Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geniální, ale šílení vědec dokázal prostřednictvím genetického experimentu po dvěstě let udržet naživu sebe i zrůdu, kterou stvořil. V současné Americe vyšetřuje policistka Carson O´Conner sérii hrůzných vražd. Pátrání ji dovede až k vědci a jeho stvůře. Během dlouhého experimentu však na obou proběhly takové změny, které zcela změnily jejich pohled na dobro a zlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod varování. Ono se jedná jen o televizní pilot k seriálu který nikdy nevzniknul. Tudíš se v celém filmu prd vyřeší a je to neukončené. Námětem samotného příběhu je, že doktor Frankenstein i jeho monstrum celých 200 let žili mezi námi a ted monstrum jde svému tvurci po krku. Aby to bylo zajímavější tak si prohodili role. Doktor je ten zlý, monstrum hodné. Bohužel to zajímavé není ani trochu. Film je hrozně ospalý a skoro nic se v něm neděje. Největší devízou je skvělá kamera a taky jsou tam samý pohlední herci. I monstrum je dost sexy (!!!). Jenže stále je to hezké nic! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Poznáte tie filmy po ktorých skončení váš hreje pri srdci že ste v ich spoločnosti strávili istú chvíľku ktorá sa fakt oplatila. Bohužiaľ tento k ním nepatrí. Keď sa objavili záverečné titulky, nechápavo som hľadel s otázkou na očiach: To malo byť všetko?. Od tvarcu Texaského masakra som čakal niečo ozaj lepšie. Je to len obyčajný TV film bez zvlášť pútavého deja, ako by to bol iba pilotný film k nejakému seriálu, zabalený v pôsobivom vyzuálnom spracovaní s výrazným zelenkavým filtom. Bohužiaľ aj dosť nízkorozpočtový s trapným scenárom. ()

Reklama

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle Mary Shelly.. Zajímalo by mě, co má tenhle film společného s Frankensteinem. A taky by mě zajímalo, proč vzali jeden díl z Kriminálky a udělali z něj samostatný film. A oni to ještě spojují se Scorsesem.. A co ten konec? Snad kluci nechcete ještě dělat jeden díl, to by bylo nejstrašidelnější, co byste mohli udělat :D Jediný, kdo stojí za pozitivní zmínku je chlápek v kapuce tzv. První. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

po dlhej dobe film ktory som nedokazal dopozerat do konca, nie zo strachu ale z nudy a tuposti ktora z neho krici kazdou sekundou. nepomaha tomu ani celkom slusne herecke obsadenie a ani inak v podstate uchadzajuci nispel na reziserskej stolicke. necudujem sa ze tento pilot nepresiel sitom serialovej zabavy. dobre im tak. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Obrovská nuda, herecké výkony špatné, atmosféra připomínající sedm a samotný příběh ospalý a nenapínavý. Už od začátku se jasně pozná záporák(nejen podle hlasu..) což si myslím, že to tak určitě nechtěli. Už v polovině filmu jsem sledoval čas, abych věděl kdy se to blíži k únavnému konci. Nemohu dát nic jiného než slabou jednu hvězdičku... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Slovenská maskérka Beatrix Dollingerová získala za tento film cenu Emmy. (krasomama)

Reklama

Reklama