Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Recenze (702)

4k7 

všechny recenze uživatele

Zlodějíček se shodou náhod dostane do situace, v které nemá vůbec co pohledávat - najednou je herec / detektiv. Nezbývá než improvizovat, aby mohl vyjít s čistým štítem... kdyby však nebyl takový smolař, šlo by mu to určitě líp. Průměrná komedie s výborným nástupem, který ale v průběhu filmu slábne ()

Uberlord 

všechny recenze uživatele

Na ten film můžu koukat stále dokola, ale nikdy mě neomrzí. Dokonale promyšlená krimikomedie se suchým hůmorem a výtečným obsazením. Buzík Perry alias Val Kilmer mete jednu vtipnou hlášku za druhou a svým herectvím rozhodně není nikde v pozadí. Krásná Michelle Monaghan taky určitě stojí za zmínku, neboť zde hraje skvěle. Ale samozřejmě největší pecka je zde Robert Downey... Postupný rozvoj přátelství mezi Harrym a Perrym je prostě bomba. Je úžasné sledovat, jak časem Harry začne Perrymu vracet stejnou mincí jeho vtípky a přitom se stále víc a víc zamotává do "svého" případu. Abych to shrnul. Vtipná krimikomedie se skvělím obsazením, spoustou skvělích vtipů a nečekaných zvratů. A děj krásně odsépá... ()

CaMMe 

všechny recenze uživatele

"Kiss Kiss Bang Bang opravdu do puntíku splňuje veškeré požadavky na klasickou americkou akční s.... Ale kombinuje a nechává je plynout s takovou grácií a spoustou nadsázky, že mi to snad ani nevadí..." Herráček. Myslím, že by to tady mělo zaznít dvakrát. 70% ()

Travinho 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nečkal vůbec nic a naprosto mě odrovnal. Nechybí mu nic: vtip, drama, akce...Vtipů ve filmu není sice moc, ale to rozhodněn neí ke škodě, protože ty co jsou ve filmu použity jsou opravdu luxusní. 5 hvězd ()

radys.v 

všechny recenze uživatele

Ze začátku podařená komedie, ke konci se měnil na sadistické krimi plné krve. Robert Downey mi připadal spíš jako terminátor, který je zavěšen na rakvi, postřelen v oblasti srdce, ale i tak dokáže druhou rukou přesně střílet :D ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Příběh jsem na 100% úplně nepobrala, ale ty hlášky tak excelují, že mě možná právě ony vyvedly z míry a já se místo uvažování rozhodla bavit. Neskutečně vtipný (děkuji Shane, už jsem Ti děkovala u Posledního skauta), skvělý Downey a Kilmer (krom Salton Sea a Zločince) měl šanci ukázat, že je více než obstojný herec. ()

carodejb 

všechny recenze uživatele

Zábava do poslednej sekundy, Hollywoodska paródia a klasická detektívka. No dobre, možno nie až taká klasická. Čo na tom. Scenár je skvelý, nie je priamočiary nenudí, dialógy sú nabrúsene, škoda, že občas réžia nudí. Downey jr. hrá ako o dušu, ide mu to skvele, Val Kilmer mi už nesadol, ale to len preto, že toho chlapa nemám rád, ostatný ho tu chvália takže niečo na tom bude. Skvelých 88% ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmál. A ani průvodní komentář, který mi normálně leze na nervy, mi nevadil. Scénář se mi vyloženě líbil a nadprodukce ujetých postav, počínaje úchylným tatínkem a konče podrazáckým castingářem až trochu připomíná Davida Lynche. Výběr herců je optimální, takže rozhodně 80%. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Velmi chytrý scénář v šikovné režii Shana Blacka s perfektním hlavním hercem, kterého Robert Downey Jr. ztvárnil velmi pěkně, se skvělým "gayem Perrym", aneb s naprosto netradičním Valem Kilmerem a s krásnou Harmony, které svůj půvab propůjčila Michelle Monaghan. K tomu je přidána spousta vtipů, originálních scén, několik mrtvejch lidí a vida, ono to spolu funguje! Kiss Kiss Bang Bang je chytrý a velmi zamotaný film, nad kterým je potřeba pořádně přemýšlet. Smekám před kýmkoliv, kdo se v tom napoprvé neztratil. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné postavy s hubou plnou hlášek a všichni víme proč. Shane Black opět naslinil svou chechtající tužku a nestydím se zařadit kiss, kiss, bang, bang mezi ostatní legendy. 8/10 ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Vtipy dobré, ale ta zápletka mi trochu unikala a kdyby to Downey Jr. a Val Kilmer v průběhu filmu nevysvětlovali, tak nevím, jestli bych se chytal, protože i tak mi přišlo, že situace šlo řešit jinak, než jak probíhaly ve filmu, kde spousta jednoduchých zápletek byla zbytečně zkomplikovaná. Jako komedii ale tomu nemám co vytknout. Zvlášť scéna s herečkou "občas hraju ve filmu" a následná ukázka štěku s vlkodlakem mě pobavila. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Příběh jako takový je dost zamotaný a já jsem se v něm bohužel dost často ztrácel a nedával si věci do souvislostí. Každopádně hlášky úžasné, což znamená, že pokud přišlo na vtip, tak mne okamžitě silně nahlas rozesmál. Myslím si, že by to bývalo mohlo být lépe poskládáno, chytřeji a maličko atraktivněji a měli bychom tu rázem další skvělou akční komedii, ovšem několik věcí tomu vážně chybí. Mě to mrzí, ale je to tak. 3H, ale velice solidní !!! ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživne, nezmyselné, proste strata času. 1* za dve, tri vtipné scény, čo som vo filme postrehol. ()

teba 

všechny recenze uživatele

Downeyho prostě žeru :o) Jeho kadence je sice neuvěřitelná, takže jsem si chvilku na jeho tempo musela zvykat, ale ty hlášky, co trousí, a situace, do kterejch se s Kilmerem dostávaj'... to se nedá popsat, to se musí vidět ;o) ()

Jehan 

všechny recenze uživatele

Slátanina plná pěkných filmařským momentů, které se skládají v pomatenou blbost. Užijte si, tarantinovci! ()

pekas 

všechny recenze uživatele

S komentářem a vším co bylo jako vně filmu to totálně zazdili. Jinak by to nebyla špatná detektivko komedie, ale takhle to padá do přinejlepším průměru. Škoda 53% ()

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama