Reklama

Reklama

Neundaeeui yoohok

  • Jižní Korea 늑대의 유혹 (více)

Obsahy(1)

Mladá dívka Han-kyung se vrací ze svého studia zpět do hlavního města Soulu ke své matce a sestře. Krátce po příjezdu poznává nového přítele Hea-wona. Brzy potkává svého bratra Tae-sunga, na kterého si po dlouhých letech už nepamatuje. Oba chlapci se do Han-kyung zamilují, ale u Tae-sunga je tato láska o něco větší, už jen proto, že poznává svoji sestru, která si na něj nepamatuje a snaží se získat její srdce. Kdo z nich tento souboj vyhraje? A kdo prohraje a ztratí svůj život? Dozví se Han-kyung pravdu? (TylerGage)

(více)

Recenze (39)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je vhodné tento film řadit mezi akční, když je tu méně akce než v každé druhé komedii. Název mi taky nepřijde zrovna výstižný..ale na tom tolik nezáleží. Z nějakého důvodu se mi tu vůbec nelíbila Cheong-a Lee, ikdyž ji jako herečku mám jinak docela ráda. Jediný, kdo mě trochu dojal byl Don-won Kang. Začátek byl ale hezký..škoda. 3* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouhou dobu jsem neviděla žádný korejský film, tak jsem dostala chuť si pustit něco z korejské romantiky. Na korejských romantických filmech vždycky oceňuju tu skutečnou "romantiku", originalitu v jistém slova smyslu, a to, že se právě tolik odlišují od americké romatické tvorby, která je ve většině případech pořád na stejné brdo. Bohužel, po zhlédnutí většího počtu korejských romantických filmů jsem došla k názoru, že se jich hodně mezi sebou podobá. Ne sice všechny, ale přesto často narážíme na stejné motivy - smrtelná nemoc a jiné rány života; nebo snad druh hlavní hrdinky, která je většinu filmu trochu zmatená, koktá, dělá hloupé obličeje, chová se roztomile naivně a snadno se opije.... Tyhle motivy nalézáme skutečně minimálně v polovině korejských romantických filmů. Člověk si toho nevšimne dokud takových filmů nevidí víc, ale pak se díky tomu stane korejská romantika trochu předvídatelná. Tím chci jen poukázat na to, že ani jiné romantické filmy než hollywoodské nemusí být nutně vždy skvělé a originální. Ale čert to vem. Film Temptation of Wolves je sice toho zrovna příkladem, a má dokonce i jiné nedostatky (scény jako by chvílema nedržely pohromadě), avšak i tak jsem byla po zhlédnutí spokojená, nějaká ta slza taky ukápla. Přestože tedy začínám vidět korejské filmy, konkrétně ty romantické, taky trochu kriticky, myslím, že jsem se jich ještě zdaleka nenabažila. ~(3,2)~ ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Typické pro korejskou kinematografii je, že pokud nejsou hlavní hrdinové doslova krásní, ale "pouze" sympatičtí, bude hodnocení do jisté míry záviset na tom, jak se komu líbili, jak se kdo dokázal ztotožnit, věřil, sledoval film v dobré náladě a zrelaxovaný, atd. Znám to. Jsem na tom stejně. Za mě ****. Nebyl to zrovna nejlepší jihokorejský počin, ale bylo to zajímavé, originální zápletkou a sympatické. Hlavní hrdinka na první pohled nenápadná, na druhý na ní něco bylo. Těžko popsat, ale rozumím (pokus o popis - přirozený druh ženy, která, když vklouzne do života, nechce se jí člověk vzdát). Nedivím se, že ji chtěli současně dva vůdci znepřátelených školních gangů (přesněji, jednomu se nelze divit absolutně). Taky jsem film na začátku nevnímal jako komedii, tudíž jsem neměl problém v okamžiku, kdy příběh zvážněl. A asi jsem se již na asijskou kinematografii aklimatizoval, protože nepřemýšlím nad žánrem. Je to prostě PŘÍBĚH. Příběh i přes nedostatky velmi dobrý, uvěřitelný a i přes určité režijní násilnosti logický. ■ Song z filmu (The Breeze - What to say): http://www.youtube.com/watch?v=--VY7rEFkns, přestože pouze dvoutřetinové (obsahující jen dvě ze tří hlavních postav), tak docela pěkné MV: http://www.youtube.com/watch?v=TDLiHo1P3No ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Rozhodně řada povedených nápadů, vizuálních vychytávek, dobré obsazení, Tae-gyun Kim je mistr spojení audio a vizuální stopy stejně jako Jae-young Kwak, na rozdíl od něj jde však na romantický žánr ve svém pojetí trošku jinak, přesto oba tvůrci mají své trademarky. Největší problém spočívá v příběhové linii, přijde mi to hodně vykonstruované. Přesto vyplatí se vidět i pokud vám žánr romance nic moc neříká, jelikož v tomto korejském podání je řízlý několika dalšími věcmi (akce , komedie) a funguje to. Repríza bude následovat.... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Proč ten hezčí musí být její bratr? Scény s bitkama najdete lepší v Crows Zero, komedie to taky příliš nepobralo, romantiky tam také moc není, ale přesto je to velmi příjemný film. Je to takový zvláštní mix melancholie, klišé a dobrých okamžiků.Na začátku to vypadá, že to bude akční, nakonec je z toho taková lepší středoškolská odrhovačka. pokud máte za sebou už pár korejských filmů, popřípadě doramat, tak vás tu nic nepřekvapí. Napadá mě, že kdyby z toho udělali dorama o třech dílech (jakože nelze :-D) a lépe propracovali vztahy a nebylo to všechno tak divně nenavazující, tak by to dostalo větší hodnocení ^^ lepší 3*. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama