Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Landry a jeho žena Audrey se opět mohou věnovat svým zálibám a koníčkům, protože jejich děti už opustily rodičovské hnízdo. Dokonce se chystají i na dlouho plánovanou vysněnou cestu kolem světa. Klid mají ale jen do chvíle, kdy se jejich tři dcery začnou vracet jedna po druhé domů. Teri přijela, aby si vyléčila zlomené srdce po ztrátě přítele. Z Říma dorazí modelka Nora, která si doma hodlá léčit zlomenou nohu. A pak je tu ještě bohémská Dahlia, jejíž byt právě zabavilo město. Ale teď se má tahle velká šťastná rodina ještě rozšířit. (Hallmark)

(více)

Recenze (17)

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy které jsou zajímavé, zábavné, nebo aspoň hezké, takové na které se těšíte do kina a stepujete kvůli nim před videopůjčovnami... a pak jsou filmy které nikoho normálního nezajímají, jejichž autory nikdo nezná a ani nechce, a které jsou ze všeho nejvíc srovnatelné s průměrnými telenovelami, mezi jejichž vysíláním se taky objevují v televizi v časech, kdy se na ni dívají snad jen povrchní středostavovské matky z domácnosti a chtějí nějakou výplňovku u žehlení. Jen ty filmy na rozdíl od telenovel nebývají ani nechtěně vtipné... jen hloupé, přeslazené, amatérsky natočené, nudné a povrchní. A Svatební mrákoty je dokonalý příklad těchto filmových apokalyps - něco kvůli čemu se výpomoc v kuchyni stává ještě mnohem větším utrpením než normálně. 1/10 ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Tož, sledovat tohle v ranních hodinách bylo trochu silnější kafe. Můj mozek se pozastavoval, jak nad zvoleným smyslem pro humor, tak nad celkovým námětem a zpracováním filmu. 20% ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha, to bolo také presladené, že sa normálne bojím, či nemám teraz cukrovku! Už asi po desiatich minútach bolo úplne jasné akým smerom sa tento film bude vyvíjať - a bol by som veľmi rád, keby som sa mýlil. No bohužiaľ opak bol pravdou a z toľkého klišé pokope mi prišlo až zle. Totálna cukráreň od začiatku do konca - a že rodinná komédia? Do smiechu mi veru nebolo. Už dlho som nič takéto zlé nevidel - ale presne vďaka takýmto skvostom si človek cení oveľa viac aj tie podpriemerné filmy :) ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Běžná podívaná na nedělní odpoledne, zvlášť když jste v práci. Otcovo průvodní slovo bylo docela vtipné, kdo si zažil svatební přípravy jedné svatby, musel místní situační humor ocenit. Neokoukané obličeje mne občas pobaví víc než superhvězdy. A Pachelbel na konci mi vehnal slzu do oka jako obvykle. Víc než děj na obrazovce. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Docela úsměvné a zábavné, hlavně příprava svatby, která mě párkrát dostala do kolen. Jen snad ten konec by nemusel být takový klasický americký happyend. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tak na slabších 50%. Nebylo to vyloženě vtipné, to vůbec, takže komedií bych to nenazýval. Nicméně film má takovou pozitivní příjemnou atmosféru, že jsem se příliš nenudil. Je to točena s takovou pohodou a nadhledem. Ale posledních 20 minut ztrácí dosti tempo, nudí a kazí dojem předešlých minut. Příběh takový tuctový, viděli jsme mnohokrát a od počátku víte, jak to celé dopadne. Ale opravdu to má velice pozitivní atmosféru a nebýt posledních 20 minut, dal bych možná i 3*. Nečekejte žáden zázrak ani tuny smíchu, ale na odreagování celkem ucházející. Howgh! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V podstatě předělávka filmu "Hlava rodiny" bez jakéhokoli nápadu nebo překvapení. Jediné slušné na něm jsou tři pěkné holky v hlavních rolích. Tedy spíš jedna ucházející (Jaime Ray Newman), jedna hezká (Marina Black) a jedna nádherná (Kelly Overton). Jestli chcete od filmu ještě něco jiného, radši na něj ani nekoukejte. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyla dostatečně romanticky naladěna a mozek se nestačil přepnout do fáze: skgjwhtgwaefn ... a navíc to byla děsná nuda. Jinak souhlasím s komentářem ´hlína´. ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Neambiciózní film, s neambiciózním scénářem, točený neambiciózním režisérem, ambiciózními neherci a prázdnými dialogy.... ()

fujarik 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený snímek... Zábavná romantická komedie z pohledu otce, kterému se všechny dcery najednou vdávají. Díky tomuto stylu interpretace je film dobrým zážitkem nejen pro ženy, jak je podle názvu znatelné, ale i pro druhou část publika... ()

Reklama

Reklama