Reklama

Reklama

Cirque du Soleil: Saltimbanco

(divadelní záznam)
  • Kanada Cirque du soleil : Saltimbanco
Dokumentární / Hudební / Rodinný
Kanada, 1994, 56 min

Obsahy(1)

Špičková akrobacie, inspirovaná městským prostředím. Jedna z nejúspěšnějších show světoznámé kanadské zábavní společnosti. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Yardie 

všechny recenze uživatele

70%. Asi zatím nejslabší představení tohoto Cirkusu. Leč nejslabší, pořád výtečné. Většina představení fantastická, kdy člověk jen žasne, co někteří lidé dokáží. Jako i v ostatních představeních se najde 1-2 "slabší! (pro mě méně zajímavá) čísla, ale to se nedá nic dělat. Hudba jako vždy skvělá. Tentokrát se mi zdálo tempo představení docela pomalé a chyběl mi nějaký vrchol. Ale určitě i přes to výborná podívaná. Howgh! ()

Reklama

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Velkolepý zážitek, když vidíte na živo a ještě k tomu v první řadě:) Show patří k prvotinám cikrusu, takže je to spíše klasika.Pantomima, klauni potěšili a pobavili. Líbilo se mi španělské duo bubeníků, akrobati lezoucí na tyčích v kostýmech duhových kuliček a samozřejmně vrcholící scéna na houpačce a gymnastických gumách ohromila. Barevnost, hravost a dokonalost patří k samozřejmosti každého vystoupení Cirque du Soleil. Nádherně sladěná hudba a zpěv dvou charismatických zpěvaček. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Saltimbanco jsem viděla naživo v roce 2010 i v tv. Ovlivněná live zážitkem tedy nemůžu dát míň jak 5*. Vyzdvihla bych výbornou živou doprovodnou kapelu, z artistických výkonů lezce po tyčích - to bylo nádherné, barevné a náročné číslo s českým zastoupením. Cirque du Soleil dělá svou práci trochu jinak než ostatní a asi proto jsou dnes na špici. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Umění, které by měl každý vidět i slyšet alespoň jednou v životě naživo... Fantastické výkony artistů a hudebníků... a neskutečně komediální klaun.. tlemil jsem se jak malej kluk (viděno na živo v r. 2010 - od té doby se představení pochopitelně dost vyvíjelo, takže na DVD buď něco shází či přebává, čímž to potom chybělo na živo). Ale hodnotit se tady nemá asi zážitek z živého vystoupení, ale kvalita "filmu". A i tak nemůžu cokoli negativního říct... Citlivá kamera si vybírala někdy osoby, které zrovna nedělali hlavní číslo, ale má to svůj půvab. Opravdu krásné na to, že je to uplně první show, s kterou tato společnost vystupuje... myslím, že už od roku 1993. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama