Reklama

Reklama

Jak to dělaj kluci

  • Jihoafrická republika The Groomsmen (více)

Obsahy(1)

Počas cesty na svadbu priateľa Scotta, budúci družba a zvodca žien Dewey navrhne svojmu kamarátovi Jayovi stávku: ak bude mat počas víkendu sex, daruje Jayovi svoj drahý kabriolet, a ak sa mu to však nepodarí, pôjde Dewey na rande s Jeyovou sestrou. Potom ako Jay stretne nevestu Reese, uvedomí si, že práve ona je to pravou. Počas víkendu, dostanú stávky a Jayova láska k Reese všetkých hosti do poriadne komplikovanej situácie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduché, trapné, hloupé, primitivní. Prcičky třikrát nastavované a naředěné v žalostném poměru zábava:trapárny. Hlavní hrdinové zoufale nesympatičtí, děj, dá-li se to tak nazvat, slaboduchý, předvídatelný. Blbárna na druhou... 0% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krapet umírněný 'prcičovský' snímek, který je tak nějak mimo mísu. Kluci prostě balí holky a mají kolem toho typický puberťácký kecy. Toď vše. Zábavného tu není nic a romantického už vůbec ne. Tvůrci se zřejmě chtěli tímto snímkem zařadit mezi snímky podobného ražení, ale nějak se jim to vymklo kontrole. Je sice fakt, že se vyhnuli tzv. fekálního humoru, ale ve výsledku je to prostě nějak málo. Tento počin je zcela podprůměrným hodící se tak akorát na jedno shlédnutí. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Netreba dodávať, že scenár využíva na vytváranie humoru sériu predvídateľných dejových komplikácií, nedorozumení a sexuálnej zvrátenosti, čo by bolo v poriadku, keby niečo z toho bolo chytré alebo vtipné. 1/10 ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Nejvíce hodno podivu na tomto filmu je, že jsem se na něj vůbec dívala. Upadla jsem do podivné letargie.Snad kvůli tomu herci, co mi připomínal Chandlera z Přátel. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama