Reklama

Reklama

(Ne)šťastně až na věky

  • USA Happily N'Ever After (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pohádkovém světě vládl Čaroděj a chránil vyváženost mezi dobrem a zlem. Konečně jednou jel na zaslouženou dovolenou a zanechal pohádkový svět v rukou svých dvou asistentů. Popelka sní o svém pohádkovém princi a její přítel Rick jí zařídí pozvání na královský ples, kde se má stát jejím vysněným princem z pohádky. Vše se však odehraje jinak než si přála. Její macecha Frieda se pokusí převzít kontrolu v pohádkovém světě pomocí zla. Popelka však bude bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pokud se na tuto pohádku budete dívat pohledem dítěte (pokud to jako dospělý dokážete) a nebudete moc hloubat nad dějem, tak se vám bude asi docela líbit. Je to taková oddechovka k mírnému pobavení. Pokud začnete hloubat nad animacemi, zapláčete nad ztracenou šancí všech, kteří se na tvorbě podíleli, natočit v dnešní době něco fakt pořádného. Nicméně na mírně pohodový večer to docela stačilo, i když dnes už od pohádek očekáváme podstatně víc, než to co nám nabídli tvůrci. Hm, no a to je asi tak všechno, co se dá napsat ... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi slabé. Za zmienku stoja len úvodné minúty vrátane obstojne zvládnutého prológu, zvyšok nestojí za reč. A ozaj posledným klincom do rakvy nudného a nezvládnutého príbehu je tragikomická animácia, oproti ktorej len taká animácia Karcoolky pôsobí ako umelecké veľdielo. V porovnaní s týmto slabým odvarom vlastne celá Karcoolka pôsobí ako horúci favorit na Oscara. Aspoň, že to nešlo do kín a deti pri tom nemuseli trpieť. Sarah Michelle Gellar ako dabérka hlavnej hrdinky každopádne potešila, aspoň niečo. ()

Reklama

habertek 

všechny recenze uživatele

No je to určitě lehčeji stravitelné jak dost podobná slátanina a zprzněnost s otřesnou animací Sněhurka (ne)šťastná až navěky! Ale i tak je to dost podprůměrný animák, který mi připomíná čaj dělaný z už neskutečeně mnohokrát použitého pytlíku... P.S. To snad nemysleli vážně, že má princ delší vlasy jak ,,princezna":D ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dějí se to v pohádkách věci. Čaroděj, který chrání vyváženost mezi dobrem a zlem si odjede na dovolenou a jeho kouzelné hůlky se zmocní zlá macecha, a teď pozor, nevlastní matka naší dobře známé Popelky. A ta změní průběh všech existujících pohádek. Ani jedna neskončí šťastně, ale naopak nešťastně. Tak na to by náš Rumburak spolu s Xenií rozhodně nepřišel. A kdo se pokusí pohádkovou říši zachránit? Popelka osobně. A dobrodružství plná taškařic může začít. Producenti Shreka a Shreka 2, stojí za tímto počinem a musím uznat, že je to znát. Vznikl nevšední pohádkový snímek, který je plný humoru a jistých moderností, které obstáli už ve zmíněném Shrekovi. Na výrobě se podíleli Němečtí tvůrci a ti jsou úpravami všedních pohádek známí i u nás. Postavičky sice vypadají jako gumové panenky, dokonalá animace to však vyrovnává. Příběh má kromě humoru i jistou dramatičnost. Přísně si udržuje přiměřené tempo, takže jedinou vteřinu nenudí. Děj je značně jednoduchý, což je pro pochopení dětských diváků jedině dobře. Ano, pro děti můžu jedině doporučit. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Smutný, smutný, smutný. Nikoli příběh, ale to zpracování. Animace je děsná, příběh přinejmenším podivný a směšný a chování postav je zarážející. Tohle už asi vidět nechci. V některých verzích to vyznívá, jako že je Popelka hloupá, ale tady byla přímo nesnesitelná. Na druhou stranu, dokoukala jsem to až do konce. Držela to jenom zlá macecha Sigourney Weaver, která ale stejně prohrála. Tak co s tím? Dvě hvězdičky jsou až dost. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Film z rozpočtem 47 000 000 amerických dolarů neměl valný úspěch. Až v roce 2010 přesáhl jeho výdělek 38 000 000 amerických dolarů celosvětově. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas v americkém státě Navada. (Terva)
  • Film měl být původně kreslen tradiční metodou, tedy ručně. Nakonec bylo však rozhodnuto pro počítačovou animaci. (Terva)

Reklama

Reklama