Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Prachy na studium z gamblingu, ha ha ha ha ha ha, to jsem se nasmál. Nicméně když jsem coby fanatický zastánce veřejného školství překousl skutečnost, že jsou končiny, kde může být zápletka Brlohu považována za skoro věrohodnou, dostalo se mi tak slušné absurdní zábavy, jakou aktuální upřednostňovaná poloha Willa Ferrella [táta od rodiny] umožňuje. To znamená, že jí se sice méně, než když méně okoralý, o to šílenější Ferrell coby Ron Burgundy nebo Mugatu ztrácel jakékoliv komediální zábrany, o dost víc, než umí vyprodukovat skoro kdokoliv jiný :-). Solidní duševně hygienická vymývárna. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Od této komedie jsem vážně příliš nečekal, o to víc mě ve výsledku ovšem překvapilo, o jak fungující a zábavnou záležitost jde. Zápletka je tedy tajtrdlíkárna první třídy, na které by při nějaké podrobnější kritice nezůstala oprávněně nit suchá, nicméně v tomto případě to tentokrát ani příliš nevadilo, neboť vše ostatní působí vážně dobře. Ústřední manželský pár je skvělý, Will Ferrell mě po delší době opravdu bavil a naopak ani krapet neiritoval, a to přestože chvílemi zas zcela tupě přehrával, a Amy Poehler fakt překvapila svou sympatičností a vtipností, nicméně ještě o trochu víc, než tito dva, mě zde bavili Jason Mantzoukas a především Nick Kroll, který se tu totálně utrhl ze řetězu a jeho výstupy jsou jednoduše top! Oslovil mě ale i styl humoru, který je neočekávaně dost hrubozrný a tvůrci byli chvílemi až dost nekompromisní, což bylo ovšem hodně fajn, pochválit musím ale jinak i to, že přestože je zde středobodem zase ta „úžasná americká rodinka“, tak tvůrci se naštěstí z velké části vyvarovali tomu klasickému čůráčkování o tom, jak báječný, čestní a obětaví lidé tam, v zemi neomezených možností, žijí a opomenout nemohu ani spád filmu, kdy se pořád něco děje, takže nuda zde vůbec nedostává šanci se projevit. Závěrečný povinný happyend mi také nevadil, což se u tohoto typu komedií příliš nestává, takže sumasumárum, nejde o žádnou převratnou záležitost, nicméně to hlavní Hráčské doupě splňuje naprosto spolehlivě, je to vtipné, zábavné, má to chvílemi i slušné koule, takže proč ho nedoporučit jako lehkou, oddechovou podívanou. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak jestli toto má být nový typ komedie, kterou teď bude USA vysílat do světa, tak s díky odmítám. Strašná prča ve stylu Kill Bill, ve které tečou potoky krve a všichni se tomu chyceni za ramena chechtáme je k popukání. Jenže by to chtělo ještě trochu víc opravdové srandy a ne jen minout ruku, když ji ve skutečnosti chci ufiknout nebo alespoň skutečný, ne ten předstíraný, černý humor. Will Ferrell a Amy Poehler jsou dobří komediální herci. Hodí se do komedií už jen od pohledu, ale tohle je dost mimo mísu. ()

Axxym 

všechny recenze uživatele

Já upřímně moc dobře nerozumím tomu, co komunita na ČSFD považuje za vtipné. Snažili jsme se mrknout se na nějakou odlehčenou komedii a asi tři jsme museli po půl hodině vypnout, protože to bylo debilní a nudné (a přesto měly tady na ČSFD hodnocení kolem 70% - btw jedna z nich byla Proč on? od autora legendární série Fotr je lotr - co je na ní vtipné, to fakt nevím).Shodou náhod jsem během jednoho víkendu viděl hned tři komedie od autorského dua Cohen - O'Brien, kteří mají kromě Brlohu na svědomí i Sousedi a Sousedi 2. Všechny mají hodnocení kolem 55% a u všech jsem se opravdu upřímně zasmál - ano, místy je to pubertální humor, místy trochu trapný, ale jsou tam i dobré fóry. A hlavně - je to nápadité, je to zábavné a je to vtipné! Musím souhlasit s komentáři některých ostatních zde - nevím o co vám jde. Kdybyste viděli nějakou pseudointelektuální melodramatickou komedii o tom, jak někdo má rakovinu a jaké vtipné situace z toho v jeho životě vyplývají, tak byste si chrochtali blahem, jakou to má hloubku. Hovno to má. Lidi mají rakovinu a umírají na ni, ale hloubka za tím není, vtipné to taky není. Někdy prostě stačí zatlačit nos trochu dolů a upřímně se zasmát nějaký blbosti, která má myšlenku, spád a vtip. Ale za to by nás Mirka Spáčilová nepochválila. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny, tak Will Ferrell odmietol scénu natočiť. (megajalec)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)

Reklama

Reklama