Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (145)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to pár dní co jsem viděl Vesmírné opičáka a byl sem znuděn.Teď přišlo vzkříšení v podobě tohoto německého animáku.Skvělá animace postav,neinfantilnost,dobré hlášky a parodování známých filmových hitů...tohle vše je v tomto ne příliš zmámém a nedoceněném dílku.Pravda,malým dětem bych to nepouštěl,ať už proto,že je film totálně nevýchovný,ale také proto,že většinu vtipů a hlášek by nepochopili.Jen škoda,že si film neudržel kvalitu první třetiny filmu.Poté bych s klidem dal za 100%.Pokud bych si měl vybrat jestli raději Shreka 4(Yetti mi připomínal chlupatého šedého Shreka) nebo Sissi a Yetti 2,volím druhou variantu.Přidám ještě plus za výborný dabing. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Naprostá anarchie a šílenost, jakou se dokázali prezentovat snad jen Monty Pythoni, tady ovšem zbavená jejich geniality. Narozdíl od nich si tohle stopáží nárokuje označení "Celovečerní film" a k tomu jaksi chybí příběh, který by se nedal shrnout do jednoho skeče... Scénárista, režisér a dabér několika postav včetně té titulní(!) Michael Herbig ovšem nedostatek schopností nahrazuje šílenstvím, které je minimálně v první půlhodině tak zábavné, až jsem si říkal že s hodnocením asi půjdu vysoko. Problém je, že mu pak dojde dech a naplno se projeví, že film nemá žádný děj. Vtipy se začínají opakovat, objevují se některé trapné nebo tisíckrát viděné a ke konci už to je trochu nuda. Celkově tak neskutečně šílený film, že mi nikdo nevymluví, že Herbig v něčem nefrčí. Plný neskrývaných sexuálních narážek, vhodně umístěných vulgarismů a absurdit, které jsou někdy tak absurdní, až je to k popukání. Kdyby si snímek udržel zběsilé tempo a (vtipný) dadaistický humor až do konce, bylo by to rozhodně něco. Takhle stačíte přemýšlet nad tím, že je to vlastně vykrádačka prvního Shreka, grafika lítá od "super" až po "hele, že von to dělal doma na noťasu", nebo že odvaha a drogy na vznik celovečeráku nestačí. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá báchorka s naprosto šílenýma postavama a docela trapným humorem, ale zachraňuje to i pár vyvážených scén, ale moc jich není. Humor i když pro starší pobaví, ale nic než jednoduchá přiblblost v tom není. Ale chtěl bych zase po dlouhé době pochválit dabing který se výjmečně povedl(hlavně Vydra byl boží). Herbig už natočil lepší(MAnituova bota) komedie, tohle je slušné ale víkrát si to ani nepustím. ()

Camatius 

všechny recenze uživatele

Nešiel som do kina so žiadnymi extremnymi očakávaniami - už podľa hodnotení ku ktorým sa človek dostal. Ale až do dnešného dňa sa mi nestalo aby som z kina odchádzal sklamaný a ľutoval aj tých 45 korún čo to stálo. Ale po poriadku: Prvé dve minúty vyzerali zaujímavo. Po nich nasledoval dlhý (a asi až príliš dlhý) sled gagov použitých už v desiatkach filmov a dvojzmyselných "vtipov", ktoré sú vzápätí vysvetlené keby ich nahodou niekto nepochopil. Takze jedna hviezdička, v preklade tak 15%, a to všetko za animáciu, pár kameňákov a čaj. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ujetý, někdy možná až příliš, přesto ale ne tak špatný jak jsem očekával. Některé gagy se totiž vážně povedly a místy jsem se fakt smál. Jenom tam těch pokusů o humor je až příliš a strkat do každé věty někdy i sebetrapnější hlášku se prostě nevyplácí. Ono to totiž funguje tak 50:50. Navíc děti u toho asi zkolabujou, protože tolik sexistickejch narážek se v animáku jen tak nevidí. A to mi kámoš řikal, že to je jen pro ty nejmenší caparty. To teda ani náhodou, i když se tady občas ten dětskej podpásovej humor objeví. A ani po grafický stránce to není nejhorší a dabing se taky docela povedl. Yetti je zkrátka ujetej někdy až moc, ale snaha se každopádně cení, protože jsem se u toho bavil místy víc než u těch americkejch animáků. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama