Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (235)

Deidy 

všechny recenze uživatele

Slabý průměr. Jedná se o další produkt ze studia Disney, který opakuje ta stará známá klišé (zklamané očekávání rodičů s následnou nápravou v podobě zdařeného nabytí schopností, nepřítel mého nepřítele je můj přítel a tak dále) a zároveň vykrádá nějaký ten slavný hit. V tomhle případě se tvůrci bůhví proč vzhlédli zejména v sérii X-menů. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Nevidel som Snyderových Strážcov a pritom objektívne hodnotenie by mohlo vyplývať práve z porovnania týchto dvoch filmov. Zatiaľ to však vyzerá tak, že Mitchellovi sa film celkom podaril. Slušné spracovanie s dobrým ťahom zrážajú asi len gýčovité momenty typické pre ochrannú známku film pre celú rodinu. Nie je to vrchol blaha, ale dá sa na tom slušne pobaviť, miestami celé to superhrdinské ladenie pôsobí prirodzene a keby sme mali peckovať každý film za nedostatok nápaditosti, čo sa týka štruktúry príbehov, tak komiksový akčný film vymrie. A okrem toho Sky High ovplýva jednou značnou výhodou v osobe sympatického hereckého výkonu Danielle Panabaker. ()

Catella 

všechny recenze uživatele

To bylo tak - nedávno jsem přijela na návštěvu k babičce a dědovi, a protože zrovna nebyli doma, tak jsem zasedla k televizi a začala hledat něco, na co bych se mohla dívat. A protože Soudkyně Barbra, Aféry a podobný nesmysly mě prostě neba, tak jsem naladila program, kde běželo tohle (to jen tak krátce k tomu, proč jsem si to vůbec pustila). A musím říct, že přestože k filmům, který dávaj v televizi v dopoledních hodinách mám averzi, tak tohle mě příjemně překvapilo a celá ta tlupa Superhrdinů mě docela bavila. Sice už to znovu vidět nemusím,ale je to pohodovej rodinnej film, kde jak jinak, než dobro zvítězí nad zlem :-). ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

omnihash 

všechny recenze uživatele

Krásné dvě hodinky odpočinku. Po odmyslení si Velkých myšlenek o Rovnoprávnosti se jendá o velmi povedený film. Celkově se drží na cysoké úrovni s přihlédnutím k cílové skupině ()

Warapeidza 

všechny recenze uživatele

Za jedno shlédnutí to stojí, rozhodně to neurazí a celkem jsem se bavil. Někdy sice spíš na úkor herců, triků, scénáře apod., ale svůj účel tenhle film splnil, takže zasloužené hodnocení. ()

Gesicht 

všechny recenze uživatele

Průměr.. Kdo nečeká nic, bude příjemně překvapen, ostatní asi spíše zklamaní. Několik vtipů je dobrých, myšlenka celkem také. Myslím, že cílové skupině náctiletých se film bude líbit. Pro starší publikum bude asi překážkou přílišná pruhlednost, schématičnost a hlavně snaha filmu poučovat, co je správné a co ne. ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Některé mírně či více trapné pasáže jsem raději přepnul, ale jinak to byl průměrný "superhrdinovský" pro děti a mládež. A že to montuje dohromady xy profláknutých starých komixů? Tak ať, na pobavení to stačí. 60% ()

Welsiot 

všechny recenze uživatele

Oukej, oukej ... ehm, jak vysvětlit to hodnocení? No prostě se mi film trefil výborně do nálady, kterýkoliv jiný den by to bylo na 2*, ale dneska i přes všechnu stupiditu dialogů za 70%. ()

Kacis814 

všechny recenze uživatele

Je mi trochu líto Stevena Straita, bohužel už druhý film s jeho obsazením, který pro mě nebyl zrovna skvělým zážitkem. Na mě příliš ... dětské. Tento film má však jedno velké +: zaujme snad všechny děti okolo 10 let, takže pokud někdy budete potřebovat zabavit menší členy rodiny, Sky High je tím pravým. Nicméně od Disneyho jsem si slibovala více, ale fajn pokus. 40% ()

vade_mecum 

všechny recenze uživatele

praštěná americká komedie pro puberťáky, nic víc, nic míň, ale má své osobité kouzlo a je to jeden z mála filmů tohoto druhu, které jsem si ještě více méně oblíbil, ale znovu opakuji, víc jak 60% tomu dát nemůžu, přecijen to s kvalitní filmovou tvorbou nemá zase až tak moc společného, snaha o komický a trefný scénář se v mnoha místech dostává mimo kontrolu a zabíhá spíše do trapností, to nemohu odpustit, navíc herecké výkony jsou dost nevyvážené ()

Paulie2 

všechny recenze uživatele

Průměrný nenáročný rodinný film. Malým dětem by se mohl líbit, ale pro starší nedoporučuji. Happy end, tak typický pro Disneyho filmy, můžeme čekat i u tohoto filmu. Naivní pohled na střední školu a slabé pokusy o vtipy byly tím posledním, kvůli čemu nedám filmu 4 hvězdičky. Záporák měl zůstat záporákem, hlavní hrdina by mohl být trochu menší idiot a "nejkrásnější holka na škole" by mohla být alespoň trochu hezká! Jinak se ale film dal snést, takže ho úplně nezavrhuji. Příjemné na odpočinutí. 60% ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Oddychová rodinná komédia s hrou na sperhrdinou s vlastnou školou v oblakoch a deťmi, ktoré musia svoju nadprirodzenú vlastnosť nájsť. Toto je čo odlišuje tento film o podobných tínedžerských komédií ostatné je žánrový priemer a z časti veľmi detinské napriek tomu pozerateľné. Hlavne si treba užiť morča čo prehryzáva ten správny drát. ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Další z bláznivých komedií, které naše rodinka miluje. Akční hrdinové, kteří lítají, jsou jako z gumy a další a další. u nás se na takové filmy můžeme dívat od rána do večera. komedie a akčňáky jsou u nás na běžícím páse. Proto jestli máte rádi takové kombinace, tak neváhejte a koukněte se. ()

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama