Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (235)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nebýt superhrdinských vtípků, tak je to "jen" dobrá rodinná komedie. Jenže ony tu ty vtípky jsou, takže je to skvělá rodinná komedie s velmi příjemnými hereckými výkony. Michael Angarano mě potěšil už v Legendách z Dogtownu a příjemně mě překvapil Steven Strait. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie ve stylu Spy Kids, ale lepší! Příběh je sice předvídatelný, ale jinak je to zábavné a po vizuální stránce moc pěkné. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

natocit dobry detsky film je umenie, ktore americania stratili pred erou filmu. v sky high, mixe harryho pottera a incredibles, sa im toto umenie, stale nepodarilo najst. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Svižná zábavná komedie s Brucem Campbellem jako třešničkou na dortu. Samozřejmě nemůžu zapomenout taky na stálici Kurta Russella, který je coby vtipný taťka jedinečný. 60% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No tak tohle opravdu ne. Z pěti dětí, které to viděly, to bavilo jen jedno, což je pro mě určující při počítání hvězd. Mě u toho málem prasknul. Kloub u palce samozřejmě. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Některý scénky byly docela nápaditý, ale ani tak to nestačilo k tomu, aby moje hodnocení bylo lepší než podprůměr. Filmům o superhrdinech nasadili laťku fakt hodně vysoko Úžasňákovi a tenhle filmek jim nesahá ani po kotníky.. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Disney vypálil dětem mozek. Možná jsem ale jen zaslepený tím, jak zaslepeně se ten blbeček chová vůči dívce po svém boku. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas jednou pustil sračku. Bohužel to není ani chytře koukatelné, ani dementně vtipné jako třeba Strážci vesmíru. Je to jenom trapná idiocie, ve které se kdovíproč zahazují dost slušní herci. Moc mi nejde do hlavy to "vysoké" hodnocení, protože já jsem vážně dost trpěl. No, ale co čekat od trotla Mitchella. 10% ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

... ale jen za první tři čtvrtiny. Ten konec je dost idiotskej a je to škoda, páč ozehraný to měl Mitchell docela fajně. Snad podobně nezmrší čtvrtýho Shreka. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Šikovná zmes stredoškolskej komédie a superhrdinského žánru. Film má šialené vtipné akčné sekvencie. Celý film vyzdvihuje Mary Elizabeth Winstead ako záporná postava, ktorá je príťažlivo roztomilá. 6/10 ()

emo 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná rodinná komédia, na ktorej sa zabavia, tak deti ako aj rodičia. Kurt Russel je ako starnúci superhrdina neodolateľný! V porovnaní s takou Narniou som sa zabavil kráľovsky... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Upřímně dost slabota a ani se mi moc nechce rozepisovat. Pro mě film z kategorie jednou a dost, i když děckám by se možná mohl líbit i opakovaně. Je tu takové množství už milionkrát ohraných momentů, až se mi z toho skoro zvedá kufr. Což o to, nápad celkem originální, párkrát jsem se i zasmál a je tu mazlivá Danielle Panabaker, ale celkový dojem se až nezdravě blíží k bodu mrazu. 50 % Oblíbená část- "Hele, a co trubkama?" ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Škola superhrdinů je pohodová komedie ve stylu komiksovým filmů. Will Stronghold (Michael Angarano), je syn rodičů superhrdinů, kteří jsou velmi slavní. Ovšem jeho velkým problémem je, že má začít chodit na školu superhrdinů, kde je superhrdinů už podle názvu očividně hodně, ale pořád nemá žádné super schopnosti, které měl údajně zdědit po svém otci (Kurt Russell). Will tedy začne na školu chodit, ovšem tam učitelé zjistí, že žádnou super sílu nemá a tak je odsunut do třídy slabochů s podobným problémem. Další velkou potíží je, že jeho vlastní rodiče neví, že žádné superschopnosti nezdědil. Příjemná zápletka plná superhrdinů s různorodými schopnostmi. Hlavní herecké výkony jsou nadprůměrné a vedlejší role Kurta Russella a Bruce Cambella potěší stejně tak, jako nádherná a okouzlující Danielle Panabaker. Takže naprosto úžasně! Film je sice taková malá vykrádačka na pár snímků s podobnou tématikou, ale díky těm dalším. novým, svěžím nápadům, co tam jsou, mi to až tak nevadí. Všechno je navíc podpořeno slušnými vtípky, hláškami a pěknými efekty. Závěr filmu mě sice kapečke v pár bodech naštval, ale jinak to beru. Podtrženo sečteno, jedná se o kvalitní, pohodový, ne nějaký hlubokomyslný, superhrdinský film říznutý mnoha vtípky,příjemným prostředím a postavami, ale taky film s pár chybičkami a kýčovitým závěrem. Z toho vyplívají 3 příjemné hvězdy. ()

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama