Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pětadvacetileté Angličanky Julie (Kate Winslet), která se se svými dvěma dcerami Lucy a Beaou přestěhovala z Londýna do Maroka. Odjela bez peněz, jen s batohem a chutí najít svobodu, lásku a nové zážitky. Bydlí v levném hotelu, žijí z peněz z prodeje ručně šitých panenek.
Film vznikl na motivy knihy stejnojmenné autobiografické knihy Esther Freud, režíroval Gillies MacKinnon. (cccGlenisla)

(více)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tady si Kate nevybrala moc skvěly život, a rozhodne by mě tahle země vůbec nelákala ty jejich tance a modleni do omdlení jej ale slaví tam vánoce .-D Kate se hodí do hodně filmu ale tet už jen otázkou zda se tam bude líbit i vám. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uzasna (Kate Winslet) v pribehu zeny, ktera se svymi dvema dcerami opousti civilizovanou Anglii a vrha se do neznamych koncin Maroka, aby v zapomeni na trable nasla novou chut do zivota pekne znovu od piky. 60% ()

Verunka84 

všechny recenze uživatele

Jenom za Kate, protoze muslimska kultura je mi neprijemna, hlavni marocky hrdina je mi extremne nesympaticky a nezustala bych tam ani desetinu casu z toho, co tam byla Katina hrdinka ()

M.Gift 

všechny recenze uživatele

Katina hrdinka se hleda. A hleda a hleda... Zanechava za sebou pritom nejen zdravy rozum, srdce, a sve deti. A najde? To jsem si sama nebyl jista. Pribeh jako takovy me rozhodne nenadchl. Krajina ovsem ano. Tudiz jsem to brala jako exkurs do zeme, kde jsem nikdy nebyla, k mentalite, kterou nechapu. Bylo to barevne a vonelo to korenim. ()

Reklama

Reklama