Reklama

Reklama

Geunomeun meoshisseotda

  • Jižní Korea 그 놈은 멋있었다 (více)

Obsahy(1)

Ye-won je nemotorná studentka střední školy, která napíše na školní webové stránky urážlivou zprávu pro Eun-sunga, místního rváče. Eun-sung poté čeká na Ye-won před školou a ta se ze strachu rozhodne přeskočit zeď, aby Eun-sungovi utekla… Na druhé straně zdi je ale Eun, na kterého spadne a políbí ho. Eun-sung si nejdříve nechce nic přiznat, ale poté, co pozná v Ye-won svou dětskou lásku, začíná příběh korejského Romea a Julie.
Film podle románu Guiyeoni. (Dragoni)

(více)

Recenze (9)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chudák králík. Cool rozhodně nebyl nikdo. Korea určitě může nabídnou lepší komedie, akorát mám pocit, že ve filmové podobě jsem s tím ještě nesetkala... :-D Tak trochu mi uniká celý smysl toho, proč se oni všichni tak chovali, ale nevadí, mám to totiž za sebou... Dobrý bylo, když jí volal a zvedla to ona i její máma, jo to bylo vtipný, pak tam byly ještě asi další 2-3 vtipný okamžiky. Tím to pro mě haslo. I ta jejich minulost byla fakt silný kafe... Jestli je tohle korejský příběh Romea a Julie, pak nechci vidět korejský příběh Richarda III... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný, jen pár zábavných scén a to hlavně ze začátku a pak už následuje jen dost chabě odvyprávěná romantická komedie, která nějak nedokáže moc chytit, jelikož chování postav je trošku podivný i na komedii ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První polovina byla parádní, vtipná, se skvělými scénkami a výkony obou herců, poté přišla druhá polovina a s absolutním nepochopením jsem zíral s otevřenou pusou a jen se divil, co vše ještě přijde s koncem tohoto filmu. Konec sem prostě nějako nepobral. 45 % ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná romantická komédia. Má celkom dobrý príbeh o študentke, ktorá na internete nechá posmešnú správu pre jedného mladíka, drsného bitkára, pričom si myslí, že ju nemá ako vystopovať, ale on ju vypátra a chce ju potrestať, no pri úteku medzi nimi náhodou dôjde k bozku. A tak medzi nimi vzniká zvláštny vzťah, medzi ktorý ale vstupuje aj jej bývalá láska. Spracovanie ma ale dosť sklamalo, celá prvá polovica je až neuveriteľne nezaujímavá, jedna, dve situácie sa mi páčia a ešte pár ďalších je bez problémov, ale ako celok mi to nesadlo ani trochu, išlo to úplne mimo mňa, nedokázal som si k ničomu vytvoriť akýkoľvek vzťah a tak som sa takmer stále nudil. Ale našťastie dojem výrazne vylepšuje druhá polovica, ktorá je už lepšia po všetkých stránkach, konečne aj zápletka získa určitú úroveň, nudné scény zmiznú a už sa na to príjemne pozerá až do konca. Problém je jedine v tom, že kvôli prvej polovici si ma už postavy nedokázali získať až tak, ako je v podobných filmoch bežné, ale už len predsa sa mi to páčilo. Čo sa týka humoru, tak nie je najhorší, napríklad situácia v kaderníctve je vydarená a ešte pár ďalších je celkom dobrých, síce nič výnimočné, ale stojí to aspoň za mierne pousmiatie, zvyšok je už skôr taký priemerný. Ale sklamaním je romantická stránka, ktorú práve ničí tá prvá polovica, ale potom už aj tá dostane ten správny priestor a v druhej polovici sa už postará o viacero príjemných situácií. Herecké obsadenie je na tom dobre, najviac mi sadla hlavná ženská postava v podaní Jeong Da-Bin, jej filmový priateľ Song Seung-Heon zase pôsobí tak zvláštne, ale len kvôli scenáru, inak s ním tu nemám žiadny problém a nesklamú ani zvyšné postavy, z ktorých ma potešil hlavne Lee Ki-Woo. Réžia a technická stránka sú určite žánrovým podpriemerom, spočiatku mi vôbec nesadli, ale časom ako keby sa to už všetko rozbehlo a už sa aj ich úroveň zvýši. Tá prvá polovica je nepochybne tým najhorším, čo som kedy v rámci juhokórejskej produkcie videl, ale našťastie tá druhá, omnoho lepšia to už na ten priemer vytiahne. 54% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

I když se příběh občas lehce "táhnul", tak pořád se mi to velmi líbilo... Vtipné scény, vcelku dobré bojové scény a pro mě dobrý výběr hlavních představitelů... Na závěr snad jen: "Kořeněné nudle!" ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to šlo, ale pak to.. no nešlo. Nebylo tam nic, co by mě vtáhlo do děje (taky celý smysl tohoto počinu mi asi uniká) a vtipné momenty bych mohla spočítat na prstech jedné ruky. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, bojové scény × slabý děj, občas matoucí. Tak tohle byl trochu provar. Vůbec jsem nechápala, proč teda jsou spolu, proč se pak spolu zase nebaví, proč on pak odejde, proč pak zase přijede. Dobré byly akční bojové scény a zebří obleček a králíčci. ()

Tarako 

všechny recenze uživatele

To, že je film jihokorejský, hned neznamená, že je dobrý. První minuty fajn, i ten závěr by se dal, pokud si divák připustí, že je takhle kýčovitý schválně ale to co se odehrává mezitím, to je opravdu bída. Nad chováním postav jsem jen nechápavě kroutil hlavou a u rádoby dojemných scén skřípal zuby a tiše doufal, že nebude následovat nějaká další. Bohužel následovala a ne jedna. Pár vtipných okamžiků tam ale bylo a úplná hrůza to asi nebyla ale rozhodně tenhle film nemusím vidět znovu, naopak budu rád, když na něj co nejdřív zapomenu. He WASN'T cool...at all ! ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Tuctový romantický film, komedie stěží, kromě několika málo vtipných momentů. Nikdo nebyl cool, ona ho měla hned zkraje poslat k šípku a bylo by. Subjektivní stopáž 4,5 hodiny. Když už romantickou komedii, raději doporučím Naesarang ssagaji. Test ke konci mi připoměl vtip z klasiky "Máte dvě krávy" na téma "Americká škola": Máš dvě krávy. Vystřihni dva obrázky krav, nalep je do sešitu a krávu číslo dvě zakroužkuj. Tak, a tím jsme pro dnešek s hodinou matematiky skončili. :-) ()

Reklama

Reklama