Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Westonová patří ve škole k nejpopulárnějším roztleskávačkám a její život se točí jen kolem přítele Jacka, školní fotbalové hvězdy, a školního A týmu roztleskávaček, kde je kapitánkou. Vše se však změní, když zjistí, že je těhotná. Rodiče ji vyhodí z domu, takže si s Jackem najdou malý byt a práci. Zatímco Jacka těší, že bude manželem a otcem, Dianin věčný optimismus se brzy začne drolit pod tíhou starostí. Navíc si uvědomí, že Jack nejspíš nebude schopen ji a dítě finančně zajistit. Svěří se kamarádkám, které přijdou s překvapivým řešením, jak získat peníze. Stačí vyloupit banku. Obléknou si elastické obleky, všechny si vycpou břicha, aby zakryly Dianino těhotenství, nasadí si blond latexové masky a vyrazí do banky. Vše sice zdaleka nejde podle plánu, ale loupež se přesto podaří. Média o nich píší jako o Betty Gangu a netají se tím, že je policie bezradná. Potíže se vynoří ze zcela nečekané strany. Dianina odvěká rivalka Lisa, která je kapitánkou B týmu roztleskávaček, odhalí, co dívky provedly. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Myslím, že po dlouhé době opravdu vypatlaných komedií ze škol.prostředí, které se tváří "vážně" je tato opravdu originální, úsměvná, mírně přehnaná, leč dosti převyšující amer.průměr a hlavně braná s nadsázkou. O bandě středoškolaček-roztleskávaček, z nichž jedné, těhotné, chtějí ty ostatní "vydělat" pár peněz do začátku rodinného života... vykradením banky se supermarketem.. :-)) ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie u které jsem se chystala, že jí dámOdpad!, nicméně mě docela překvapila a místy i pobavila... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Mena Suvari kvůli níž jsem se na to díval a dodíval to až do konce, přibližně posledních 20 minut bylo zajímavějších než celá předešla hodina -upovídané, o holkách snad pouze pro holky, jež se možná poznají v některé z postav a možná taky raději ne, slabá zápletka/// Nad tímhle kouskem jsem se nesmál, nijak extra nebavil a jen čekal na konec. Zajímavé by to bylo kdyby mi bylo o 10 míň, byl bych uhrovitá puběrťačka a chodil na střední, pak možná by to byl film pro mě zajímavý. V opačném případě si to raději nechte ujít./// Celkem 32%/// ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 28.10.2009 - Neverte tunajším degradujúcim hodnoteniam. Jedná sa o skvelú teen-komédiu a paródiu v jednom. Navyše to obsadenie je geniálne (MENA SUVARI a MELISSA GEORGE - mňam mňam). Nevadí, že sa nebudete od smiechu váľať po zemi. Toto je totiž poctivo natočená ukážka subžánru, ktorý napriek tomu, že zdegeneroval do "prcičiek" a iných fekálností, ešte stále dokáže prekvapiť aj takouto možno nenáročnou, ale rozhodne zábavnou snímkou. (5.12.2009) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až by se chtělo napsat, že je ten film tupý jako jeho postavy, ale nakonec se v něm pár vtipných a zajímavých (Melissa George v černé noční košilce) objeví. A pokud to celé přijmete jako parodii, dá se to strávit taky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla šíleně zvědavá jak to celé dopadne. To mě nakonec udrželo u obrazovky. Můj původní záměr dát odpad se změnil na pohodové tři hvězdy. ()

wohna odpad!

všechny recenze uživatele

Proč sem jenom nemohl v noci usnout a v televizi dávali zrovna tohle? To byla hrůza. Jak tohle může vůbec natočit? Jak to může vůbec někdo napsat? řekně te mi. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Typicky hloupá, podprůměrná „komedie“ bez logického základu, kvalitního humoru a vůbec všeho, co by z toho udělalo alespoň trochu dobrý film. Jako pozadí k nějaké činnosti možná ucházející. 25% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, buď je to tak stupidní až je to chytré, a nebo je to přepálená parodie sklouzávající do trapné komedie. Obojí vysvětlení bych vzal, protože film je nevyrovnaný až hrůza. Perfektní vtipy střídají nudné pasáže, a po nich následují momenty čirého zoufalství. Naštěstí pro mě, jakožto obdivovatele Marly Sokoloff jsou malichernosti jako příběh a herecké výkony podružné. Někdo si konečně všiml jejího potenciálu a ona nehraje naivní husičku toužící se zamilovat do prvního kolemjdoucího, ale místo toho se předvedla jako správně cynická holka s nadhledem. Občas jsem pravda zalitoval, že není členkou hejna slepic, a tedy častěji v záběru, ale její poznámky a grimasy s nimiž komentovala okolní dění mi vše bohatě vynahradily. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se hlavně kvůli Meně Suvari a nakonec jsem byl překvapen. Je to docela nářez, na to, že to je zřejmě určeno dětem/mládeži. Viz např. replika v čekárně u lékaře: "Jak by se ti líbilo, kdybych pustila svou nohu do tvojí prdele!" ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nečekaně slušná věc, která se dopouští velmi neokázalých parodizací na téma amerických teenagerů a “loupežnického“ žánru. Škoda že do toho tvůrci nešlápli razantněji (a nemyslím tím nutně v hrubozrnné tónině), víc si nepohráli s většinou postav a lépe nepromysleli scény samotné loupeže nebo závěru vůbec. II Scénář: Mandy Nelson. 65% ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Film začal a já jsem asi po dvou až třech minutách nepochopitelně zíral na obrazovku. Tohle jako někdo myslí vážně? Že to má být ujetá komedie, jsem tušil, ale že to bude takový utrpení, tak to mě ani ve snu nenapadlo! Trapnost nad trapnost, stupidita vedle stupidity, příběh jak když vytáhnete z žumpy.... No ani nemá cenu pokračovat a vyjmenovávat konkrétněji. Jsem velice rád, že jsem to bez újmy vydržel až do konce, protože to bylo hodně silný kafe. PS: nezasmál jsem se u toho ani jednou, to jen tak pro informaci. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Dosti blbá komedie o blbejch blondýnách. Chlapi v tomhle filmu nemaj místo, a když už, tak ne moc důstojný. Humor je ňákej nevtipnej, ale jednou jsem se zasmál – při parodii na Titanic, jinak bída. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Dost blbost, slušně řečeno. Ze začátku docela zábavná parodie, jak se ale začalo schylovat k vlastní zápletce, připadalo mi to čím dál tím blbější. A k tomu jediná z představitelek hlavních rolí, která umí hrát je Mena Suvari. Dvě hvězdy za pár dobrých fórů... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Středoškolská komedie s přihlouplími roztleskávačkami v hlavních rolích – jasný, je to víc pitomé než vtipné, ale má to svůj styl a světlé momenty. Například zpomalené záběry čtyř panenek Betty plus jednoho Nixona před přepadením banky by se neztratili ani v Pulp Fiction. ()

Reklama

Reklama