Reklama

Reklama

(Ne)šťastně až na věky

  • USA Happily N'Ever After (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pohádkovém světě vládl Čaroděj a chránil vyváženost mezi dobrem a zlem. Konečně jednou jel na zaslouženou dovolenou a zanechal pohádkový svět v rukou svých dvou asistentů. Popelka sní o svém pohádkovém princi a její přítel Rick jí zařídí pozvání na královský ples, kde se má stát jejím vysněným princem z pohádky. Vše se však odehraje jinak než si přála. Její macecha Frieda se pokusí převzít kontrolu v pohádkovém světě pomocí zla. Popelka však bude bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $47miliónovTržby USA $15,589,393Tržby Celosvetovo $38,085,778Tržby za predaj DVD v USA $16,400,291 //počet predaných kusov 962,703 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi slabé. Za zmienku stoja len úvodné minúty vrátane obstojne zvládnutého prológu, zvyšok nestojí za reč. A ozaj posledným klincom do rakvy nudného a nezvládnutého príbehu je tragikomická animácia, oproti ktorej len taká animácia Karcoolky pôsobí ako umelecké veľdielo. V porovnaní s týmto slabým odvarom vlastne celá Karcoolka pôsobí ako horúci favorit na Oscara. Aspoň, že to nešlo do kín a deti pri tom nemuseli trpieť. Sarah Michelle Gellar ako dabérka hlavnej hrdinky každopádne potešila, aspoň niečo. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tohle mi, jak jinak, připomnělo jinej filmek, Ella Enchanted - což byl u mě taky hit. Už při sledování jsem tak nějak tušil, že tohle se těm pučmeloudům z ČSFD určitě nelíbilo, a kdo se jejich názory neřídí, může shlídnout tenhle pěknej filmek. Ne vždycky je vtip skutečně k smíchu, ale nikdy není znechucující - a těch vtipných je víc než dost. Celé je to tak krásně parodicky udělané, že se člověk musí pousmát i nad záměrně příšernými vtipy se záměrně strašným princem, a co je hlavní, po dokoukání (pokud jste tedy film nestrávili vztekáním se nad urážkou svého vkusu) máte hřejivý pocit, že jste viděli něco pohádkového a pěkného. Co víc si přát. Ps: miluju Munka a chci ho domů! :P ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak já se bavil prakticky od začátku do konce. Postavy my přišly sympatické a hlášky naprosto dokonalé. Příběh taky není špatný. Je pravda že animace není nejlepší, ale to vynahrazují skvěle nadabované postavy Dick v podobě MAmba byl naprosto dokonalý a Patrick"Joe Swanson" Warburton je uplně úžasnej dabér. No já si nestěžuju. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak animace pěkná, jak macecha, tak Ella vypadají velmi sexy, čaroděj připomíná Seana Conneryho, a to je asi tak vše, co se mi líbilo. Příběh se rozjíždí hodně pomalu, a když člověk čeká jízdu, dostane jen vyvařený a nijak vtipný čajíček vlastně o ničem. Tam, kde by původnímu Shrekovi stačilo 15 minut, to tady trvá celých 80 minut. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vhodne skor pre mensie deti. To hadam vypoveda o vsetkom, kazdopadne lahko stravitelne nahodne prisediacimi dospelymi. Animacne to sucasnym kinovym animakom konkurovat nemoze ani z velkej dialky, ale to od rovno-na-dvd snad ani cakat nejde... Celkom by ma zaujimalo ako sa popasovali s dabingom, zopar (niekolkokrat zopakovanych) vtipkov vychadzalo len z anglickych slovicok... Cisto btw, Ella mi strasne pripominala Ellen Page z Hard Candy/ V pasti, coz bolo chvilkami dost nemiestne:D ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Robert Moreland. Kamera : David Dulac. Hudba : Paul Buckley. Aneb co dokáže udělat dovolená v pohádkovém světě. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád, keď sa porušia zažité klišé aj v takom žánri, ako je rozprávka, dokonca keď je ešte viacero rozprávkových príbehov a postáv pomiešaných dokopy, no s výsledným produktom som až taký spokojný nebol. Síce bol priebeh iný, no šťastný koniec aj tak nechýbal. Kritizuje sa tu, že Popoluška vždy skončí s krásnym princom a pritom hlavný hrdina - umývač, je presne taký istý manekýn, ako princovia v rozprávkach. Navyše toto bola tá najškaredšia Popoluška, v chlapčenskom vydaní s krátkymi vlasmi, blééé. Pár vtipných scénok to malo, aj niekoľko zaujímavých nápadov, ale inak priemer. A nie je to celkom rozprávka pre deti, ktoré nielenže by mohli byť trochu zmätené z toho miešania a menenia klasických rozprávok, no ani tie občasné sexuálne narážky asi veľmi nepochopia. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa milé detičky, čo všetko sa vám dostane na ponukový lístok a vy to všetkými desiatimi chlamstnete. Možno. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Důkaz jak se nemá dělat animák! Vidím to tak na dopolední sobotu na Nově. Ten film je totalně dělaný pro malý děti, takže já jako dospělý jsem se nudil a docela i zoufal : PROČ!!!??? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vezmeme pohádky trochu jinak, to bude zábava. No, nezní to až tak špatně, akorát mám pocit, že už to zvládnul někdo před tímhle snímkem. Nejmenoval se ten film nějak jako "Shrek"? "Shrek" měl výhodu známých hlasů, skvělé animace, zábavných postav a zajímavého příběhu. "(Ne)šťastně až na věky" má jen ty známé hlasy a ani těch není tolik. Animace je neskutečně plochá a nudná, příběh jasný od začátku a postavy spíš protivné. Ještě to není takový problém jako nudné vtipy a jejich častá absence. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Taková snaha o originalitu a tak banální výsledek. Prolog ještě ušel, ale pak to celé zabředlo do schématické pohádky. Škoda, Rick vypadal moc roztomile a Frieda měla úžasné nohy. No co už, pohádky jsou primárně pro děti a tahle tedy mezi ně rozhodně patří. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Příběh je hodně nudný, postavičky vypadají škaredě a animace se podobá grafice z nějaké počítačové hry. Film se snaží stejně jako Shrek zapůsobit na děti i dospělé: příběh je primárně určen malým dětem, avšak jakýsi vypravěč se snaží přidat "chytré" vsuvky určené dospělým. Ale ani trochu to nefunguje, výsledek je takový, že se to nakonec nebude líbit ani jedné skupině. Do příběhu o Popelce jsou zamotané všechny možné postavičky z jiných pohádek a spíš než zajímavě to působí opravdu hodně zmateně. ()

Stodvacet odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla snad nejhorší animovaná pohádka kterou jsem kdy viděl! Hlášky nejsou ani malinko vtipný spíš dost trapný! Já vůl tu pohádku stahovla 2 dny! Vůbec nikomu jí nedoporučuju. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Pár škvrňatům se to asi může líbit, ale jinak je to až na pár vtípků docela nuda. Jinak, kdo chce vědět, tak to dopadlo s macechou, musí počkat na titulky. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Problém zdjšího hodnocení. Dvě hvězdičky dávám, ale značně ušmudlané. Pokud by bylo hodnocení 1-10, tak bych dal 3 body. No, možná takové slabší:-). Sice se film pyšní, že jej dělali tvůrci Shreka, ale animace je ušmudlaná a forky vesměs nudné. ()

Reklama

Reklama