Reklama

Reklama

Filmaři doprovázejí řidiče kamionů, kteří musejí během dvou měsíců, kdy pořádně zamrznou řeky a jezera, navozit materiál a zásoby k severnímu polárnímu kruhu. Řidiči mezi sebou závodí, kdo bude nejvýkonnější. Hazard na pokraji smrti... (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Filmaři doprovází různé řidiče, různé náklady. Příroda je drsná a dost často se stane nehoda. Dokument zajímavý tři díly, pak se to bohužel okouká. Aljaští truckeři dostávají peníze až když dovezou svůj náklad, proto jakékoliv zdržení znamená ztrátu peněz a oni rozhoně spěchají, tím vytváří zajímavé situace. Hodně také záleží na řidiči, kterého sledujeme, pokud je to solidní pětadvacítka s copama, pak se zážitek ze sledování zvedne o sto procent. Zhlédnuto na Viasat History. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No, sú to výborní šoféri a dosť drsní, odvážni chlapíci títo borci, čo šoférujú svoje nablískané, vysokovýkonné "Trucky na ľade" uprostred rozľahlej, chladnej Aljašky. Ale na to, aby sa o nich natočil dokumentárny seriál, v podobe dnes tak modernej televíznej reality show, je to predsa len trocha málo. Nie som žiaden nadšený obdivovateľ veľkých ťahačov, takže preto asi nedokážem oceniť takýto druh programu. Mňa to po pár minútach začalo proste nudiť. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mighty Pupkers a jůes lesba drandí po zatuhlé hladině. Dramaturg se snaží napětí vyhrotit až na půdu, ve skutečnosti se však hovno děje. Vhodné pro ty, jež vzrušují výkonné, naleštěné a převeliké vibrující stroje. A pro chladofily. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Celkem brutální pohled na dopravu kamióny po ledě. Dobře placená práce se neodmítá a s nebezpečím se musí počítat. Příroda dokáže být krutá a nehodám se někdy nejde vyhnout. / Viděné epizody cca *8.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle seroš je pro milovníky počítačových simulátorů Extreme Truck Simulator nutnost! Dokonce si máte možnost zkouknou některé z tras co si hráč projíždí po zamrzlých řekách a jezerech. Řídit těžký truck s často hodně drahým nákladem stovky mil je dřina sama o sobě. Jezdit s ním v arktické zimě, to je ještě o level dál, ale jezdit s ním místy, kam se dá jet jenom v zimě, protože např. zbytek roku jsou to neprostupné bažiny, to už je psycho... Divák s údivem zjišťuje, kde všude ve Státech žijí lidé. Nedokážu si představit, že se vám někde v divočině stovky mil od civilizace cosi podělá pod kapotou a venku je - 25 stupňů... Ano jsou vysílačky, mobily, pomoci se člověk dovolá, ale přesto... Já bych to nedělal. Když jsem viděl jak borec s kamiónem naloženým bagrem jede jako první zamrzlou trasu přes jezero za noci a ve vánici s kladivem na klíně kdyby se tahač probořil do ledu aby se včas vysekal z okýnka.... Brrr... Klobouk dolů před těmito chlápky. No a milovníci amerických tahačů se mohou popást očima na všech těch Macích, Kenworthech, Peterbiltech, Freightlinerech ad... * * * ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a syrovej pořad. Netušil jsem, že existuje takhle drsnej a nebezpečnej způsob dopravování od jídla po obrovský železný konstrukce napříč kilometrama zamrzlý vody v náklaďácích. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Magoři, kteří mají můj respekt. Přece jen jezdit po ledě s nákladem co má klidně 10 tun a na vzdálenosti i 150km to chce odvahu. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda automobilový sporty. Nejsem ani fanda do aut, ale tahle série mě baví (možná je to tím, že ji nesleduju nějak pravidelně, takže mě zatím neomrzela). Ukazuje svět jaký nepoznám, ukazuje lidi, kteří jsou mistry v tom co umí nejlíp. A že to umí sakra dobře. ()

Peetas 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 1 dílu si člověk řekne paráda, hodně zajímavé, jenže v dalších dílech už nás autoři místo zajímavůstek tohohle unikátu krmí vztahy mezi řidiči a dalšími zbytečnostmi, čili po shlédnutí celé řady už si ale člověk řekne pouze průměr, hodnocení 50 %. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vy, ale ja som sa z tohto programu veľa o fungovaní týchto strojov nedozvedel. Je to taká typická šou, ale nie veľmi dobre dokumentárne spracované. Nepáči sa mi tá siláckosť, niekedy by to chcelo aj použiť rozum. Tí chlapi si síce zaslúžia za niečo obdiv, ale za niečo ani nie. Mne sa ten program veľmi nepáčil. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Ajlaška, trucky a ... dál je to pořád to samé. Pokud se vám líbí jedno či druhé anebo oboje máte dokumentární seriál jen pro vás. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Práce pro opravdové chlapy a hlavně blázny, kteří zřejmě netuší nic o tom, co je pud sebezáchovy. Musím před nimi ale smeknout. Já si se svým autem netroufnu ani na zamrzlé Lipno. ()

Reklama

Reklama