Reklama

Reklama

Bloody Murder 2: Closing Camp

všechny plakáty

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo obstojný camp slasher, vzhľadom k tomu, že prvý diel za moc nestál a že po r. 2000 sa už tento subžáner netešil takej obľube ako dve dekády predtým. Vcelku zábavné, s tradičnými žánrovými proprietami a klišé, ale aj s fajn vraždami a vhodnou dávkou nahoty od scream queen Tiffany Shepis. V závere sa človek dočká aj zhustnutia atmosféry, napínavej naháňačky a bonusového zvratu, takže sa s ohľadom na nulové očakávania nemám na čo sťažovať. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco snesitelnější pokračování katastrofálního prvního dílu. Říkal jsem si jestli má vůbec smysl točit pokračování k takový trapošině jako byla jednička, ale teď můžu říct, že jí to směle strčilo do kapsy. Možná bych dal i 3* kdyby to nebyla až tak děsná a okatá vykrádačka Pátku 13, ale dá se na to koukat.45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce táborových slasherů, které těží z Pátku 13. Nevědět, z jaké je doby a nebýt tam počítač s videokamerou, tak bych si myslel, že jde o film z 80. let. Nahota, o kterou se zde postarala pěkně vyvinutá Angela (Tiffany Shepisová), a obstojně krvavé vraždy, těch mohlo být samozřejmě více. Dojde na uřezané nohy, motorovku, mačetu v hlavě, ubodání, chybí střeva ven. Hlavní postavou je Tracy (Katy Woodruffová), typická hezká blbá blondýna, co dokáže některým postavám slušně zavařit. V závěru dojde na odhalení vraha a vystupňování napětí. Tenhle horor potěší především ty, co mají rádi 80. léta, a tak si u něj mohou zavzpomínat. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Bloody Murder 2 aneb vykrádačka Pátku 13 podruhé... A světe div, oproti nudnému, trapnému prvnímu dílu, jde o obstojný a hlavně fungující camp slasher, který má všechno, co má správny slasher mít... Slušnou, na konci houstnoucí atmosféru, dámské oběti, které se nestydí odhalit podstatnou část svých těl, maskovaného vraha a nějaké to gore... Ano, je to pitomé, vykrádá to všechno široko, daleko okolo, ale vzhledem k tomu, že jsem čekal mnohem větší sračku, tak na jedno podívání, proč ne? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal něco jiné něco ve stylu jedničky, ale světe div se ono je to jiné... PArta lidí klasicky jde do lesa kempovat, a tam je světe div se znovu vrah. Je to omšelé ale fungující. Oproti jedničce je tu konečně pár gore scén které rozhodně neuškodí, vražd je dostatek a hudba je také oproti jedničce boí. Ale proč jen chvála? No protože i ten BM 2 má své mouchy a jednu zcela zásadní, nikdy jsem tak nepředvídal vraha a scény jdou setsakra dobře odhadnout což je dost velká škoda, tvůrci moc sázely na divákovu blbost a opomíjely svojí vlastní. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

O niečo sugestívnejšie natočené voľné pokračovanie, kde sa nájde miesto aj pre náležité gore, ale že by som sa bol pri ňom zabavil viac, ako pred tým, to tvrdiť nemôžem. ()

Reklama

Reklama