Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnny je priemerný tínedžer, ktorý miluje krásnu spolužiačku Missy, ale nedokáže jej vyznať svoje pocity. Jedného dňa obchod, v ktorom pracuje Missy, prepadne zlodej, a Johnny pri pokuse o záchranu svojej milej zomiera. V noci po pohrebe sa však vracia do sveta živých, akoby sa nič nestalo. Po nejakej dobe zistí, že sa jeho telo začína rozkladať a ak chce prežiť, musí sa živiť ľudským mäsom. Zdá sa, že je z neho skutočný zombi... (helljahve)

(více)

Recenze (8)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"JUST 'CAUSE YOU'RE DEAD DOESN'T MEAN THAT YOU CAN COME WALTZING IN HERE WHENEVER YOU LIKE." --------------- Film som si pozrel čisto len preto, aby som si overil, či je Dazed and Confused skutočne prvým filmom, v ktorom boli úplne prvé slová Matthewa McConaugheyho tie tri legendárne slová, ktoré sa s ním tiahnu celú jeho kariéru už od počiatku. Pre tých, ktorých náhodou takáto kravina zaujíma(la), neunúvajte sa a rovno skočte na Dazed, pretože tu tie tri slovká nenájdete. Nájdete tu iba príliš mladého Matthewa Foxa, extrémne odpudivého (ale kvalitného) Philipa S. Hoffmana, hŕstku vychádzajúcich hviezd a nezameniteľnú atmosféru amerických stredných škôl. A to je vážne všetko. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímku som si pozrel kvôli Matthewovi Foxovi, ktorého som si veľmi nevšímal pred zhliadnutím seriálu LOST, no čakal som väčšiu rolu, nevedel som že sa tu viac menej len mihne. Snímka nie je vtipná, alebo možno v roku vzniku bola, ale dnes to už nestačí, námet je však zaujímavý. Aj keď je to čisté sci-fi, také veci väčšinou fungujú - viď. Neviditeľný na úteku, či Jack Frost. Tu sa však často škrabete po hlave nad nezmyslami. Neznámy Andrew Lowery podáva dobrý výkon, rovnako tak neznáma Tracy Lind, ale dobré herecké výkony nestačia, aby som radil tento film aspoň za priemer. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie se mi zažrala pod kůži. Stojí za to ji vidět už jen kvůli mladičkému Matthew Foxovi a Philipu Seymour Hoffmanovi. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě celkem dostalo, nečekal jsem skoro nic, ale nakonec jsem se slušně bavil. Je pravda že si za pár dní nebudu nic pamatovat ale na tu nudnou odpolední chvilku jsem se solidně bavil. Příběh je zábavnej a padání částí těl jsou hodně zábavný, samozřejmě uvidíme i padání ptáka. Ke konci je to sice poměrně hloupé ale i tak jsem se slušně bavil. ()

masw 

všechny recenze uživatele

PANE BOŽE COS TO UDĚLAL? VŽDYŤ TYS SEŽRAL CHUCKA! ALE NO TAK NECELÝHO! Ikdyz je hlavní hrdina zombie po nevydařeném oblbnutí holky a pořádnou porcí olova od chlápka co měl být obeznámený kámoš se zbraní, který teď klepe na dveře a ukazuje že to on vám zrovna na ksicht nemíří, rozhodně se nedá mluvit o hororu, ale čisté komedii ve které hlavnímu hrdinovi občas padají kousky těla jako například ucho při líbačce. Jako komedie spíše průměrná, ale ty hlášky stojí za to. MAMI, CO TADY DĚLÁ TO DÍTĚ? NĚCO JÍST MUSÍŠ. JÁ NEBUDU JÍST SOUSEDOVIC DÍTĚ! TO CHUDÉ DĚTI Z TELEVIZE BY SE NEHÁDALI. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná bejkovina. Ale za tu odvahu tohle natočit, dám slabší tři bludišťáky.. Svojí stupiditou podobný filmu Teen Wolf, ale určitě o chlup zábavnější. ()

Reklama

Reklama