Reklama

Reklama

Vynález

  • USA Primer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři přátelé/vynálezci amatéři sestavili po nocích a o víkendech v garáži jednoho z nich cosi, čemu ani jeden z nich nerozumí. Tenhle stroj už není jen obyčejný vyhledávač a kontrolor chyb, je v něm něco navíc. Něco, co žije samo, a dokáže cokoliv… (oficiální text distributora)

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Tak jsem to nakoumal, s nákupem zbytků, odřezků a otevřených ale nepoužitých špulek se lze u celovečeráku dostat u super 16 i na 3600 $ při 4 klapkách na záběr. Bohužel nevím na který rok se ty ceny vztahují. Překvapivé. Cenu digitálních skenů a korekcí nevim. Mě osobně by ale velká relativní velikost zrna u 16mm materiálu štvala. Investovat tolik své energie do toho abych se pak přes hodinu na plátně díval na hromadu poskakujícich brambor mě moc neláká.

Uživatel Hawaj smazal svůj příspěvek.

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Hawaj - je to rozpočet čistě na natáčení - distribuce, promo a výroba printů se do budgetu nikdy nezapočítávají. Používala se zbytková surovina (odřezky) a dopředu natáčení počítalo s tím, že si filmaři mohou dovolit jen minimum takeů.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Za 7000,- dolarů se snad nedá ani koupit celá stopáž tohoto filmu v 16mm Kodak surovině nemluvě vo tom že toho museli protočit několikanásobně víc. I samotný vyvolání bude stát víc, což teprve sken, korekce, postprodukce, titulky či 35mm kopie !!!! Ten budžet je hovadina, to musel někdo prodat svůj barák i s rodinou :))

Reklama

Reklama