Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (71)

golfista 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný filmeček s několika mladými hvězdami, které v té době hrály evidentně pro radost. Výborná muzika. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle zcela zapomenutý film mě při každém zhlédnutí dostane. Nesmírně zábavný hudební snímek, plný jmen, která v době vzniku ještě nikomu nic neříkala. Začínající nadějní herci, kteří tehdy netušili, že z nich za pár let budou hvězdy, si natáčení filmu očividně užívali a tenhle pocit naprosté pohody přenášejí i na diváka. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dve dekády stará teenagerská feel good pecka, ktorá mi spravila obrovskú radosť. Hromada sympatických postáv (medzi nimi Liv Tyler a Renee Zellweger v predhviezdnom období) a ešte viac skvelej hudby. Normálne by som si prial nech sa natočí pokračovanie v štýle Clerks. U mňa ešte lepšie než podobný Linklaterov Dazed and Confussed 9/10 Videný Director´s cut ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvantom výborných nápadov nadupaná kultovka s úplne uletenými postavami, množstvom absurdných scén, bohovským castingom a podmanivou magickou atmosférou v čase zaspatého hudobného obchodu, 90tych rokov a rockovej hudby. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako relax pri dobrej muzike a ako nostalgická spomienka na začiatky niektorých filmových hviezd celkom fajn. Po obsahovej stránke ma však snímok nijak zvlášť neoslnil, dejovo to je nevýrazné ako letný zriedený čaj. 60/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neodolateľná zmes sympatických hercov, skvelej hudby a pohodovej atmosféry. Tento film skrátka vystihuje všetko, čo mám na deväťdesiatych rokoch rád. Dozvuky tých osemdesiatych sú cítiť stále, no máme tu nové hudobné smery, móda sa zmenila a na scénu prichádzajú mladé tváre (ústredné tri herečky sú absolútne na zožranie). Keď sa vás raz niekto spýta, aké boli deväťdesiate roky, stačí mu pustiť toto, Singles, alebo Chasing Amy. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Zábavný pomník mladé generace 80.-90. let s pohodovou muzikou, fajnovými dialogy a tehdy ještě neznámými talentovanými herci v čele s Liv Tylerovou, Renée Zellweger a Robin Tunney. Je to taková odlehčenější a přístupnější verze filmů Kevina Smithe. 70% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy odřenější než grungeovsky odrbaný džíny. Věřím, že v devadesátkách to museli lidi žrát, ale dneska to, aspoň na mě, působí tak trochu... trapně. Nevím, možná, že jsem jen zbytečně cynickej, ale v okamžicích, kdy tam začnou všichni tancovat, zpívat nebo nějak jinak trapčit, přepínám do stavu "fuck this shit". Každopádně léta devadesátý byly poslední léta, kdy muzika ještě za něco opravdu stála a vy jste si nepřipadali okradení, když jste za ní ještě platili ;-) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Dobré obsazení, nešpatné výkony, obyčejný děj a obyčejná komedie. Nic nečekejte a bude vám to stačit, ale není to film, který by na mě nějak velmi zapůsobil. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film v ktorom funguje všetko, hoci by nemalo. Jeden deň v Joeovom živote je eskapádou mladíckej nerozvážnosti a prostoduchej radosti. Skupina teenagerov pracujúcich v obchode má svoje vlastne starosti, túžby, ašpirácie a jediný dôvod prečo im to všetko drží pokope. Všetky tie hádky a odpustenia je vlastne preto, lebo majú hudbu. A asi aj samých seba. Ten film je častokrát na hrane. Celý čas koketuje s tým že spadne do primitívnej, za vlasy pritiahnutej báchorky. Lenže ono to má akúsi pridanú hodnotu. Túžbu režiséra skrátka povedať všetko a po svojom. A v tom sa filmu nedá uprieť určitá originalita. Bavil som sa. Je to skvelý Manifest of Youth. A Liv Tayler je tu dychberúca. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja som film videl prvykrat len pred piatimi rokmi, takze ma minul v tom spravnom teenage veku, ale aj tak na mna zapôsobil dost silne. A to napriek tomu, ze filmy postavene na hudbe nemusim. Empire Records sice nie je muzikal, ale hudba tu ma velky vyznam a neraz velmi vyrazne znázornuje, co postavy citia. Necudujem sa, ze sa pre niektorych ludi stal velkou srdcovkou. Dnes uz film pôsobi dvojnasobne retro. Jednak kvôli samotnej muzike a zaroven aj kvôli miestu, ktore film oslavuje. Väcsinu predajni s hudbou zabil internet. Vdaka tomuto filmu si clovek môze zaspominat na stare dobre casy. Velkym bonbonikom je herecke obsadenie v ktorom je mnozstvo znamych xichtov a kazdy z nich ma nejaku peknu scenu v ktorej naplno zaziari. Pribeh je taky mix jednoduchych pribehov jednotlivych zamestnancov obchodu, ale funguje bezchybne. Vysledkom je taky ten ukazkovy film na zlepsenie nalady, pokial uz nie ste stary chren, ktory nad tym nechapavo ohrnie nos. 8/10. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár scénách jsem se bál, co to zase bude. A pak už se jen vezl. Devadesátkovej Shakespeare, podvratnej a zábavnej. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Vždy, když vidím nějaký typ filmu/seriálu, kde je vyobrazen jeden pracovní den, divím se, jak to do té doby fungovalo. Většinou se totiž jedná o vybublání různých pocitů na povrch, klasická freytagovská katastrofa a následná katarze. A není se ani čemu divit, proč obyčejnému divákovi servírovat obyčejný den, když můžeme mít akční porci zábavy přitaženou za vlasy? Ale co lidi jako já? Někteří z nás mají rádi klid, konverzace a humor z reálných pracovních situací (za všechny zmiňuji seriálové příklady Parks and Recreation nebo Superstore). I tady se jich pár vyskytne, většinou se ale příběh točí kolem pubertálních záležitostí, že se skutečně nedivím, že jako podnik pomalu krachují. Nakupovat tam, tak si asi stěžuji, že tam mají dost jednorozměrný vkus hraných písní (hezká vzpomínka na Ozzáka) a k celebritám se chovají tak, jak se chovají. Jako pohlednice z 90. let, ať už co do hudebních stylů, módních stylů nebo začínajích herců a hereček, to ale slouží dobře. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Více než cokoliv jiného si každý z nás(alespoň většina) přeje být někdy středem pozornosti nebo alespoň být něčím výjmečný. Díky tomuto snímku jsem si uvědomila, že naprosto každý JE výjmečný - třeba hledám v každém filmu moc významů a důvodů proč byly natočeny a možná také ne. Jedno je jisté, že tenhle film zbožňuju a jednou bych si sama chtěla otevřít takový krámek někde kde ještě nic takového není a společně se všemi zaměstnanci tvořit tak trochu rodinu jako je to v tomto filmu. Nic bych se nepřála víc než se mít tak skvěle jako lidi v té době... Zatímco tahle doba stojí za prd tak máme pořád skvělý filmy ,který nám připomínají co jsme měli a ztratili nebo jako v mém případě nikdy neměli .... a možná v této době tak trochu našli.... ()

sta 

všechny recenze uživatele

Film plný hvězdiček, které v době vzniku moc lidí neznalo a hlavně písní, které mnoho lidí nezná dodnes. Ale pokaždé se k tomu velice rád vrátím. ()

Reklama

Reklama