Reklama

Reklama

Naruto

(seriál)
  • Japonsko Naruto (více)
Japonsko, (2002–2007), 84 h 20 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Kamera:

Acuho Macumoto

Hudba:

Tošio Masuda

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Tošihiko Seki, Akeno Watanabe, Akihiko Išizumi, Bin Šimada, Daisuke Namikawa, Džun'iči Suwabe (více)
(další profese)

Epizody(220)

Naruto, zdánlivě obyčejný chlapec, který však disponuje několika výjimečnými a nezvyklými schopnostmi. Za prvé je neskutečně zbrklý a také mnohdy velice otravný, za druhé v sobě třímá moc devítiocasé lišky, která v době jeho zrození ohrožovala jeho vesnici. Obě tyto vlastnosti z něj dělají hrdinu stejnojmenného seriálu, ze kterého se stala mánie o jedenácti řadách, třech filmech a dalším seriálem NARUTO: SHIPPÛDEN. Jeho popularita má ale své stinné stránky - stanice Jetix o něj dostala zájem, nicméně jelikož se jedná o stanici s pořady pro děti, musely být z Naruta vystřihnuty mnohdy i celé scény, což ho znehodnocuje. (raelz)

(více)

Recenze (222)

Stefi. 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudu brát v potaz celosvětově známý seriál Pokemon, který většina lidí mojí generace vlastnící TV prostě miloval, byl Naruto první větší Japonské anime se kterým jsem se setkal. Člověk se do toho rychle dostane, sympatické postavy, poutavý příběh a nádherná hudba, to všechno zabalené do světa ninjů. Jediná škoda, že studio bylo tak strašně nenažrané a celý seriál v podstatě potopilo neustálými vsuvkami a brakovými epizodami odlišujícími se od původního komixu ( mangy ). Ve výsledku kvalitní kousek ale ani zdaleka ne nejlepší, za který je často neprávem považován. ()

Grimlok odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitej. Nedokázal jsem zkouknout ani jeden díl celej. Viděl jsem jich asi deset a v půlce dílů už jsem přepínal s ohlodanejma nehtama do krve. To se prostě nedá. A teď si představte mé muka, když mě vytáhne ven kámoš a hodinu kecá o tom, co se stalo za posledních milion dílů Naruta. Nakonec mě dostal smíchy do kolen, když přišel s tetováním. A to s tetováním ne ledajakým. Tři kapky na předloktí (ještě okolo toho chce udělat nějaký kolečko, nebo co). Když jsem tu kérku viděl, smál jsem se jak šílenej (a nebyl jsem sám) a když řekl, že to je z Naruta, tak mi málem prasklo srdce. Asi si nechám na čelo vytetovat jitrnici. ()

Reklama

J-kob 

všechny recenze uživatele

Můj první anime seriál a hned taková bomba! Po dvaceti dílech jsem měl jasno, Naruto se trefil přímo do mého vkusu. Shlédnul jsem jej za pár dní a ze mě se stal člověk, který se chtěl dozvědět o žánru anime co nejvíce. Velmi jsem si také oblíbil skvělý soundtrack. Moje nejoblíbenější skladby jsou Wind od Akeboshi, Haruka katana a Sadness and Sorrow. Hodnocení 9/10. (Do hodnocení nezapočítávám příšerné fillery, které jsou až po přibližně 135. díle a dají se proto bez problému vynechat) Uznávám, že je to ode mě nadhodnocená známka, ale Naruto byl první tak mu trochu přidám:) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Kromě fillerů, které jsem záměrně vynechal, takže o nich moc nevím, je Naruto vynikající anime se skvěle propracovanými postavami, příběhem i souboji. Odpadové by se měli stydět. Buď nedali Narutovi šanci je zaujmout nebo viděli verzi na Jetixu, o které jsem slyšel jen samou "chválu". Tak nebo tak, Naruto si tahle malé hodnocení rozhodně nezaslouží. Je tam tolik věcí, které se dají ocenit, že není možné, aby to někoho, kdo viděl víc jak jeden díl, nutkalo dávat odpad. Jde se na Shippuden... :) ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů se mi potvrzovalo že jsem Naruta odkládal právem, ovšem s postupem času kdy se hlavní hrdina zlepšuje mě začal dost bavit. Neobvyklé je, že na anime má dost negativních emocí, ale skrze ně jsou o to jasnější chvilky vtipné a radostné. Ten kdo tu mele cosik o špatné animaci a hodnotil odpadem přičemž viděl jen pár dílů by zasloužil Rasengan do hlavy :). ()

Galerie (86)

Zajímavosti (50)

  • Většina děje v této epizodě je filler, který se v manze nevyskytuje. (Kubaaa97)
  • Z jistého úhlu lze na Leeho účesu spatřit nápis Ninja. (Natami)

Související novinky

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

10.07.2010

Za posledních deset let japonská animovaná tvorba zažila neuvěřitelný boom a její vliv se promítl i do jiných sfér kinematografie a popkultury, jako například do videoklipů Linkin Park nebo filmu… (více)

Reklama

Reklama