Reklama

Reklama

Chose Cooking The Movie

(amatérský film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V bláznivé komedii Chose cooking jsou dvě hlavní postavy, Chose (Patrik Horyna) a Trevor (Petr Brunner). Oba se dostávají do velkých problémů, kvůli zadluženému pořadu o vaření. Třetí hlavnější role se ujímá (Vadim Tkačenko) v roli ruského podivína. Chose a Trevor utíkají do Ruska kde doufají, že se ukryjí před mafií. Bohužel mafiánský boss je jim na stopě dříve, než se pokusí něco vymyslet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaný film od šíleného Bendera byl nakonec trochu pro mě zklamáním. Na to jak dlouho se čekalo jsem čekal větší pecku než byl naslapanej Max Payne. Problém je v tom, že jsem počítal se stejne vtipnou zápletkou jak v předešlém filmu. Zatímco v Max Paynovi šlo o lahvac piva tady šlo "jen" o dluh. Tím ale nechci naznacit, že film je špatný. Párkrát jsem se zasmál díky hereckým vykonum a několika vtipným momentum. Hlavně scény s Vadimem byli překvapivě nejvtipnejsi. Ten kluk umí fakt hrát a to mi na něm nepřišlo dříve nic čím by mě zaujal, teď mě příjemně překvapil. Hlavní pochvalu zaslouží samozřejmě Bender, který v tom umí chodit a hlavně dat roli takovou, že se na člověka hodí (Vadim rusak, Buldog a jeho lahvac) hudba, kamera, strih a zvuk byly dobrý. Nemám nic víc co bych vytknul. Snad jen mohla být nějaká tzv. tresnicka na dortu jako Ati v Max Paynovi, ale to zas nechci rejpat. Chválím teda "herce", kvalitu a pár vtipných momentů, ale jak už jsem psal tak příběh me zklamal. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Táto partia je celkom zábavná. Občas hlášky pôsobia skôr trápne než vtipne, avšak stále prevládajú tie dobré, čo z toho vo výsledku robia relatívne zábavný zážitok. V iných veciach taktiež nevidím veľký problém - na zvuku by sa síce ešte mohlo zapracovať, obraz tiež nie je v každej chvíli dokonalý a herci berú svoju prácu len ako srandu, no v rámci amatérskych filmov a samotného potenciálu sa to stále môže považovať za slušne odvedenú prácu. A hej, v svojich časoch ma to celkom bavilo, takže tretia hviezda najmä kvôli tomu. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že na české YouTube poměry se jedná o docela solidní nášup, ovšem se nejedná o nic jiného, než o pouhou rádoby gangsterku, která jela hodně na tripu. Kvalita obrazu je výborná, dojem však kazí zvuk a nepropracované dialogy a téměř nulová hloubka postav (žádné detailnější vykreslení se nekoná), a i když pánům z Freakoutu jde o vyprávění příběhu, tak hlavní sloupy tohoto příběhu jsou nestabilní a padají. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jde vidět že si s tím dali kluci hodně záležet a podle toho to tak vypadá.Ale čekal jsem od toho trochu víc,ale zklamanej rozhodně nejsem.Takovej průměr. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nehodlám tu hodnotit CineTube jako takový, to je skoro jako na nový Zločin a trest (ať už tak, že by to bylo tak dlouho a nebo název vypovídá za vše. Vlastně by to i mohl točit Rusák... že Vadime?). Ale dobře... tady jde o to, že tvorbu dvojice Brunner a Horyna a samozřejmě celého Freakoutu znám a asi v 90% případů mě i baví. To, že jsem se na Chose Cooking The Movie těšil jak vlhká třináctka (ano, sorry, ale na CineTube takový počet lidé tohoto věku? Wooow) asi nemusím ani zmiňovat. A jako jo... bylo to super. Asi jste čekali nějaký extrémní "hejt", ale ne, nedostane to ho. Tenhle minifilm je v podstatě šablona a vzorník toho jak by dnešní filmaři měli dělat své filmy a myslím, že si Freakout uvědomuje, že je naše budoucnost a jeden z největších talentů budoucí české kinematografie. Dvacet minut tohoto projektu byla natočená jako čistá dokonalosti se skvělým scénářem, dobrým zpracováním (hej, kdo z nás může mít ve filmu někoho kdo umí tak dobře rusky) a taky skvělou výpravou. Ten film je prostě dokonalý. Musím říct, že série Chose Cooking jako takového byla asi největší slabota od kluků, ale tenhle film to vynahrazuje na plné čáře. PS: Petře, jestli si tohle teďka čteš, tak jsem rád, že jsem ti ten film v Hradci mohl pochválit, ale mohl by ses příště tvářit, tak že mě nechceš znásilnit, vykastrovat a prodat do Arménie, jako levný krmivo pro ovce? Díky ;D Druhé zhlédnutí na YouTube: Tady asi budu větší osina v zadku, protože tady budu psát spíše negativa, které jsem předtím přehlížel. Sice to bude asi trochu na hovno, ale furt je asi pro kluky lepší upřímný pohled, než jim mazat zbytečně moc medu kolem huby. Asi musím začít tím, že ten zvuk někdy fakt kolísá. A to v tom slova smyslu, že ani NSA, kdyby chtěla nic neuslyší. Myslel jsem si, že to je kvůli kinu a uřvaným děckám, ale ani "z pohodlí domova" se nic nezměnilo. Je to škoda, protože spousta videí, která byla taky točena ve venkovních prostorách byla mnohem lépe slyšet a to se jednalo jen o nějakou blbinku. Taky mohli být trochu puntičkáři a dát si záležet na tom, že když už se někdo napije z flašky, tak aby v ní něco bylo. I to se tam dělo. A pokud teda ty vousy měly být takhle schválně tak oká, ale jinak to působí dost amatérsky. Když jsou vousy nakreslený Kohinorkou a nebo fixou. To je tak těžký se buď na vousy vysrat a nebo koupit nějaký víc autentičtější nalepovací? Nevadí. Strhnu jednu hvězdu, ale jenom abych kluky trochu popohnal se trošku více snažit pro příště. Pořád si ale stojím za tím, že tenhle film je možný pilíř pro budoucí filmografii. ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Ty jo... tak super film to mohl bejt, kdyby v něm byly alespoň náznaky zvukový postprodukce... Snad jedinej postsynchron, kterej jsem zaznamenal vůbec neseděl.. Ale co se týče obrazu tak špica. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě nee. Ani náznak kvality. Napsal bych vám, abyste se víc snažili, ale nejsem přesvědčený o tom, že by to mohlo mít nějaký efekt. ()

fummyk 

všechny recenze uživatele

Slušný nářez, Vadim se mi líbil nejvíce. Parádní a chytlavý ruský přízvuk, tvrdé zvyky. Super nápady, hlášky. Jediné, co bych vytkl, tak často roztřepaná kamera, ale jinak zpracování opravdu dobré. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že jsem do toho Hradce jel. Ano tohle je přesně to kvůli čemu jsem na CineTube jel ( ještě kvůli Vidrailovi, protože je to můj nejoblíbenější Youtuber a jeho minifilm je také skvělý jako jeho predchozí ). Každopádně se mi tento druh humoru co byl v tomto filmu líbil, akční scény naprosto super a nuda v žádném případě nehrozí. Nevím jak bych vyjádřil svoji spokojenost tak vám alespoň napíši tento trefný rým: ,,Příště jedu zase a těším se jak prase." Hodnocení: 83%. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Toto je krásný příklad toho, že by tu měli být přidány možnosti typu 3 a půl, čtyři a půl, atd, protože tohle je jasných 3 a půl*. V počáteční scéně jsem hercům téměř vůbec nerozumněl, a tudíž ani nevěděl, o co ve filmu vlastně jde. S humorem to nebylo dvakrát dobré. I když se sem tam něco povedlo, prvky úsměvu byste na mojí tváři hledali zbytečně. Na druhou stranu to asi mělo velmi malý rozpočet a na to, že je to amatérský film, tak je to v celku pohoda. Poslední 3 minuty mě asi jako jediná část filmu zaujala a efekty na úrovni. 60%...3.5*. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že kvalita kluků neklesá, ale jde nahoru. Začíná se to pěkně rozjíždět a Chose Cooking The Movie můžu zařadit mezi ty zdařilejší kousky. 75% ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní úsměvná komedie, kde Vadim Tkačenko řádně exceluje. Kolegové v podání Petr Brunner a Patrik Horyna očividně nerozumí, ale to ničemu nebrání a i tak to Sergei neřeší a vesele s vodečkou pokračuje příběhem dále. Hlášky jsou tak 50/50 ohledně zábavnosti a trapnosti. každopádně se jedná o amatérský počin a mohu s klidem dát 80% pro zábavnost a nápaditost. ()

brtko 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je dozajista ovlivněno skutečností, že sleduji skupinu Freakout jíž několik let a vím čeho jsou, resp. čeho byli schopní. Musím také přiznat, že u jejich tvorby vidím jistou klesající tendenci. Pryč jsou časy, kdy jsem se bavil u sledování letsplaye Last of us a v současné době mi přijde humor, který táto skupina produkuje za poněkud plytký a agresivní. Chose cooking je rozhodně nadprůměrný počin, na scéně amatérské tvorby, na který jsem se hodně těšil, ovšem ani tady nemohu zakrýt zklamání. Technické nedostatky - tedy zejména zvuk - nemá smysl řešit jelikož se jedná o amatérsky film. Co mě však zklamalo je samotný děj filmu, dialogy a odfláknutý (absentující) závěr. Postava Choseho působí poněkud zamlkle, nedostává tolik prostoru, což je hrozná škoda, protože pokud někdo mohl svým vystupováním film táhnout, tak to byl právě Patrik Horyna. Tady jakoby autorům došel dech. Postava Sergeie, coby ruského vidláka, mě víc štvala, než bavila, ale to spíše souvisí s příběhem, který je prostě víc o ničem, než o něčem. Snad bude pro Freakout ocenění ze Cinetube motivací aby v budoucnu produkovali ještě kvalitnější snímky - ten prostor na zlepšování tam rozhodně je. ()

Calypso 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší počin od jedněch z nejlepších youtuberů v ČR. Ne že by ostatní videa na vánočním CB nebyla dobrá, ale na tohle nemělo žádné ani zdaleka. Prostě paráda. Tohle je ono. :) ()

Staple 

všechny recenze uživatele

Skvělý film na poli české amatérské scény. Sám vím jak je těžké něco vyprodukovat a musím před klukama smeknout. Jen tak dál. Doufám, že se nějak dostanu k Jebalovi. BTW skvělé obsazení. Když sem v traileru viděl Tkačenka, tak se ve mě dítě hnulo. Naštěstí se do role opřel s vervou a podal skvělý výkon. Chyby by se našli, ale vem to čert. Takhle dlouho sem se u amatérského filmu nebavil. Sem rád že se mezi těmi shity jako je Nerozvážný a Kámošky na celý život najde takovýto poklad. Palec nahoru. ()

nEscafeX 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád že jsem to viděl na premiéře v Brně v Kině Scala ! Byl to jeden z nejlepších filmů které v historii CineTube mohlo vzniknout ! :) Je tam vše co má mít správný film: - Super záběry - Akce - Komedie - Rusák :D (Vadim) - Dospělý lidi - Přestřelky - Krev - Zbraně - Hudba A proto dávám 100% Tento film je lepší jak některé profesionální České filmy !!!!!!!!!!! ()

Reklama

Reklama