Reklama

Reklama

Storia di una monaca di clausura

  • USA Diary of a Cloistered Nun (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Žena, která je již od svého narození zaslíbena muži z bohaté rodiny, se zamiluje do jiného a odmítá se ho vzdát. Proto je poslána svými rodiči do kláštera. Zde zažívá ponižování ze strany ostatních jeptišek. Na svých schůzkách se svým milencem otěhotní. Protože se brání náklonnosti jedné z jeptišek, dochází k vyzrazení tohoto tajemství a plánu na zabití jejího milence. (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to nunsexploitation,je mierny čo sa týka násilia a aj erotiky oproti iným filmom rovnakého žánru.Ale aj o dosť slabší.Nahota a lesbická láska tam síce nechýba,rúhanie takisto,no sú lepšie filmy s touto tématikou.Chudák dievča,nemala sa zamilovať do iného muža,než ako jej vybrali jej rodičia už pri narodení,ako to bolo zvykom v 16.storočí.A tak skončila za múrmi kláštora,vystavená lesbickým mníškam a aj ponižovaniu.Herečky naozaj pekné,základ filmu je vraj založený na skutočnej udalosti,čo je dosť možné,pretože to v tej dobe bolo bežné,ale nebolo to čo som očakával. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Klasický nunsexploitied se vším všudy. Mohu však říct, že jsem se docela sledováním filmu nudil. Ani erotické ani mučící scény nedosahovaly takové úrovně, abych film sledoval. Slabší dvě *. ()

curil

všechny recenze uživatele

Film je údajně natočen podle skutečných událostí, kdy koncem šestnáctého století v Itálii působila jeptiška Agnes Jesus, která pomáhala chudým a nemocným. Ta si měla projít stejnými peripetiemi života jako hrdinka filmu Carmela. Filmový příběh je v ději posunut o několik desítek let dále. Film lze zařadit do žánru nunsploitation, který se většinou vyžívá v explicitním zobrazení lesbických scén, znásilnění, mučení, bičování atd. Tento film se podobného stylu vyvaroval a krásky jako Catherine Spaak a Eleonora Giorgi předvedly případnou nahotu velice decentně. ()

Reklama

Reklama