Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa neoplatí pozrieť. Ja osobne som to nedokázal dopozerať až do konca. Je to strašný film, ktorý vám ukrojí riadny kus zo života. Banálny dej, otrasný herci a....všetko je tu hrozne. Nuda, ktorá ma už po prvých 15 minútach opantávala bola strašne neznesiteľná. Ako som už spomínal, nedopozeral som tento film, po trištvrte hodiny som to trápenie ukončil. Neodporúčam tento film nikomu, možno tým, ktorým fekálie nevadia... 5% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ignorace katastrofální dvojky a návrat ke kořenům včetně dějové linky se jeví jako rozumný krok, ale nečekejte žádný Miracle. Krátkozraký Lambert nezáživně putuje v čase i prostoru, zoufale mu při tom schází Královna, jednou na jeho katanu nalehne badatelka Unger a všudypřítomné modré blesky doprovodí zoufalé trikové nápady (what the fuck scéna s utíkající dolní polovinou těla Kanea připomněla holografické problémy Rimmera v epizodě Queeg). Apropo, Van Peeblesův kondomy žvýkající sorcerer docela slaboučký. Clancy „Kurgan“ Brown by ho shodil ze střechy továrny na značky jen dloubnutím ukazováčku.. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To, že pokračovní Highlandera se nedrží moc pravidel, na to už jsem si zvykl. Když si toto člověk odmyslí, tak je třetí poměrně slušným béčkem. H3 hlásí návrat ke kořenům, aspoň trochu, což je jedině dobře! Souboje už zde konečně vypadali trochu jako souboje a né soutěž kdo máchne mečem pomaleji. Christopher Lambert se po futuristickém paskvilu, vrátil charakterově k prvnímu ztvárnění Connora MacLeoda, což kvituji s povděkem. Efekty vypadaly taktéž lépe. Bohužel film kazí spoustu nepovedených příběhových odboček, které si scénáristi mohli odpustit... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou ze začátku tak příšerné, až trochu - co trochu, hodně - trapné a vypadá to na jasný odpad...Po přesunutí děje do New Yorku už je to naštěstí o poznání lepší, i tak to ale na předchozí díly (ani seriál) nemá, navíc padouch je otřesnej, naštěstí poslední minuta zachrání zbytky důstojnosti...40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Christopher Guy Denis Lambert je dnes zabudnutý, zbytočný a nežiadaný herec. No zhruba tak pred dvadsatimi piatimi rokmi bol hviezda. Upozornil na seba tým, že perfektným spôsobom stvárnil titulnú úlohu v snímku "Tarzan". Avšak jeho životnou rolou bola postava skoro nesmrteľného škótskeho horala Connora MacLeoda, ktorého si zahral v akčnej fantasy sérii "Highlander". V roku 1994 bola natočená tretia časť s podtitulom "The Sorcerer (Čarodejník)“. *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)

Reklama

Reklama