Reklama

Reklama

Neundaeeui yoohok

  • Jižní Korea 늑대의 유혹 (více)

Obsahy(1)

Mladá dívka Han-kyung se vrací ze svého studia zpět do hlavního města Soulu ke své matce a sestře. Krátce po příjezdu poznává nového přítele Hea-wona. Brzy potkává svého bratra Tae-sunga, na kterého si po dlouhých letech už nepamatuje. Oba chlapci se do Han-kyung zamilují, ale u Tae-sunga je tato láska o něco větší, už jen proto, že poznává svoji sestru, která si na něj nepamatuje a snaží se získat její srdce. Kdo z nich tento souboj vyhraje? A kdo prohraje a ztratí svůj život? Dozví se Han-kyung pravdu? (TylerGage)

(více)

Recenze (39)

Legas 

všechny recenze uživatele

Už vizuálně originální titulková sekvence naznačí, že se můžeme těšit nejen na tradiční korejské slzy, ale i na obrazově pestrou podívanou, což posléze v několika pěkně nasnímaných sekvencích film splní. První polovina je jakousi korejskou Bridget Jonesovou, posléze se film vcelku nenápadně převleče za drama, do kterého se občas připlete šarvátka jako z Gangů New Yorku. Děj je na "jedna holka mezi dvěma klukama" poměrně komplikovaný, ke konci snad až příliš. Temptation of Wolves je nádherný film, který kazí snad jen jeho závěr. Smutné konce za každou cenu - to je korejská specialita. V tomto filmu to dle mého názoru nebylo zas až tak nutné. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Ztotožňuji se s komentem Adriana, až na jednu věc. Že je Temptation of Wolves dost nadsazenou romantickou komedií, že nevzbuzuje pocit konzistentního celku, to by mi v patřičném prožitku filmu nebránilo. Jsou v něm obsaženy esence, které jsou znakem nefalšované a krásné korejské romantiky. Tklivá klavírní hudba, hezká formální stránka, dojemné scény v čele se závěrem, jenž nejednu citlivou duši vykoupe v slzách... Jenže jsem se nedokázal plně vžít do hlavních postav snímku. V Han-kyung jsem totiž postrádal to kouzlo, tu krásu, která by přebila zástupy ctitelek a nutila oba borce po dívce tak mocně dychtit. Jejich láska mi nepřišla jaksi opravdová... Možná je problém ve mně, že jsem před filmem nebyl v dobrém rozpoložení, možná bych to tak cítil i jindy... Možná už příště nebudu nevěřící Tomáš, když tu vidím vyšší hodnocení od lidí, jimž věřím, a které do mne zasévají semínka pochyb. Možná... Zatím je to jen čtyřhvězdičkový zážitek. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Proč ten hezčí musí být její bratr? Scény s bitkama najdete lepší v Crows Zero, komedie to taky příliš nepobralo, romantiky tam také moc není, ale přesto je to velmi příjemný film. Je to takový zvláštní mix melancholie, klišé a dobrých okamžiků.Na začátku to vypadá, že to bude akční, nakonec je z toho taková lepší středoškolská odrhovačka. pokud máte za sebou už pár korejských filmů, popřípadě doramat, tak vás tu nic nepřekvapí. Napadá mě, že kdyby z toho udělali dorama o třech dílech (jakože nelze :-D) a lépe propracovali vztahy a nebylo to všechno tak divně nenavazující, tak by to dostalo větší hodnocení ^^ lepší 3*. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Možno som niečo nezachytila, ale nie je mi úplne jasné aký pôvod má názov tohoto filmu. Ale dobre, k samotnému dielku. Na začiatku si pomyslíte, že sa bude jednať o typickú romantickú teen záležitosť (hej, už som videla celkom veľa stredoškolských romantických filmov z Ázie, takže je to pre mňa už typické :-) Už po 20 minútach zistíte, že to nebude vôbec tak. Naprekvapenie, vôbec nepocitujete second lead syndrome, ktorý býva veľmi typickou záležitosťou pre takéto filmy. Príbeh, herci a aj hudba sú veľmi dobré. Avšak, má to svoje chybyčky. Napríklad, ťažko sa mi verí, že tí herci sú stredoškoláci, možno je to tým, že ich veľmi dobre poznám, a ten koniec je síce emotívny, ale pre mňa trošku nedotiahnutý. Takých 75 %. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia romantika, ktorá ma pred rokmi bavila, ale už mi nesedí. Keďže sledujeme milostný trojuholník medzi postavami na strednej, tak to je v takom nadnesenom pubertálnom štýle, čo mi už nesedí. Herecké obsadenie je skvelé a aj postavy sú celkom sympatické, ale tie hovadiny, ktoré tam neustále stvárajú už idú mimo mňa. Stále tam len machrujú a navzájom sa bijú, aby si dokázali kto ho má väčšieho a tým zapôsobili na hlavnú hrdinku na ktorej som príliš nechápal čo vidia. Je síce pekná ale totálne pasívna. Miestami mi to pripomínalo megasračku Twilight. Len tu nie sú žiadne nadprirodzené postavy. No a keďže sme v Kórey, tak samozrejme na konci niekto z toho trojuholníka musí tragicky zomrieť. To mi už bolo úplne ukradnuté aj keď to odniesol najsympatickejší herec z tej trojice. Takže ak máte násť, tak vás táto infantilná romantická melodráma pravdepodobne nadchne. Ak ste starší, tak už to nie je nič pre vás. 5/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama