Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví pravdivý životní příběh kontroverzního basketbalového trenéra Kena Cartera. Carter uzavřel tělocvičnu svého neporazitelného týmu, když zjistil, že hráči mají špatný prospěch ve škole. Za svůj čin byl jak sveřepě odmítán, tak nadšeně chválen. Musel překonat odpor hráčů, rodičů i celé společnosti, kteří ho nutili znovu otevřít hřiště. Rozhodl se ukázat mladým lidem budoucnost, která přesahuje gangy, drogy, vězení a dokonce i basketbal. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (437)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

To, že je film podľa skutočnej události a obohatený o sociálny rozmer je čiasročna náplasť na klišoidne rozprávaný príbeh, kde sa nešetrí tradičnými slzopudmi a spomalenými zábermi (hlavne škoda toho konca, ale hispánskemu gangstrovi Shakespeara proste neuverím). Kultúra sociálne deformovaných štvrtí USA tak ako je mi cudzia, tak je pre mňa zaujímavá a tento výlet bol celkom fajn (a to basket vážne nemusím). ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem navštívil videopůjčovnu s tím, že vyberu hned první lepší film. Novinky zcela vypůjčené, tak jsem se musel odebrat ke starším titulům. Do oka mi padl zrovna tento snímek. Jelikož jsem u sebe neměl internet abych si mohl přečíst komentáře na csfd.cz, musel jsem spoléhat na eso Samuela L. Jacksona v hlavní roli. A vyplatilo se. Líbí se mi postavy právě typu Kena Cartera a jeho přístup k mladým lidem. Skvělý příběh, podepřený hudbou, sportem a hlavně přístupem k morálce a disciplíně. Doporučuji všem vedoucím, kteří vedou mladé lidi právě k těmto hodnotám...Nezapomeňte kouknout na DVDbonusy") ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů už bylo natočeno docela dost, ale co na tom, mládeži se má jít příkladem, i když se to nedaří tak, jak by si dospěláci asi přáli. Tyto filmy mají kolísavou kvalitu, ale Coach Carter se docela povedl, a to hlavně díky Samuelu L. Jacksonovi, který zahrál svůj dobrý standard. Ze smutných psích pohledů grázlíků, kteří si jakoby začínají uvědomovat a chápat, co jim to ten dospělák vlastně chce říct, by člověk chvílemi i ublinknul, ale to už k těmto filmům holt patří. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nečekaně vynikající podívaná, které vládne Samuel L. Jackson a jeho morální pravdy o americkém školství a tamním životě. Celkově pro mě byla jeho postava extrémně sympatická a s jeho názory nešlo než souhlasit a chápat je (chvílemi jako by četl mé myšlenky...děsivé:)). O to víc mě zarazila nenávist rodičů jeho hráčů. Jinak film může být někým odsouzen jako "vypočítavé" lidské drama, ale takových odsouzení by se každý týden našla stovka a tak je lepší si tuhle skvěle natočenou a zahranou podívanou užít. Coach Carter má nepopiratelnou kvalitu, tempo, nějaký ten lidský příběh a "trochu" toho basketbalu, o kterém není extra mnoho dobrých filmů... ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

what the fuck???what the fuck???79%????WHAT THE FUCK,FUCK,FUCK!!!????asi se smíchy poseru,sestra v akci smíchaná s nebezpečnými myšlenkami,okořeněná stupidním scénářem a trapnými a nechutnými nesmysli.tohle hodnocení je vážně trapný,zase se mi che zvracet!koho vůbec zajímá nějakej debilní basket a posraný americký studenti?chudáčci z ghette se blbě učej a maj smůlu,že sou všude gangy!!!tak ať všichni chcípnou s crackem v nose a neotravujou na filmovym plátně.hned po drsnym shaftu,nejhorší jacksonův film.U proslovu lehce nechutně chlupatého mexického albínka ke kouči Cártrovi mi skoro stvrdnul,ale žaludek a poblil sem si ovladač vod televize.Patetická americká sračka,plná podělaných klišé a vy tomu namrdáte 80%? děte se fakt už všichni vysrat znalci. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Předtím, než film vůbec vznikl, si herci prošli přísným třítýdenním basketbalovým táborem, kde trénovali až 12 hodin denně. (ArsenalEagle)
  • Při zápase proti San Franciscu v čase 1 hodina 57 minut rozehrává hráč Richmondu ze zámezí a nahrává spoluhráči na vlastní polovinu, což je porušení pravidel, ale ve filmu se hraje dál. (Záry)
  • Timo Cruz (Rick Gonzalez) nosí bundu od značky Rocawear. Táto značka bola založená v tom istom roku, v ktorom sa film odohráva, a teda 1999. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama