Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost, že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Otec se rozhodne čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby Simona znechutil a z rodiny vyštval. (TV Nova)

(více)

Recenze (153)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Komedie o nečekaném hostovi je až příliš klasická, příliš předvídatelná a šablonovitá. Všechno jede v předem vyjetých kolejích a spousta herců nepříjemně přehrává. Z celého filmu se mi prakticky líbila jen ústřední dvojka Bernie Mac a Ashton Kutcher. Ti mi do svých rolí seděli a spolu jim to docela jiskřilo, takže je mi hodně líto, že ten potenciál zůstal nevyužitý ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem klasická americká komedie, kde se trochu pozmění pointa, ale jde o stejné klišé. Tady to zachraňuje nádherná Z. Saldana a dobře hrající B. Mac. Občas se člověk pousmál, semtam zasmál, více nudil nad hromadou keců. Hodně mi vadily ty rasistické kecy. To fakt nemusím a není výjimkou, že jdou ze strany černých... Proč?? Úplně to komedii sundalo. Ale už jsem to viděl několikrát, většinou jako kulisu a čert to vem, dá se to přežít. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Chvílema nadprůměrná komedie, chvílema zase trochu podprůměrná, nakonec slušná komedie na oddych a pohodu, ale nic výjimečnýho. ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

námet pomerne vydarenej komédie je niečo medzi hádaj, kto príde na večeru a fotr le lotr. áno, nie je to nič prevratného, ale rozhodne neurazí. nemám veľmi napozeraný takýto žáner, takže by som povedal, že tam je aj menej klišé scén než som očakával. z hercov sa mi najviac pozdával bernie mac- česť jeho pamiatke:-( rezultát- dobre som sa bavil. ()

Tomin88 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která uteče jak voda a vcelku pobaví. Bylo by to za tři ale kvůli nádherný Zoe Saldana jdu o jednu nahoru. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

70%. Já se bavil. Kromě poslední půlhodinky, kdy to bylo takové moc sladké, to byla dobrá zábava. Spousta dobrých hlášek a vtipných momentů - a ty hlavně díky mimice hlavních hrdinů - Bernieho Maca a Ashtona Kutchera. Ashtonovi tyhle "potrhlé" role fakt sedí. Byl jsem mile překvapen a bavilo mě to. 58% je myslím docela malé hodnocení. Howgh! ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Prostoduchá kopie komedie Fotr je Lotr, jako vyšitá. Děj je slabý, vtipných scén jako šafránu a spíš jsou trapné a bez štávy. Zkrátka nic, co by stálo za námahu... ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Možno keby som nevidel film Fotr je lotr, vnímal by som túto komédiu úplne inak, ale takto mi to prišlo ako dosť nepodarená kopírka...aj keď pár forov na tému black vs. white bolo celkom podarených ;) ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude další průměrná americká komedie, ale mile mě překlapila. Smála jsem se od začátku, skoro až do konce. Děj se dal sice předvídat, ale humorné chvíle všechno vykompenzovaly. Nejvíce bych asi vyzdvyhla Bernieho, který se své role ujal svěle. Báječná komedie, která mi zpestřila sobotní večer, vlastně celé naší rodině. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Mělo to slibný rozjezd, ale ten konec s pseudoproblémy a uřvanými kamarádkami, které zřejmě nikdy nepracují, protože mají čas ječet v kteroukoli denní i noční hodinu a vždy jsou tak nějak po ruce, aby zaječely v pravý okamžik (nedomyšlenost scénáře), byl krapet moc... Původní předloze se navzdory dobrým hereckým výkonům nedaří přiblížit ani na pár kilometrů. 35% ()

Honny2 

všechny recenze uživatele

OOoouuu podpásovka.... Upřímně jsou i horší filmy, to jo, ale žádnej zázrak to teda neni. Nejvíc mi vadila stupidita některých dialogů, které si často můžete předříkávat. Ale co bylo uspokojivé, alespoň pro mě, byl táta...občas měl celkem slušný keci. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako zajímavý kousek, ale... nic nového pod sluncem. Zase jen taková tuctová komedie s chabými vtipy. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Byla nebyla jedna černoška, která byla zasnoubená s bělochem. Jednoho dne si ho přivedla domů, že ho teda jako představí rodičům. Neměli ponětí, že jejich holčička chodí s bílým. Černému tátovi se to samozřejmě nelíbilo a chtěl je rozeštvat. Nakonec se díky tátovi pohádali, rozešli, ale to by to nebyla klišoidní komedie, kdyby to neskončilo tak, že se právě díky tátovi opět dali dohromady. Upřímně jsem se nezasmála, nenašla nic, co by nebylo pomalu v každé druhé komedii, ale Kutcher mě baví (a dřív bavil) a ve spojení se Zoe, s černou partnerkou (a vůbec, Ashton je bílej až moc) to je docela fajn podívaná na nudné propršené víkendové odpoledne. A zlý pohled Bernieho taky stojí za to. ()

Související novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (více)

Reklama

Reklama