Reklama

Reklama

Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection

(video kompilace)
všechny plakáty

Obsahy(1)

DVD tracklist: 1. Siva
2. Rhinoceros
3. Cherub rock
4. Today
5. Disarm
6. Rocket (alternate performance cut)
7. Bullet with butterfly wings
8. 1979
9. Zero
10. Tonight, tonight
11. Thirty-three
12. Ava Adore
13. Perfect
14. The everlasting gaze
15. Stand inside of your love
16. Try, try, try
17. Geek USA
18. An ode to no one (live at Final Metro performance)
19. I am one (previously unreleased)
20. Try (krátkometrážní film Jonase Akerlunda)
21. Uncredited (skrytý bonus – nahrávání v Chicagu). (J.Connor)

(více)

Recenze (17)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Geniální klipy (kdysi) geniální kapely. Ani teď to není se Smashinama úplně špatný, ale bez D´arcy a Jamese už to není ono. Moje neoblíbenější video: méliésovské Tonight, Tonight. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Kompletní sbírka klipů dnes již bohužel zaniklé skupiny maniodepresivního frontmana a despoty Billyho Corgana. Určitě znáte třeba Tonight Tonight, který je celý nááádherně výtvarně vyvedenou poctou průkopnickým filmovým pokusům Georgese Meliése. Anebo třeba taktéž výtvarně velmi povedený melancholický Thirty-Three. Anebo generační zpověď 1979. Anebo zmrzlinářsko-natěračské orgie v Today. Anebo... ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Od předvčerejšího dne mám mnohem lepší náladu, než mívám normálně. Co za to může? No přece zpráva, že Billy Corgan chce dát Smashing Pumpkins opět dohromady...no není to skvělé? To zjistíme až po vydání první případné desky. 23.6.2005........tak nám po dvou letech ta deska dneska vyšla...a vypadá to, že jméno kapely úplně nepohřbila...snad 10.7. 2007 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vizuálny prierez kariérou jednej z posledných veľkých rockových kapiel, ktoré dokázali posunúť žáner vpred, vypredávať arény a produkovať hity a hity. Navyše Smashing Pumpkins sa veľkou mierou zapríčinili nad spôsobom, ako teraz chápeme videoklipy. Z tejto skvelej plejády (ktorej chýba azda len The End Is the Beginning Is the End) mám jednoznačne najradšej šialený klip k Ava Adore. Na tú dokonalosť by som sa mohol dívať hodiny... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

.. Disarm ... wow!!! .. tento song je podle mě asi jediný na ***** .. za to ale .. je to jedna z mých nejoblíbenějších a nejhranějších video skladeb vůbec, vždy mě lehce dostane do kolen ... ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Videoklipy Smashing Pumpkins jsou již legendárními. Každý jeden má něco do sebe, zážitek i pro oko. Člověk může dobře sledovat i změnu vizáže jednotlivých členů, která je samozřejmě nejokatější u Corgana. ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíběnější kapela zachycená v komletní sestavě a ve svém nej období...I když pro mě osobně toto období po menší pauze pořád neskončilo a ani neskončí :-) Smashing Pumpkins Live Forever! ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Američtí Smashing Pumpkins byli vždy tak trochu přeceněnovanou kapelou, ačkoliv minimálně první tři alba stojí za poslech - debutové a dle mého názoru svojí kvalitou již nepřekonané album Gish (1991) /videoklipy 1, 2/ následovalo komerčně úspěšné Siamese Dream (1993) /videoklipy 3 - 6/, kritikou uznávané a fanoušky velebené, nicméně právě na něm SP začali ztrácet svoje kouzlo. Problémem třetího dvojalba Mellon Collie and the Infinite Sadness (1995) /videoklipy 7 - 11/ byla právě jeho délka - díky množství skladeb byl materiál značně nevyrovnaný, přesto si myslím, že je to podivuhodné dílko, opět nadhodnocené jako sama skupina... A novější cédéčka už mě moc nezaujala. Když už pořádnou rockovou melancholii, tak raději britské The Cure! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

"Smažený Pumpky" byla vždy extra zajímavá kapela. A zde je to prokázáno. (Některé klipy jsem teď viděl poprvé...) ()

HyneX 

všechny recenze uživatele

Pro mě jsou Smashing kapela číslo jedna... takže nemůžu hodnotit jinak. Ale spousta těch klipů je opravdu kvalitních, takže si to hodnocení zaslouží.. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Absolutní souhlas s no2, ačkoliv já Mellon Collie... miluji rozhodně nejvíc a právě singly z ní, především krásné EP 1979 (obsahující v nejštědřejší verzi 5 hezkých tracků navíc) jsou pro mě srdcovky. Velmi mám rád i opomíjené a na sbírku B-stran luxusní Pisces Iscariot a samozřejmě pecky jako Disarm či Today z Siamese Dream jsou bez diskuse vrchol! Postupně s každou další deskou pro mě ale Smashing trochu ztráceli kouzlo. Ačkoliv Corganova genialita je nepopiratelná, nižší kvantita a rozvaha by mu rozhodně prospěla. Odchodem Ihy se to vážně tak nějak počalo potápět a ani poslední "comebacková" deska Zeitgeist mě nijak nepřesvědčila, že tahle parta nemá přeci jen nejlepší za sebou... ()

mirror 

všechny recenze uživatele

Sú dve verzie tohto DVD video výberu, ten z roku 2001 neobsahuje klip The End Is the Beginning Is the End z filmu Batman and Robin, ten vyšiel až na reedícii z roku 2005. Je to precízne spracované DVD, klipy sú rozdelené podľa albumov + live videos + bonus. Čo sa mi najviac páči, každý klip k singlom z radových albomov je si možné pozrieť niekoľko krát - najskôr klasická verzia čo bežala na MTv, potom je si možné navoliť spustenie klipu alternatívneho, alebo zostrihaného zo záberov z natáčania a nakoniec si klip možno pustit s komentárom o jeho vzniku. DVD v bonusovej sekcii obsahuje aj krátky film Try z ktorého bol zostrihaný klip Try, Try, Try. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Hudba Smashing Pumpkins je niečo úchvatné...je to zamilované, melancholické, drsné, smutné, veselé, inteligentné, originálne, dobrodružné, odvážne...škoda, že som jediný človek v okolí, čo ich vôbec pozná. 100% ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Tenhle záznam všech klipů (kromě The End Is the Beginning Is the End) je pro fandy určitě povinnost. Smažený dýně sem měl nejradši v období kolem alba Machina, kde se kapela rozhodla vzkřísit rock po nepříliš úspěšném adorovém experimentu. Do kapely se vrátil drogovou minulostí ošlehaný Jimmy a D'arcy kvůli stejným problémům byla nahrazena neméně charismatickou zrzkou z Hole. Právě z tohoto alba pochází 2 bezkonkurenční pecky - The everlasting gaze a Stand inside of your love, který i ve videoklipovym zpracování nemaj chybu. ()

Reklama

Reklama