něco to o sentimentální síle filmu vypovídá... Janeane Garofalová totiž hraje tak krásně a tak smutně, že mi proti ní Uma Thurman opravdu přišla tak nějak ošklivější:) A málem bych zapomněl - music by Howard Shore. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která má sice dobrý námět, ale jinak se nikterak neliší od milionů dalších zástupců tohoto žánru. Hlavní představitelka je sympatická a divák má jistě mnoho důvodů jí upřímně fandit, ale to je asi tak všechno. Po kýženém happyendu je divák spokojen, leč nezbývá tu (alespoň pro mě) nic, co by vybízelo k opakování. ()

Reklama

Mínós 

všechny recenze uživatele

Protože včera není dnes, chtělo by se říct. A protože někteří jedinci lidského druhu chtějí něco a nevědí co a chtějí být vším možným, jen ne tím, čím jsou. Nikterak objevná a originální, ale zato milá a místy docela vtipná historka se sympatickými hereckými výkony a chlap, který dá přednost Noelle před Abby, u mě není ani kočka, ani pes, ale s prominutím vůl. 6/10 P.S. Golfista: svatá pravda, ale moji psi jsou stejně nejlepší. ()

Mufi315 

všechny recenze uživatele

Romantická a roztomilá komedie, při které nevíte, komu vlastně fandit. Malé laskavé brunetce, nebo vlídně vysoké blondýnce? Oba charaktery byli vymyšleny s opravdovým uměleckým citem. Né ty přeslazené americké romantické komedie pro puberťky, kde pýcha a nafrněnost přímo odkapávají z vizáže (natož chování) tzn. "Barbín". Pro milovníky zvířat (tedy i mne) o stupeň lepší dobrodružsví na výpravě za dobytí lásky, která je často postavená na hlavu. Emoce tohoto filmu obvzlášť dokážou zamávat s citovou skořábkou romantiků. Tenhle film snad ani nelze hodnotit přísně, protože si to nezasluhuje. Nechci rozvádět herecké výkony (dobrá pouze Uma Turman) ani kameru, výpravu nebo hudbu (úvod a konec Shorovi chválím); jak většinou dělávám. Jsem ale rád, že to dopadlo sice neorigináln,ě ale se šťastným koncem, který k tomu patří. Lahodný a pohlazující balzám pro rozverné úsměvy z lásky (tady neumím být cinyk =o) (61 %) ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie, variace na Cyrana, tentokrát v ženském podání. Z toho pramení jeden můj problém s tímto filmem, a sice, že Dr. Barnesová netrpí žádným viditelným handicapem, jakým je nos u Cyrana. A tak je pro mě lehce over the top ta její plachost a sebepodceňování se, co se týče vzhledu. Je sice trochu menší a tak míru modelky nemá, ale já bych neváhal ani chvilku a to i kdyby vedle stála ta vysoká blondýna v podání Umy. JInak fajn a vtipné. 75%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)
  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)

Reklama

Reklama