Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik let před vypuknutím opravdové zlaté horečky na Klondiku, v roce 1893, dochází k stále objemnějšímu pašování zlata ze Spojených států. Pašerácké gangy pracují chytře, zlatá ruda je ve speciální dílně nejprve roztavena a ulitím vytvarována do cihel, ty jsou pak zality do olova a jako laciný kov vyvezeny ze země. Vládní agenti Bret Ivers a Larry Galland přijíždí do městečka Cripple Creek, vyhlášeného centra zlatokopů ovládaného gangem Silvera Kirbyho. Jejich úkolem je infiltrovat tuto skupinu a najít důkazy pro federální maršály. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příjemná stopáž, protože dobrý film je u mě takový, jemuž 80 minut stačí. Najdou se pochopitelně i výjimky, ale to už je jiná kapitola. Cripple Creek upadl naprosto v zapomnění, působí zápletkou, tvořenou snahou několika agentů proniknout do zločinecké organizace, možná maličko naivně, přesto nabízí poměrně kvalitní žánrovou podívanou. Jasný tip pro Českou televizi na nedělní odpoledne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny namet na western - zlata horucka ku koncu 19. storocia, Klondike, Bonanza Creek .... Ray Nazarro tu bol ale len rutiner, hoci najlepsoe westerny sa tocili v 50. a 40. rokoch : 65 % ()

Reklama

Reklama