Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Vždy, když vidím nějaký typ filmu/seriálu, kde je vyobrazen jeden pracovní den, divím se, jak to do té doby fungovalo. Většinou se totiž jedná o vybublání různých pocitů na povrch, klasická freytagovská katastrofa a následná katarze. A není se ani čemu divit, proč obyčejnému divákovi servírovat obyčejný den, když můžeme mít akční porci zábavy přitaženou za vlasy? Ale co lidi jako já? Někteří z nás mají rádi klid, konverzace a humor z reálných pracovních situací (za všechny zmiňuji seriálové příklady Parks and Recreation nebo Superstore). I tady se jich pár vyskytne, většinou se ale příběh točí kolem pubertálních záležitostí, že se skutečně nedivím, že jako podnik pomalu krachují. Nakupovat tam, tak si asi stěžuji, že tam mají dost jednorozměrný vkus hraných písní (hezká vzpomínka na Ozzáka) a k celebritám se chovají tak, jak se chovají. Jako pohlednice z 90. let, ať už co do hudebních stylů, módních stylů nebo začínajích herců a hereček, to ale slouží dobře. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dve dekády stará teenagerská feel good pecka, ktorá mi spravila obrovskú radosť. Hromada sympatických postáv (medzi nimi Liv Tyler a Renee Zellweger v predhviezdnom období) a ešte viac skvelej hudby. Normálne by som si prial nech sa natočí pokračovanie v štýle Clerks. U mňa ešte lepšie než podobný Linklaterov Dazed and Confussed 9/10 Videný Director´s cut ()

Reklama

Kenji 

všechny recenze uživatele

Lucas kde sú moje peniaze - v Atlantic city V Atlantic city a čo tam robia? - cirkulujú A myslíš, že sa ešte niekedy vrátia z Atlantic city? - to pochybujem Joe Pôvodne som dal 4 ale teraz som to dopozeral a mením na 5. Ako puberťák som šúpal VHS dokola aj 2x denne. Vyrastal som s tým filmom a nestratil nič ani po rokoch. Perfektná hudba, geniálne hlášky, bohovskí herci. Dokonca si pamätám, že som chcel podľa toho filmu vždy vlastniť obchod s CDčkami - ale dnes v dobe mp3 by som už dávno skrachoval :D ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nevím o co tady režisérovi šlo, ale moc se mu to nepovedlo. Zápletka přímo vybízela k pohodové letní komedii, v níž bude parta podivínů usilovat o záchranu milovaného podniku. Něco jako Vybíjená, ale místo posilovny by tam byl obchod s deskama. Jenže tady se nikdo o nic nesnaží, za jeden provaz rozhodně netáhnou, a zároveň si každý prošel větší osobní krizí. Děj místy dost hořknul, což také znamená, že humoru si tady člověk moc neužije. Ani ta hudba není taková, jakou bych od filmu z půlky devadesátek čekal. Závěr mi ale náladu trochu spravil. ()

honeja 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do atmosféry 90. let. Pěkné písničky a mladé René Zellweger a Liv Tyler. Tím ale plusy končí. Film postrádá pořádnou dějovou linii, vtipný moc není a po skončení jsem měl pocit promarněného času. V době svého vzniku se možná jednalo o zábavný film, pro dnešního diváka je však snímek spíše použitelný jako dobová studie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Logo smajlíka s nápisom "Have a nice daze" na pokladni je odkazom na film Dazed and Confused (1993), v ktorom si Rory Cochrane (Lucas) zahral postavu Slatera. (U_S_O)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)
  • Scenáristka filmu Carol Heikkinen dříve pracovala v Tower Records ve Phoenixu v Arizoně. (Marek#33)

Reklama

Reklama