Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I azyl se může stát pastí, vězněm na útěku je totiž člověk, v podstatě jeden z nás, inteligentní bankovní úředník, který se jen shodou okolností a vlastní blbostí dostane do problémů. (Česká televize)

Recenze (14)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový jemný, malý film, velký v podání a hereckých výkonech, i skvělý v režii. Noční Praha, milostný, a zároveň kriminální příběh, nostalgie a smutek. Velmi dobře natočené i zahrané, a Dlouhého je fakt škoda, byl charismatický herec. A mimochodem, vynikající dialogy, skvěle hercům sedly do pusy, jemný humor. Jen škoda některých zbytečných scén, určitého klišé ve vztahu Dlouhého a jeho bývalé přítelkyně a pár dalších drobností. ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČERNÍ ANDĚLÉ - AZYL - PŘÍBĚH ČÍSLO 6 - To vysoké hodnocení je za Barboru Hrzánovou, Vladimíra Dlouhého a za to, že na Českou televizní tvorbu je to velmi dobrý příběh. CITÁT - Jóóó, nápadníci se ke mě jen hrnou.......... Drama o muži, který uteče z vězení a schovává se v azylovém domě pro bezdomovce. Zde se zamiluje do jedné pečovatelky. CITÁT - Jak mám chvilku volno, tak se rochním v bahně. Každej jsem holt, jinej.......... Zvláštní příběh s povedeným hereckým obsazením, u kterého až do konce netušíte, jak to dopadne. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to včera(dnes?) cca ve 2 ráno a byl jsem příjemně překvapen. Popravdě řečeno jsem do titulků nepřepnul na jiný kanál. A to už o něčem svědčí, řekl bych... ()

kajas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po letech si připomínám cyklus "Černí andělé" a překvapuje mě, jak málo je reprízován. Ve své podstatě smutný příběh se skvělými hereckými výkony Hrzánové (nemám ji vůbec ráda, ale její herecké kvality uznávám) a Dlouhého. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že Azyl se ostatním dílům vymykal svou obyčejností… vězněm na útěku je totiž člověk, v podstatě jeden z nás, inteligentní bankovní úředník, který se jen shodou okolností a vlastní blbostí dostane do problémů. Jeho osud je svázaný s příběhem dívky, které tak trochu - co se týká mužů, „ujíždí vlak“. Žije s babičkou a když pozná tohoto muže, aniž ví, že utíká, zamiluje se. Oba mají svoje tajemství a navzájem do sebe vkládají velké naděje… Bohužel dochází k velkému zklamání. Odvíjí se velké drama běžného života. Přitom stačilo málo a oba mohli žít šťastný život, který se ale v okamžiku mění v tragédii. Bára Hrzánová i Mirek Dlouhý pro mě byli ideální a zároveň kontrastní představitelé hlavních rolí, jejich herectví skvěle doplňovala Stella Zázvorková, která při natáčení slavila neuvěřitelné 79. narozeniny. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z těch dobrých příběh cyklu Černí andělé. Tento šestý díl je opět zárukou zajímavého příběhu, respektive osudu, u mě na místě třetím. [8/1O] ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sílu příběhu si uvědomuji až zpětně, jak dny plynou - stále se mi vybavují jednotlivé scény, mimika Báry Hrzánové, Vladimíra Dlouhého a určitě i Stelly Zázvorkové. Smutné drama o nenaplněné lásce a to ze strany všech hlavních hrdinů zanechává mnoho námětů k přemýšlení i pachuť smutné skutečnosti a bezvýchodnosti příběhu. Výkony herců jsou perfektně civilní, až má člověk pocit, že ty lidi zná, denně je potkává v ulicích. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To ze je Vladimir Dlouhy bezkonkurencni cesky herec mi uz dokazuje velmi dlouho. Mam ho spjateho spis s rolema padouchu, ktery mu jdou velmi dobre. Ale se svym charismem dokaze zahrat prakticky cokoliv. Duo s Barou Hrzanovou sedlo a ja se tesim na dalsi dil ze serie Cernych Andelu. ()

Reklama

Reklama