Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost, že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Otec se rozhodne čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby Simona znechutil a z rodiny vyštval. (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

Timak 

všechny recenze uživatele

Já jsem se dost bavil a myslím si, že tohle je jedna z nejpovedenějších komedií, v kterých Ashton Kutcher hrál. Ano je to v podstatě Fotr je Lotr v černém kabátě, ale líbilo se mi to! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Svěží předsvatební komedie, jejímž hnacím motorem je černý otec a jeho bílý možná zeťák. Komedie typu "Fotr je lotr", která je plná úsměvných, legračních a velice smacíh scén. Komedie, kde černý táta říká: "Já čekal Denzela Washingtona a on je to zatím Bělan Bělanovič". ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z milionu amerických komedií o rodičích a nepohodlným zeťákovi...taková lehce předvídatelná, průměrná sranda, na kterou se dá po večerech v klidu koukat a nezadusit se přitom smíchy. V pohodě. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddychovka, nic úplně úžasného, ale zasmál jsem se několikrát. Jen nevím, jestli se opičili tvůrci "fotra" nebo naopak.. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

O niečo horšie ako priemerný film, a vtipy vyplývajú vlastne iba z rasizmu. Teda z rasizmu naopak, čo je prezentované ako ohromne vtipný nápad. Nemám priliš rád typicky černošské filmy s černošským myslením nielen ako farbou kože, ale aj farbou myšlienok. ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Taková patlanice filmu Fotr je lotr a Hádej, kdo přijde na večeři. Nic novýho. A navíc ani nějak převratně vtipnýho tam nebylo. Dávám 30% ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie na téma představování partnera rodině. Párkrát se usmějete, ale silný důraz je kladen především na romanci, takže se rozhodně nebudete popadat za břicho. Pokud máte rádi Love Story s dobrým koncem(Kde se I Love You opakuje v každé minutě) tak do toho děte, vy ostatní čekejte mírnou nudu.50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dám této romantické komedii průměrné hodnocení a to přesto,že nepřináší vůbec nic nového,ale ústřední dvojici Kutcher/Mac to docela šlape a jejich vzájemné špičkování,provokování a navážení se do sebe mě docela hodně bavilo po celou dobu.Bohužel,zbytek filmu za těmito dvěma vyditelně pokulhává,jak ostatní herci,tak příběh samotný.Naštěstí očekávaný happyend není úplně tak přeslazený,což musím přičíst k dobru,zkrátka v rámci žánru jde o docela povedený zábavný filmeček. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ale tak nebylo to nejhorší. Některým vtípkům jsem se i zasmál. Každopádně mezi americkýma komediema je to mírný nadprůměr, řekl bych, takže 3,5/5 je naprosto v pořádku. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie, na kterou se ale podruhý už nepodíváte. Slabší čtyry, no... Nebejt toho konce, kterej byl nudnej, čekanej a nedomakanej to ale bylo skvělý. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prehravajici (Ashton Kutcher) je primo tyranizovan nastavajicim tchanem (Bernie Mac). Az do oci bijici sympatie vuci cernochum dnesniho Hollywoodu ma asi vybalancovat rasovou nesnasenlivost v Americe z minuleho stoleti. Ne vzdy je tomu dobre. Kazdeho napadne, ze tato toporna taskarice je nepovedena obracena kopie nenapodobitelneho dramatu Hadej, kdo prijde na veceri, i kdyz zde se jedna o komedii. Tim hur 35% ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

No, originál som nevidel, nebudem teda porovnávať. Pomerne vtipný je Bernie Mac, Kutcher by sa mal radšej venovať Mooreovej, a pár scén bolo takmer vtipných. Inak však nič pre čo by bolo treba zapnúť TV. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film s neuvěřitelně blbě se chovajícíma postavama. Mám už plný zuby romantickejch filmů, kde holka pošle kluka do řitě (zruší zasnoubení) a on pak za ní stejně dolejzá a omlouvá se za něco, co je rozhodně menší hřích než to, jak se zachovala ona sama. Jinak to byla celkem svižně natočená komedie, ovšem poslední třetina byla vpravdě debilní. ()

Související novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (více)

Reklama

Reklama