Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Spritz (Nicolas Cage), oblíbený moderátor televizního počasí v rodném Chicagu, dostane svou životní šanci poté, co je pozván na konkurz do ranní show. Zatímco jeho profesní kariéra se ubírá tím nejlepším směrem, jeho osobní život je v troskách. Prožil bolestný rozvod, má problémy se svými dětmi a jeho otec, držitel Pulitzerovy ceny (Michael Caine), onemocněl. Balancuje mezi optimismem a depresí a hledá sám sebe. Zatímco se Dave snaží získat nad situací kontrolu, začne si pomalu uvědomovat, že život je, stejně jako počasí, naprosto nepředvídatelný. (Cinemax)

(více)

Recenze (253)

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Som si tu neprečítal jeden invenčný komentár od dvojkárov. Ten film si viac nezaslúži. Nemám cage rád ale hovorím si verbinski... To som si dal. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžký průměr na jedno kouknutí prezentován jako komediální drama, a to i přesto, že komediálního v tomto filmu není vůbec nic. Jedná se spíše o průměrné drama prezentující - svým způsobem - jeden nešťastný či jen smutný život jednoho rozvedeného jedince, jehož pracovní pozicí je předpověd počasí v televizi. Nic víc a nic míň. ()

babuca 

všechny recenze uživatele

V podstate to bolo nudné. Hlavná postava.........ako z nerealne sveta a pritom sa to malo tváriť ako že je to autentické :o( Pre mňa je Verbinski gýčotvorca !!! Celý film bol ŤAVIA NOHA ()

elgato 

všechny recenze uživatele

Návod jak se smířit s tím, že vošoust vaši ex-manželky vám vychovává děti. Najděte si práci s ročním platem 2 000 000 USD a je to. Nevím proč distribuují takové filmy mimo uzemí Spojených států. Hrozná sračka plná amerického Snu. ()

Fortius 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný film, o človeku, ktorý s úsmevom na tvári hlási každý deň počasie, a pritom v súkromnom živote nemá jediný dôvod na úsmev. Otec si myslí že je idiot, bývalá manželka by ho radšej nevidela. S deťmi to tiež nieje ružové a ešte k tomu keď ide po ulici, ľudia po ňom hádžu jedlom a pitím z rýchleho občerstvenia. No a on, snaží sa to celé zmeniť. V tomto filme sa mi páčilo ako to zahral Nicolas Cage, aj keď sa mi moc do tej role nehodil. No a... to je asi všetko. Ale príbeh stál za to, je to troška rozthané s pointou ktorá sa občas stráca ale je to fajn. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Velice civilně natočené a zahrané. Weather man je melancholický, nenucený film, který mě právě dostal tou svojí obyčejností. Verbinski válí - úžasný cit pro kameru a kulisy, doufám, že ho Piráti nevysáli a bude točit víc podobných filmů. Weather man je především o rodinných hodnotách (poprvé mi tohle téma nevadilo) a zároveň o falešném pozlátku amerického snu a prázdnotě existence (archetyp lovce aplikovanej na hlasatele počasí s lukem na zádech uprostřed velkoměsta, bravo). Tenhle film není křečoviě nucený, to především. Divák si musí všímat drobností, fragmentů, které jako by byly ukazovány jenom mimochodem, ale přitom na nich film stojí. Prázdnotu dnešní doby také skvěle dotváří otec Cagea, spisovatel Caine, který nerozumí dnešnímu světu a je zklamaný ze svého syna..ten člověk nehraje, on je tou postavou. ()

koumes. odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že to Cage vůbec bral. Nudil jsem se od začátku, ale čekal jsem na změnu. Pak ale přišly závěrečné titulky ()

Gaston155 

všechny recenze uživatele

Nemastný,neslaný Cage.Jeho tupé myšlienkové pochody.Divím sa,že aj američania sú schopný sebakritiky.Mc Donald patrí do koša a nie do brucha,predviedol Nicolas C.Strašná nuda kurnik. ()

phoenix9 

všechny recenze uživatele

Cage v dobe , keď ešte dostával dobré ponuky , resp. si vedel vybrať dobré úlohy. Michael Caine super tiež, ako vždy. Film má myšlienku , a má čo povadať . Takéto komédie s prvkami vážnosti mám rád. 75 % ()

Související novinky

Cage jde z role do role

Cage jde z role do role

05.03.2005

Příští film Nicolase Cage bude režírovat Neil LaBute. Režisérův dlouho očekávaný projekt THE WICKER MAN, je remakem thrilleru z roku 1973. LaBute hodlá postupovat podle vlastního adaptovaného scénáře… (více)

Reklama

Reklama