Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (153)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Reklama

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně po dosledování mi hlavou bleskla myšlenka, jestli náhodou čtvrtý "Texasák" nemá být geniální parodie s přesahem, založená na sociálním experimentu, jestli opravdu pod slavnou značkou je možné prodat divákům stupiditu, která má nulové napětí, strašidelnost a gore, navzdory názvu v ní nikdo není zmasakrován motorovou pilou, z ikonického zabijáka dělá transvestitního šášulu, straší sečtělým vesnickým buranem a sadomasochistou s hydraulickou nohou a hraje si na vypointovaný příběh za pomoci trapného závěrečného zvratu. Potom by vlastně ta galerie tupých neživotných postav, věřících sebeprůhlednější lži, pokud je zopakována vícekrát po sobě, byla odrazem diváků samotných. Ale pak jsem si uvědomil, že takovou ambicióznost a rafinovanost od tvůrčího týmu opravdu očekávat nemohu. Ne, tento TCM je hloupý, povětšinou nudný, nekonzistentní a uječený brak. Jedna hvězda za perfektně úchylného Vilmera, jehož McConaughey podal natolik sugestivně, že by se v seriózněji míněném exploitation horroru mohl stát žánrovou ikonou a scény, při kterých fyzicky a mentálně terorizuje protagonisty, jsou chvílemi opravdu nepříjemné na pohled. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama