Reklama

Reklama

Filmaři doprovázejí řidiče kamionů, kteří musejí během dvou měsíců, kdy pořádně zamrznou řeky a jezera, navozit materiál a zásoby k severnímu polárnímu kruhu. Řidiči mezi sebou závodí, kdo bude nejvýkonnější. Hazard na pokraji smrti... (oficiální text distributora)

Recenze (79)

elCarda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim jestli jsem videl jenom ty horsi dily, a nebo je celej serial tak spatnej. V zadnem pripade mi neprijde jako dokumentarni. Vetsina je tak do oci bijici vymyslenost, ze to musi byt zrejme snad kazdemu. Snaha o umele vyvolani napeti je tak ocividne podbizive az to ve me budilo nehynouci odpor. Skoda slov to dale rozvijet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No, sú to výborní šoféri a dosť drsní, odvážni chlapíci títo borci, čo šoférujú svoje nablískané, vysokovýkonné "Trucky na ľade" uprostred rozľahlej, chladnej Aljašky. Ale na to, aby sa o nich natočil dokumentárny seriál, v podobe dnes tak modernej televíznej reality show, je to predsa len trocha málo. Nie som žiaden nadšený obdivovateľ veľkých ťahačov, takže preto asi nedokážem oceniť takýto druh programu. Mňa to po pár minútach začalo proste nudiť. * ()

Reklama

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Než jsem na to náhodou narazil, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Ti truckeři jsou fakt frajeři, o tom žádná. Já, jakožto klasickej Pražák jezdící Jeepem na machra zásadně po asfaltu jen čumím, jak ty vylízanci jezdí s 20ti tunovejma nákladama po ledu. Já mám velký auto protože mám fakt hodně malinký pínis, tak si to kompenzuju, ale oni s těma 800x většíma a 2500x těžšíma autama jezděj prostě vole po ledu. Nazdar. Tak jako tak je ten reality dokument časem dost stereotypní, vlastně se to pořád opakuje dokola, ale je to fakt úlet. ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Asi na to nejsem dost chlap, dost amík, dost kamioňák, dost nevim co eště. Soudě ale podle komentářů jsem chytla nějakej mimořádně nudnej a ukecanej díl, kterej dokumentaristiku připomínal jen stěží, poněvadž tam ti truckeři seděli v knajpě u stolu s kafem a nějakej tlachal s nima rozebíral pár ani ne minutovejch záběrů, zřejmě pocházejících z toho, z čeho se tady všichni rozplývaj. ()

Numerobis 

všechny recenze uživatele

Parodie na Odysseu, která ukazuje uprděné řidiče tučných emerických náklaďáků, ze kterých by Bursík dostal infarkt. Jednoduché a přesně tak husté, aby to dávala Prima Kůl, jo a přesně takové, abych se na to JÁ nekoukal. Kdyby někdo udělal něco podobného o tramvajácích(i autobusácích), bylo by to daleko autentičtější - denně jezdí největší džunglí a narozdíl od těchle tlustoprdů z kamionů by se bez nich zhroutilo nejedno MHD. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V pořadu zmiňovaný důl Diavik je největší kanadský diamantový důl, leží přibližně 300 km od Yellowknife, hlavního města Severozápadních teritorií. (Rill)

Reklama

Reklama