Reklama

Reklama

Is It Bill Bailey?

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bill Bailey proslul po Británii svými stand-up shows (mimo jiné na Edinburgském festivalu, kdy přišel o prvenství nejlepšího komika s Dylanem Moranem), které jsme poprvé mohli vidět právě v šestidílné sérii BBC "Is It Bill Bailey". Uvidíme tu vycházející hvězdu britského humoru Simona Pegga či jiné známé tváře britské situační komedie. Bill Bailey předvádí svou klasickou a hudbou notně proloženou eskapádu humorných scének, které se staly oblíbené napříč generacemi po celé Británii. (Filisthin)

(více)

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Suchý a absurdní humor stand-up show Billa Baileyho není úplně stoprocentně má krevní skupina, v tom mám radši Dylana Morana, ale všechna Baileyho hudební čísla jsou prostě geniální (za všechny alespoň Greatest Cockney Rock Album Ever). Taky jeho mimika je neopakovatelná. A je zajímavé jak jsou Bailey i Moran jen těžko odlišitelní od Mannyho a Bernarda z Black Books. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Perfektne. Bill vo svojich zaciatkoch a ze tie jeho boli uz vtedy na vysokej urovni. Skece, vtipne situacne scenky, vynikajuce hudobne improvizacie a vlozky, tym je Bill typicky. Tym a samozrjme svojim haaaarom sialenca. :) Sledujem ho prakticky uz od Black Books, kdo som si ho vsimol tzv. "na tesno" a za posledne tyzdne i jeho skorsie vystupenia, ktore su skoro vsetky na youtube. Tymto vam ich davam do pozornosti. Nielen pre tych, ktory maju suchy britsky humor. Bill, zvlast v ostatnych relaciach a i svojich vystupeniach dotiahol pre mna inteligentny humor riadne vysokok. Sem tam vsak i riadny absurdistan a prosta zabava :) Odporucam. Btw. i jeho filmovy partak z Black Books, Dylan Moran, ma vyborne stand-up-y. Nezamenitelny prejav a "vyridilka". Preveri i porozumenie hovorenej anglictiny. ()

Filisthin 

všechny recenze uživatele

Já tu show prostě miluju... může se na to dívat pořád dokola a dokola, nikdy se to neomrzí... Nejlepší je, že pokud se díváte na britcomy, tak vidíte pořád jedny a ty samé herce, stejně jako v Is it Bill Bailey :) Kvalitativně to možná není tak dobré jako Part Troll, ale dívat se na to dá taky pořád...ROCK ON BILL!!! ()

koci 

všechny recenze uživatele

Bailey byl už v počátcích skvělý a přesně takový, jakého ho známe z pozdějších stand-up výstupů. Vidět ho ve skečích se Simonem Peggem je radost, která by si určitě zasloužila nějakou tu další reinkarnaci. Těm kvantům lidí, kteří mají rádi britskou tvorbu, můžu Baileyho hudebně laděnou show doporučit. Prozatimní vyvrcholení tohoto Baileyho směřování pak můžete posoudit v jeho Guide to the Orchestra. ()

Reklama

Reklama