Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

vlasto24 

všechny recenze uživatele

Škoda, že som na tento film nenarazil na strednej, to by ma dostalo určite viac, lebo je vidieť, kto je cieľovou skupinou. Teraz, keď už som dávno vyrástol z toho bezstarostného postoja násťročného drzého snílka, mi to príde moc naivné, ale na druhú stranu, to k tomu mládí patrí, že. Takto som si aspoň pripomenul, aké to bolo, nerobiť si z ničoho a nikoho hlavu a to vyvolalo vo mne prílev pozitívnej nostalgickej nálady. Mimo to, božia hudba ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja som film videl prvykrat len pred piatimi rokmi, takze ma minul v tom spravnom teenage veku, ale aj tak na mna zapôsobil dost silne. A to napriek tomu, ze filmy postavene na hudbe nemusim. Empire Records sice nie je muzikal, ale hudba tu ma velky vyznam a neraz velmi vyrazne znázornuje, co postavy citia. Necudujem sa, ze sa pre niektorych ludi stal velkou srdcovkou. Dnes uz film pôsobi dvojnasobne retro. Jednak kvôli samotnej muzike a zaroven aj kvôli miestu, ktore film oslavuje. Väcsinu predajni s hudbou zabil internet. Vdaka tomuto filmu si clovek môze zaspominat na stare dobre casy. Velkym bonbonikom je herecke obsadenie v ktorom je mnozstvo znamych xichtov a kazdy z nich ma nejaku peknu scenu v ktorej naplno zaziari. Pribeh je taky mix jednoduchych pribehov jednotlivych zamestnancov obchodu, ale funguje bezchybne. Vysledkom je taky ten ukazkovy film na zlepsenie nalady, pokial uz nie ste stary chren, ktory nad tym nechapavo ohrnie nos. 8/10. ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice nadějný, ale potom to sklouzlo do jakéhosi podivného slepence všeho a zároveň ničeho. Film s tolika zajímavými a na komedii dobře zahranými postavami, který má ovšem tak neskutečně prázdný scénář, se jen tak nevidí. Obsluha obchodu tam vlastně jenom 90 minut skáče, tancuje a poslouchá hudbu, což mi ovšem rozhodně nestačí. Taková nudnější, politicky korektnější verze Clerks, která neurazí ani nezaujme. ()

r007 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tematicky je to film, kterýmu bych dal rád 5 hvězd a po jeho zhlédnutí výskal radostí. Reálně je to ale afektovaná, nevtipná a místy vlastně docela zlá věc. Pro mě osobně zrádná v tom, že ji zasadili do kulis, ke kterým mám osobní vztah a pojí se mi s bezvadnou životní etapou. Snad proto jsem tomu dal před osmi lety- v roce 2015- tři hvězdy. Dnes se musím trochu nutit i do dvou. Sám sebe podezírám z toho, že jsou obě za Liv. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry byly natáčeny v obchodu s deskami na North Front Street ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (Marek#33)
  • Logo smajlíka s nápisom "Have a nice daze" na pokladni je odkazom na film Dazed and Confused (1993), v ktorom si Rory Cochrane (Lucas) zahral postavu Slatera. (U_S_O)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)

Reklama

Reklama