Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo vubec spatny. Samozrejme, ze to je cele udelane spis pro deti, protoze to produkuje Disney, ale zas tak moc detinsky, jak jsem se obaval, to nebylo. Pribeh je originalni, narvanej spoustou odkazu na ruzne superhrdinske filmy, plnej vtipu, misty akcni a hlavne neuveritelne sviznej. Tech 90 minut utece jako nic. Triky taky nejsou nejhorsi, ale mohly ty superhrdiny vic vyuzivat, na to, kolik nich tam je, se poradne predvede jen par. Fakt jsou to takovy hrany Uzasnakovi. Herci sice nehrajou nejak extra, ale pro danej zanr to uplne staci. Ale je tu jedna vyjimka. Bruce Campbell, to je neuveritelnej krutak. Celou dobu jsem se dobre bavil a ani na okamzik sem se nenudil, ale na 5* to nebude, protoze si tu tvurci neodpustily takovy to poucovani a misty je film predvidatelnej. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Upřímně dost slabota a ani se mi moc nechce rozepisovat. Pro mě film z kategorie jednou a dost, i když děckám by se možná mohl líbit i opakovaně. Je tu takové množství už milionkrát ohraných momentů, až se mi z toho skoro zvedá kufr. Což o to, nápad celkem originální, párkrát jsem se i zasmál a je tu mazlivá Danielle Panabaker, ale celkový dojem se až nezdravě blíží k bodu mrazu. 50 % Oblíbená část- "Hele, a co trubkama?" ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Film kombinující školní komedie s comicsovými superhrdiny, balancující na hraně parodie, a ačkoliv je určen hlavně mladšímu publiku, je svižný a stravitelný i pro starší. Ve vedlejších rolích potěší Russell, Campbell a pár pěkných roštěnek, triky koukatelné, vtípků dostatek. Líbilo se mi využítí různých superschopností a důraz na parťáky, vůbec jsou tu docela dobře využity základní vlastnosti comicsů. Je-li vám méně než 15, klidně si přidejte hvězdu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Disney se rozhodl svézt se jak na Harry Potterovi, tak na vlně superhrdinských komiksáren, ale kvalita se rozhodně neznásobila, právě naopak. Vznikla koukatelná průměrná rodinná komedie, která má hodně daleko do sofistikovanosti, vymazlenosti a zábavnosti ÚŽASŇÁKOVÝCH či SPY KIDS, se kterými se automaticky nabízí srovnání. Naopak mě už začíná sledování stále těch samých nenápaditých schopností ukradených komiksovým ikonám (ovládání ohně, ledu, létání, supersíla, elasticita) unavovat. Neznámí dětští herci jsou nevýrazní, obzvlášť hlavní hrdina, ale potěšil vracející se Kurt Russell a cameo role Bruce Campbella. Taky jsou tu dvě tři správně komiksové akcičky, hromada triků a obligátní kritika kastování na amerických středních školách. Ideální film pro kabelovku. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela sranda, taková oddechová parodie na high-school filmy. Potom se to zvrhne v otřesnou kravinu, kde se z největšího loosera stane hrdina, ze záporáka klaďas atd. A opět se po americku (ne, nejsem proti nim zaujatej) moralizuje, aby si z toho děti vzaly nějaký to "ponaučení". No prostě úplná zbytečnost, na kterou není potřeba se znova podívat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Kurt Russel nosí oblek s chladícím zařízením - trubkou, kde cirkuluje ledová voda. Pro Kelly Preston byl na nošení příliš těžký. (HappySmile)
  • Jméno jedné z postav Warren Peace zní jako "War and Peace" (Vojna a mír) - slavný román Tolstoje. Toto jméno naráží na hlavní zápletku filmu. (HappySmile)
  • Telefonní číslo společnosti s nemovistostmi, kterou vlastní Nezdolní, je 800 656 1482, což je číslo do ABC, které vlastní společnost Disney. Hlasová zpráva po zavolání říká: "Díky za zavolání ABC, číslo, které jste získali, je fiktivní číslo používané pro filmy a televizní produkci." Číslo si můžete všimnout u konce filmu, když manželé Timmermanovi obdivují svůj nový dům, na který málem spadne Škola superhrdinů - kamera na okamžik zabere ceduli s logem realitky. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama