Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Shane Black je scenáristicky boh to sme vedeli už dávno, ale réžiu si vyskúšal až teraz. A nedopadlo to vôbec zle, však prečo by aj malo keď si tak skvelý scenár plný hlášok napísal sám. Kvôli tomu som si aj pozrel tento film. Robert Downey Jr. a Val Kilmer sú skvelý herci na tých som si zvykol už dávno, ale čo sa týka Michelle Monaghan, tak musím povedať, že mal som trošku obavy, pretože mne moc do filmov poslednú dobu napasuje, ale teraz sa ukázala nie len ako sexi kosť (vidíte tie nohy), ale aj ako dobrá herečka. Čo sa týka filmu, tak ma fakt skvelú dejovú kostru na ktorú je nabalený celý arzenál krimi akcii, skvelého humoru a hereckého talentu. Už od začiatku je to veľmi zaujímavé sledovať, pretože takým štýlom aký má tento film, sa veľa filmov v tomto žánri pochváliť nemôže. Jediné čo ma sklamalo je trošku záver. Nie že by bol zlý (pán prsteňov potešil), ale trošku sa ubralo na tempe čo je škoda. Ale inak rozhodne fajn zábava. Pokiaľ hľadáte krimi komédiu, tak toto je skvelá voľba. 90% - 5* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, na detektivku příliš absurdní. Začátek mě vtáhnul, přestože to bylo od první minuty celkem bizarní, nemohla jsem se odpoutat od obrazovky. Bohužel, jak film plynul, stával se víc a víc chaotickým a překombinovaným. A u zdárného konce se dostavilo zklamání, že nepřišlo nějaké nečekané odhalení. Kdybych tedy měla celé Kiss Kiss Bang Bang shrnout jedním slovem, tak je to jednoznačně "divný". Převažují tedy rozporuplné pocity. Kultovní hlášky, o kterých jsem četla v komentářích, se nekonaly. Celý scénář mi připadal hrozně nesmyslný, kdybych většinu scén sledovala s vypnutým zvukem, pak o nic nepřijdu. Jediná hláška, která mi utkvěla v paměti byla "Nebojte, viděl jsem Pána prstenů, tenhle film nebude mít sedmnáct konců." Downey křečovitý, Kilmer nevýrazný a Monaghan to jediná herecky trochu zachránila. Navzdory všem vypsaným záporům však musím uznat, že na tom filmu něco je. Snímky, které se neberou vážně a jsou natočeny s jistou dávkou sebeironie nemusím, ale občas to bylo celkem zábavné. Asi jako kniha s průměrným příběhem, ale čtivě napsaná... ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další prohláškovaná akční komedie z pera Shanea Blacka, který si tentokrát sedl i na režisérskou židličku. Neuvěřitelný scénář, plný zvratů a výborných replik ještě doplňují skvělé herecké výkony. Robert Downey Jr. hraje jako o život a "buzík" Val Kilmer ho skvěle doplňuje. Nebýt místy pomalejšího tempa a někdy příliš přehnaných fórů bylo by to za plný počet. Stejně mě ale o to víc mrzí, že pátá SMRTONOSNÁ ZBRAŇ nakonec nebude protože mám pocit, že Blackův scénář mohl dát sérii o hodně důstojnější zakončení. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vynikajúco uletená groteska. Svojou inteligentnou imbecilitou a skvelým slovným humorom vzdáva hold slávnym gangsterkám aj kriminálnym komédiám, a zároveň ich v rovnakej chvíli aj bezočivo paroduje. Postavy sú schválne trochu prehnane, ale veľmi priliehavo charakterizované svojím pôvodom a postavením. A Robert Downey Jr. a Val Kilmer sú proste duo na pohľadanie! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

mne sa ráta, keď má film nadhľad, odstup, šarm a vtip. tento film to všetko má. a navyše má môjho obľúbeného roberta (a v záverečných titulkoch ide aj pieseň z jeho albumu The Futurist - inak veľmi vydarenej muziky!) + Val Kilmer, ktorého hviezda veľkého formátu a povesť hezouna prudko zažiarili a rýchlo zhasli len aby mohol konečne začať hrať a profilovať sa ako herec v zaujímavých projektoch - čo sa týka hereckého obsadenia, k dokonalosti mi chýbalo už len to, aby tam krásna Shannyn Sossamon mala väčšiu úlohu, túto havajskú kosť ja fakt žeriem . . . navyše má tento film jednu z (pre mňa) najdôležitejších esencií - neberie ani sám seba vážne a dokáže diváka prekvapiť a hlavne dokáže krásne odpatetizovať zabehané hollywoodske žánrové klyšé s ľahkosťou a nenútenosťou (-Nájdi si v slovníku výraz "idiot"! Vieš, čo tam bude? - Moja fotka? -Nie, bude tam presná definícia výrazu idiot, čo ty naozaj si!) a kopec milých a naozaj scenáristicky skvostných scénok ako Protocop, ruka trčiaca z rakvy alebo indiánsky Joe Pesci . . . vynikajúca zábava! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Keď sa stretol Harry s Harmony v bare mal na tvári škrabanec z bitky, ale nasledujúce ráno ho už na tvári nemal. (saska.smal)
  • Shane Black původně plánoval, že natočí romantickou komedii o dvou mladých lidech z Los Angeles. Svůj scénář dokonce poslal Jamesi L. Brooksovi, který nebyl úplně nadšený. Jisté části se mu ale líbily a Blackovi doporučil, aby se jich nezbavoval, jen k nim přistoupil tak, jako kdyby točil Čínskou čtvrť (1974) s Jackem Nicholsonem, jehož postavu by však hrál Jack Nicholson z Lepší už to nebude (1997). [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama