Reklama

Reklama

Chose Cooking The Movie

(amatérský film)
Trailer 2

Obsahy(1)

V bláznivé komedii Chose cooking jsou dvě hlavní postavy, Chose (Patrik Horyna) a Trevor (Petr Brunner). Oba se dostávají do velkých problémů, kvůli zadluženému pořadu o vaření. Třetí hlavnější role se ujímá (Vadim Tkačenko) v roli ruského podivína. Chose a Trevor utíkají do Ruska kde doufají, že se ukryjí před mafií. Bohužel mafiánský boss je jim na stopě dříve, než se pokusí něco vymyslet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (28)

brtko 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je dozajista ovlivněno skutečností, že sleduji skupinu Freakout jíž několik let a vím čeho jsou, resp. čeho byli schopní. Musím také přiznat, že u jejich tvorby vidím jistou klesající tendenci. Pryč jsou časy, kdy jsem se bavil u sledování letsplaye Last of us a v současné době mi přijde humor, který táto skupina produkuje za poněkud plytký a agresivní. Chose cooking je rozhodně nadprůměrný počin, na scéně amatérské tvorby, na který jsem se hodně těšil, ovšem ani tady nemohu zakrýt zklamání. Technické nedostatky - tedy zejména zvuk - nemá smysl řešit jelikož se jedná o amatérsky film. Co mě však zklamalo je samotný děj filmu, dialogy a odfláknutý (absentující) závěr. Postava Choseho působí poněkud zamlkle, nedostává tolik prostoru, což je hrozná škoda, protože pokud někdo mohl svým vystupováním film táhnout, tak to byl právě Patrik Horyna. Tady jakoby autorům došel dech. Postava Sergeie, coby ruského vidláka, mě víc štvala, než bavila, ale to spíše souvisí s příběhem, který je prostě víc o ničem, než o něčem. Snad bude pro Freakout ocenění ze Cinetube motivací aby v budoucnu produkovali ještě kvalitnější snímky - ten prostor na zlepšování tam rozhodně je. ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní úsměvná komedie, kde Vadim Tkačenko řádně exceluje. Kolegové v podání Petr Brunner a Patrik Horyna očividně nerozumí, ale to ničemu nebrání a i tak to Sergei neřeší a vesele s vodečkou pokračuje příběhem dále. Hlášky jsou tak 50/50 ohledně zábavnosti a trapnosti. každopádně se jedná o amatérský počin a mohu s klidem dát 80% pro zábavnost a nápaditost. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Táto partia je celkom zábavná. Občas hlášky pôsobia skôr trápne než vtipne, avšak stále prevládajú tie dobré, čo z toho vo výsledku robia relatívne zábavný zážitok. V iných veciach taktiež nevidím veľký problém - na zvuku by sa síce ešte mohlo zapracovať, obraz tiež nie je v každej chvíli dokonalý a herci berú svoju prácu len ako srandu, no v rámci amatérskych filmov a samotného potenciálu sa to stále môže považovať za slušne odvedenú prácu. A hej, v svojich časoch ma to celkom bavilo, takže tretia hviezda najmä kvôli tomu. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že na české YouTube poměry se jedná o docela solidní nášup, ovšem se nejedná o nic jiného, než o pouhou rádoby gangsterku, která jela hodně na tripu. Kvalita obrazu je výborná, dojem však kazí zvuk a nepropracované dialogy a téměř nulová hloubka postav (žádné detailnější vykreslení se nekoná), a i když pánům z Freakoutu jde o vyprávění příběhu, tak hlavní sloupy tohoto příběhu jsou nestabilní a padají. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že jsem do toho Hradce jel. Ano tohle je přesně to kvůli čemu jsem na CineTube jel ( ještě kvůli Vidrailovi, protože je to můj nejoblíbenější Youtuber a jeho minifilm je také skvělý jako jeho predchozí ). Každopádně se mi tento druh humoru co byl v tomto filmu líbil, akční scény naprosto super a nuda v žádném případě nehrozí. Nevím jak bych vyjádřil svoji spokojenost tak vám alespoň napíši tento trefný rým: ,,Příště jedu zase a těším se jak prase." Hodnocení: 83%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Tento film uzavírá sérii Chose coocking od skupiny FreakOut, která je ke zhlédnutí na internetovém portálu YouTube. (leo_kure)
  • Ve filmu se objevují repliky těchto zbraní: vzor 58, Colt 1911 Desert Warrior, Mosin Nagant, upilovaná brokovnice Rossi Overland, M24, M1 Carabine, Mini-Uzi, HK USP, Smith and Wesson 357. (UncleMorty)
  • Ve scéně odehrávající se v Rusku na vlakové stanici můžeme spatřit ceduli s vlajkou Evropské unie s nápisy ,,Přejezd Rumburk - Dolní Poustevna, pilotní projekt" a ,,Projekt byl sponzorovaný Evropskou unií". (leo_kure)

Reklama

Reklama